جشنواره اعطاء رایگان خطوط متناظر با شماره موبایل شما از اپراتور 50009
برای تمامی کاربران خط اختصاصی رایگان شبیه به شماره موبایل
برای اطلاعات بیشتر از تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=166223 بازدید کنید!
فرصت رو از دست ندید!!
نمایش نسخه قابل چاپ
جشنواره اعطاء رایگان خطوط متناظر با شماره موبایل شما از اپراتور 50009
برای تمامی کاربران خط اختصاصی رایگان شبیه به شماره موبایل
برای اطلاعات بیشتر از تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=166223 بازدید کنید!
فرصت رو از دست ندید!!
به مناسبت نیمه شعبان و ولادت حضرت ولیعصر (عج)
آفر نمایندگی گلد با 99 هزار تومان تخفیف فقط به قیمت 200 هزار تومان واگذار میشود!
این آفر به اتمام رسید!
تعرفه پیامک صوتی برای تمامی کاربران و نمایندگان (برای هر پالس 5 ثانیه ای) به صورت زیر کاهش یافت!
تعرفه پیامک صوتی نمایندگی سیلور از 88 ریال با 6 ریال کاهش به 82 ریال
تعرفه پیامک صوتی نمایندگی گلد از 82 ریال با 6 ریال کاهش به 76 ریال کاهش یافت!
کاربران و نمایندگان عزیز برای اطلاع از تعرفه های خود در پنل به صفحه پروفایل مراجعه نمائید!
کمترین تعرفه پیامکی صوتی حتی در بین سامانه های اختصاصی پیامک صوتی را از ما دریافت هر ثانیه فقط 1/5 تومان
جشنواره اعطاء رایگان خطوط متناظر 021 و 026 برای همه هموطنان تهرانی و کرجی
خط پیامک شبیه به شماره ثابت خود را در پنل های رایگان یا پولی ما بصورت رایگان دریافت کنید.
بر این اساس کلیه افرادی که شماره دفتر و یا شماره منزل آنها با پیش شماره 021 و 026 آغاز میشود میتوانند دقیقا شماره پیامکی شبیه به شماره خود را دریافت کنند.
شماره ثابت شما + 021 یا شماره ثابت شما + 026
مشتریان و مخاطبین شما به جای شماره فرستنده شماره تلفن ثابت شما را خواهند دید و میتوانند با شما به راحتی تماس بگیرند و با شما ارتباط بر قرار کنند!
به جای شماره 1000 یا 2000 یا 3000 یا 5000 شماره تلفن ثابت خود را به عنوان فرستنده پیامک ثبت کنید!
برای اطلاعات بیشتر از تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=166703 بازدید کنید!
با سلام آفرتون هنوز هم پابرجا هست؟
اگر جواب مثبت هست چند تا سوال دارم
1 - بعد از ارسال منطقه ای در گزارش ارسال شماره ها بصورت کامل نمایش داده می شود با برخی از ارقام * دار می باشد؟
2 - من از شرکت دیگری نمایندگی دارم آیا امکان استفاده برروی دامنه ما وجود دارد یا کاربران حتما باید در سایت آی پی پنل لاگین کنند؟
3 - ما درگاه اختصاصی پارسیان و ملت داریم آیا امکان استفاده از آنها می باشد یا از درگاه عمومی بر روی پنل ها و به اسم خودتان باید استفاده شود؟
سلام
این آفر ها دائمی میباشند - بله میتوانید از این آفر ها استفاده نمائید.
1- شماره ها با ** نمایش داده میشود.
2- بله شما میتوانید با دامنه خودتون فعالیت کنید و الزامی نداره که همه بر روی Ippanel لاگین بشن.یعنی مثل نمایندگی قبلیتون با دامنه و اسم خودتون فعالیت میکنید و هیچ اسم و نشانی از ما در هیچ جای سامانه نیست.
3- اول اینکه در درگاه عمومی هیچ اسم و نشانی از ما نیست و پذیرنده درگاه "شارژ پیامک" هست و به اسم شرکت نیست . ولی شما میتوانید با ثبت درگاه بانک ملت در سامانه از درگاه خودتون استفاده نمائید.
2 مورد رو در این باره خدمتتون عرض کنم : (بعد از اتصال ترمینال بانک ملت به پنل)
اگر شما در پنلتون شارژ داشته باشید کاربر به درگاه شما وصل میشه و اعتبار از پنل شما کسر میشه
اگر شما در پنلتون شارژ کافی نداشته باشید کاربر از درگاه عمومی شارژش رو انجام میده و سود به صورت اعتبار به پنل شما واریز میشه.
بازم اگر سوالی بود خوشحال میشم پاسخگو باشم!
1- تعرفه 103 ریال (10.3 تومان) در پنل سیلور رایگان و تعرفه 96 ریال (9.6 تومان)در پنل گلد پولی (تعرفه ها هم به ریال و هم به تومان درج شده است و بدون مالیات اعلام شد)
2- بله 2 خط عمومی خدماتی در پنل ها موجود است. یک خط از اپراتور 1000 و یک خط از اپراتور 5000 (این خطوط رو میتوانید به کاربران خودتون هم ارائه بدید)
خطوط فقط برای افراد حقوقی خدماتی میشه و کاملا رایگان هست.از هر اپراتوری خط اختصاصی خرید کنید میتونید با تکمیل یک فرم (در سربرگ شرکت) خط رو به خدماتی تبدیل کنید.
3- برای هر نماینده و هر کاربرتون (بصورت نامحدود) یک خط اختصاصی از اپراتور 50002 واگذار میشه بصورت رایگان.بقیه خطوط هم چون زیاد هستند لطفا اپراتور مورد نظرتون و تعداد ارقامش رو در پ خ اعلام بفرمائید تا خدمتتون عرض کنم.(تعرفه خطوط نماینده ها 5 تا 10 هزار تومان کمتر از تعرفه کاربرانمون هست.)
بازم اگر سوالی بود در خدمتتون هستم!
جشنواره اول اعطاء خط 10 رقمی رایگان به تمامی کاربران و نمایندگان به مناسبت ماه مبارک رمضان (از اول رمضان)
بر این اساس کلیه کاربران و نمایندگانی که در هر روز پنل خود را به میزان 200 هزار تومان شارژ نمایند ، یک خط 10 رقمی رایگان از ما هدیه خواهند گرفت!
این بدین معنی است که اگر شما هر روز پنل خود را به این میزان شارژ کنید هر روز یک خط جدید به پنل شما اضافه خواهد شد!
ارزش واقعی این خطوط بیش از 85/000 هزار تومان است که شما در هر روز به صورت رایگان دریافت میکنید!
بعد از شارژ پنل میتوانید از همان شارژ برای ارسال پیامک استفاده نمائید!
هم اکنون میتوانید در یکی از پنل های رایگان و یا پولی ما ثبت نام نمایید و از خدمات رایگان و بی نظیر ما استفاده نمائید!
www.Payamkutah.com
www.ippanel.net
از دوست مون یک پنل با خط رایگان تهیه شد و برای6.3.1 whmcs بدون مشکل ماژولش کار کرد.