پاسخ : سرور مجازی ایران - فروش ویژه - روبینا سرور
سی پی یو سروها چی است؟
ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید !
سرویسی فقط برای آپلود و دانلود میخوام !! ممکنه کل دانلود و آپلودم به 100 گیگ هم نرسه و در طول ماه شاید 10 روز هم با سرور کار نداشته باشم اما برام سرعت آپلود و دانلود فوق العاده مهمه !!!!(فقط به خاطر همین موضوعه که میخوام سرور بگیرم) میخوام بدونمسرعت دانلود و آپلود سرویس های شما از سرورهای اروپایی به صورت واقعی چقدره ! چون بارها شده من vps تهیه کردم که فقط در ساعات اولیه سرعت دانلودشون خوب بود اما بعدا سرعت آپلودشون به 100 کیلوبایت هم نمیرسید که بعد از پیگیری هیچ کدوم از سرویس دهنده ها این موضوع رو قبول نمیکردند و به عبارتی ما رو میپیچوندن ! ! !
نیازم رو براتون تشریح میکنم تا بهتر بتونید راهنماییم کنید
من میخوام از سرور های اروپایی فایل دانلود کنم و در سرور ایرانی سایت آپلود بوی آپلود کنم ( سرور باید آی پی ایران داشته تا بشه این کار رو کرد )
لطفا
افری که بدرد بنده میخوره رو معرفی بفرمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi222
سلام
رم یک ندارید؟
با سلام
رم 1 گیگ http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php
باتشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
سی پی یو سروها چی است؟
ممنون
با سلام
e5-26xx - e3-12xx i7xxxx , ... پردازنده ها زیاد هست بستگی دارد روی کدام سرور که خالی هست خدمتتون داده شود
باتشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapto
با عرض سلام و خسته نباشید !
سرویسی فقط برای آپلود و دانلود میخوام !! ممکنه کل دانلود و آپلودم به 100 گیگ هم نرسه و در طول ماه شاید 10 روز هم با سرور کار نداشته باشم اما برام سرعت آپلود و دانلود فوق العاده مهمه !!!!(فقط به خاطر همین موضوعه که میخوام سرور بگیرم) میخوام بدونمسرعت دانلود و آپلود سرویس های شما از سرورهای اروپایی به صورت واقعی چقدره ! چون بارها شده من vps تهیه کردم که فقط در ساعات اولیه سرعت دانلودشون خوب بود اما بعدا سرعت آپلودشون به 100 کیلوبایت هم نمیرسید که بعد از پیگیری هیچ کدوم از سرویس دهنده ها این موضوع رو قبول نمیکردند و به عبارتی ما رو میپیچوندن ! ! !
نیازم رو براتون تشریح میکنم تا بهتر بتونید راهنماییم کنید
من میخوام از سرور های اروپایی فایل دانلود کنم و در سرور ایرانی سایت آپلود بوی آپلود کنم ( سرور باید آی پی ایران داشته تا بشه این کار رو کرد )
لطفا
افری که بدرد بنده میخوره رو معرفی بفرمایید .
با سلام
چون لینک بین الملل دست ما نیست و حساس هستید سرویسی مناسب شما متاسفانه نداریم.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
رم 1 گیگ
http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php
باتشکر
- - - Updated - - -
با سلام
e5-26xx - e3-12xx i7xxxx , ... پردازنده ها زیاد هست بستگی دارد روی کدام سرور که خالی هست خدمتتون داده شود
باتشکر
- - - Updated - - -
با سلام
چون لینک بین الملل دست ما نیست و حساس هستید سرویسی مناسب شما متاسفانه نداریم.
باتشکر
ما که خرید رو انجام دادیم و سرویس رو هم تحویل گرفتیم ! دیر ذکر کردید مثل اینکه ! :110::d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapto
ما که خرید رو انجام دادیم و سرویس رو هم تحویل گرفتیم ! دیر ذکر کردید مثل اینکه ! :110::d
سلام
چون زیاد مهم نیست چک نمیکنیم اینجا رو چون اکثرا تیکت میکنن، برای همین جوابتون در انجمن دیر شد.
به هر حال 7 روز اول اگر مشکلی بود با کسر هزینه راه اندازی میتوانید سرورتون را لغو کنید و هزینتون را دریافت کنید مشکلی نیست.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
رم 2 گیگ
پردازنده 2 هسته
هارد 80 گیگ
ترافیک 60 گیگ اینترنت/ترافیک نامحدود اینترانت
ماهانه 30 هزار تومان
سلام، افر اول با هارد ssd و مجازی ساز kvm و بصورت پرداخت 3 یا 6 ماهه ممکن هست؟
پ.خ جواب نمیدید.
ایمیل جواب نمیدید.
اینجا جوابگو نیستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gh-Moradi
سلام، افر اول با هارد ssd و مجازی ساز kvm و بصورت پرداخت 3 یا 6 ماهه ممکن هست؟
kvm قابل ارائه نیست.
باتشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gh-Moradi
پ.خ جواب نمیدید.
ایمیل جواب نمیدید.
اینجا جوابگو نیستید.
ایمیل به info ***** Roobinaserver.ir ارسال نمائید.
24 ساعته در انجمن های اینترنتی متاسفانه نیستیم برای همین ممکن هست پاسخ ها مدتی (ساعت یا روز) طول بکشد - تیکت نمائید در سریعترین زمان پاسخ دریافت فرمائید.
ارادتمند
یاحق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
kvm قابل ارائه نیست.
باتشکر
- - - Updated - - -
ایمیل به info ***** Roobinaserver.ir ارسال نمائید.
24 ساعته در انجمن های اینترنتی متاسفانه نیستیم برای همین ممکن هست پاسخ ها مدتی (ساعت یا روز) طول بکشد - تیکت نمائید در سریعترین زمان پاسخ دریافت فرمائید.
ارادتمند
یاحق
در سایت شما برای ارسال تیکت باید ثبت نام کرد و فکر نکنم راه جالبی برای پرسیدن یک سوال باشد.
ولی با اینحال ثبت نام کردم و تیکت زدم. تشکر