سلام
مثل اینکه اطلاعات خوبی در این زمینه دارید .
ممنون میشم در خصوص موردی که بولد شده بیشتر توضیح بدید و بفرمایید تغییر آیکن شبکه به چه شکل انجام میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تجهیزات نصب شده رو چیکار میکنید؟
با این صحبت شما پس شرکت ها همه هزیه ی های سنگین میکنند و سر سازمان تنظیم مقرارت شیره میمالن و همه ی این تجهیزات و فیبر نوری که میکشن برای برخی سایت ها الکی هست اره؟
http://img.upload724.com/images/9143...5079535583.jpg
سرعت واقعی lte در حال حاضر در اختیار برخی شبکه ها و سازمان های خصوصی و برخی افراد خاص هست و به یک سری دلایل که نمیشه اینجا عنوان کرد .
استفاده مردم عادی و عموم روی 3 جی ست شده است .
حالا شما میخوای عکس جمع کن و ثابت کن همه تجهیزات موجود کشور برای استفاده مردم عادی بکار میره .
باتشکر
ولی اصولا یک سوال هم وجود دارد. آن هم اینکه اپراتوری که میداند قرار نیست سرعتی در حدّ 4G ارائه دهد، چرا باید این همه هزینه کند تا زیرساخت 4G را ایجاد کند؟ آیا اگر بتواند به تکنیکی فنّی آن را شبیه سازی کند(به شرحی که در پست قبلی گفتم) این کار را نخواهد کرد؟ تنظیم مقرّرات سرش کلاه نمیرود. امّا تنظیم مقرّرات هم میداند که اساسا قرار نیست جایی که محدودیت سرعت اینترنت 128kb تصویب میشود، سرعتی در حدّ 4G ارائه شود. به همین دلیل سرش کلاه نمیرود امّا چشمش را روی هم میگذارد. همانطور که در بسیاری از موارد دیگر مثل پیاده سازی PCM در تلفن ثابت این کار را میکند(در حالی که میداند PCM در مخابرات یعنی کم فروشی که در اسلام هم حرام است). مثل اینکه شما میدانید از یک جادّه قرار نیست بیشتر روزی چند ماشین عبور کند و آنوقت هزینه کنید یک اتوبان بسازید.
بنده با نظر شما کاملا موافقم
ببینید برای مثال
در استانی که هیچ کس نمیشناسدش ( ایلام )
چیزی به عنوان بستر فیزیکی برای 4gساخته نشده طبق گفته مسئولین اما جالب اینجاست که 4g در 90 درصد استان قابل دریافته
اما سرعت 1/100 سرعت 3g
و جالب تر اینجاست مسئولین محترم فرمودند ما بستر و امکاناتی نداریم که بیشتر از 100 Mbps داشته باشیم اما همین الان بنده در حال استفاده از 425 Mbps هستم
تصویر
فایل پیوست 31469
من اصل قضیه برام سواله
سوال اصلی اینه اصلا سیم کارت چه ربطی به 4 جی داره
مگه این نیست که سیم کارت تنها کاری که میکنه رجیستر کردن گوشی روی برج هست و بعد این کار، تنها شما با گوشی کار دارید و عملا سیم کارت یه جور کی کارت هست برای وصل کردن گوشی به برج و شناسوندن دسترسی ها
پس تعویض سیم کارت به نظرم فقط تبلیغات هست
اگر دوستان اطلاعاتی دارن درمیون بزارن که اگر من اشتباه میکنم اطلاعاتم اپدیت بشه
ممنون
اقا شنیدم lte با 4G فرق داره اما همه فکر میکنن lte همون 4G است ایا این سخن درسته؟
بله اکثر سیم کارت های رایتل 4g هست ولی یکسریشون دقیقاً مثل نسل قدیم ایرانسل هست که نمیدونم اونها هم پشتیبانی میکنه یا خیر
در هر صورت همه ی اینها به کنار نمیدونم چرا از 4g فقط به عنوان اینترنت استفاده میکنن برای مثال اگر دقت کنید هنگام تماس از شبکه ی 4g میره روی 3g یا 2g!