پاسخ : دریافت درگاه پرداخت مستقیم از بانک
از یه سایت v - p - n که چندساله ازش خرید دارم امروز قصد خرید اکانت داشتم دیدم یه درگاه مستقیم و بی واسطه از بانک ملت داره !!! میخواستم بدونم چطور همچین چیزی ممکنه ؟ ایا میشه این درگاه رو برای url خاصی گرفت و بعد برای ادرس دیگه ای استفاده بشه ؟ به شرطی که هردو سایت روی یک ip اشتراکی باشن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
از یه سایت v - p - n که چندساله ازش خرید دارم امروز قصد خرید اکانت داشتم دیدم یه درگاه مستقیم و بی واسطه از بانک ملت داره !!! میخواستم بدونم چطور همچین چیزی ممکنه ؟ ایا میشه این درگاه رو برای url خاصی گرفت و بعد برای ادرس دیگه ای استفاده بشه ؟ به شرطی که هردو سایت روی یک ip اشتراکی باشن ؟
سلام
بله چون بانك ملت فقط به ip حساس است و دامنه اصلا مهم نيست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
ولی اصلا توصیه نمیشه، مخصوصا الان که حساسیت ها بسیار بالاست، که خدای نکرده اگر گزارش بدن (که متاسفانه زیادن این افراد چون سایت خودش درگاه نداره بعد میبینه ای بابا اینکه مستقیم داره!! میره گزارش میده و میشه شاکی خصوصی) این موارد به شدت پیگیری میشه و فتا هم بسیار قوی هستش.
بعدش به جرم های مختلف سیاسی و همکاری با منافقین میگیرن و خدا میدونه بعدش چی میشه. و یه عمر پشیمونی میمونه برای آدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
بله این کار ممکن هست.
برای یک سایت دیگه درگاه میتونید بگیرید و در سایت هایدیگه استفاده کنید.نزدیک به 39 ای پی میتونید به درگاه ملت اضافه کنید.یعنی میتونید از یه درگاه در 39 سایت استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidmoby
ولی اصلا توصیه نمیشه، مخصوصا الان که حساسیت ها بسیار بالاست، که خدای نکرده اگر گزارش بدن (که متاسفانه زیادن این افراد چون سایت خودش درگاه نداره بعد میبینه ای بابا اینکه مستقیم داره!! میره گزارش میده و میشه شاکی خصوصی) این موارد به شدت پیگیری میشه و فتا هم بسیار قوی هستش.
بعدش به جرم های مختلف سیاسی و همکاری با منافقین میگیرن و خدا میدونه بعدش چی میشه. و یه عمر پشیمونی میمونه برای آدم.
پسر خوب چرا الکی جو میدی!!
شاکی خصوصی از کی؟ کی شاکی هست ؟ از کی؟
یکی درگاه ملت میگیره برای چیز پی ان بعد شما میفهمی میری شکایت چی میکنی؟ از چی و از کی شکایت میکنی؟
جرم سیاسی؟؟؟!!!!
یهو بگو میگیرن اعدام میکنند دیگه !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
پسر خوب چرا الکی جو میدی!!
شاکی خصوصی از کی؟ کی شاکی هست ؟ از کی؟
یکی درگاه ملت میگیره برای چیز پی ان بعد شما میفهمی میری شکایت چی میکنی؟ از چی و از کی شکایت میکنی؟
جرم سیاسی؟؟؟!!!!
یهو بگو میگیرن اعدام میکنند دیگه !!!!
جو الکی چیه برادر من
ببینید الان فضا مسموم هستش، چیز پی ان فروشی هم جرمه، بعد شما بیاین از درگاه مستقیم برای چیز پی ان فروشی استفاده کنید احتمال 1% یه نفر بره گزارش بده
به طور مثال الان من توی اینترنت سرچ میزنم میبینیم یه چیز پی ان فروش درگاه مستقیم ملت یا سامان داره، اطلاعات نام پذیرنده رو میدم به به پرداخت (خداروشکر چت آنلاین هم دارن) یا اطلاعات کد پذیرنده رو میدم به سامان کیش یعنی هیچ کاری بهشون ندارن؟
برای چیز پی ان جرم های سنگینی میزنن. مخصوصا اگر یکی از کاربرای چیز پی ان فروشه کارای سیاسی بکنه (چون رنج آی پی هارو فتا کامل درمیاره)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidmoby
جو الکی چیه برادر من
ببینید الان فضا مسموم هستش، چیز پی ان فروشی هم جرمه، بعد شما بیاین از درگاه مستقیم برای چیز پی ان فروشی استفاده کنید احتمال 1% یه نفر بره گزارش بده
به طور مثال الان من توی اینترنت سرچ میزنم میبینیم یه چیز پی ان فروش درگاه مستقیم ملت یا سامان داره، اطلاعات نام پذیرنده رو میدم به به پرداخت (خداروشکر چت آنلاین هم دارن) یا اطلاعات کد پذیرنده رو میدم به سامان کیش یعنی هیچ کاری بهشون ندارن؟
برای چیز پی ان جرم های سنگینی میزنن. مخصوصا اگر یکی از کاربرای چیز پی ان فروشه کارای سیاسی بکنه (چون رنج آی پی هارو فتا کامل درمیاره)
شما الان دو مورد را با هم ادغام کردی
چیز پی ان فروشی جرمه حالا هر نوعی و مسلما با این افراد برخورد میشه
اینکه کاربر یک چیز پی ان فروشی خلاف کنه ماجراش فرق داره و شاکی خصوصی پیدا کنه در این مورد پاش کاملا گیر هست
الان بحث این تاپیک در مورد درگاه هست نه در مورد فروشنده های چیز پی ان
پس اطلاعات غلط به کسی ندید
چیز پی ان فروش در هر صورت چه درگاه مستقیم و چه غیر مستقیم جرم هست
فقد کافیه به یه اسکریپت نویس بگید براتون اسکریپت واسط بنویسه که فقد سایتا رو وصل کنه بهurl اصلی شما . کلان بین 100 تا 200 هزینه داره.
ولی در کل شرکت ها هر کدوم از یه روشی میشه درگاه رو شیر کرد.
مثلا پارسیان و ملت به ip حساس هستند.
ایرانکیش به هیچی حساس نیست شما فقد کافیه مریچند 4 حرفیتون رو به 1 نفر بدید
تا وصل شه به درگاه شما :d
فکر نمیکنم بانک ها دنبال دردسر برای خودشون باشن و اگه کسی تخلف یه درگاه رو بهشون گزارش بده معمولا اون درگاه رو مسدود میکنن و دیگه پیگیری قضایی و ... نمیکنن
قبلا انگار برای گرفتن درگاه پرداخت بانکی کلی مدارک از سند محل کار تا مجوز و این چیزا می خواستن.الان دیگه نمی خوان؟فقط ای نماد داشته باشیم کافیه برای سایت؟