پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Adrien
اجرای قانون "کپی رایت" هم به نفع مملکته در دراز مدت و هم به امید و دلگرمی دادنِ به انسانهای خلاق کمک میکنه. خلاقیت و نوآوری ارزش پیدا میکنه. ممکنه در چند سالِ اول اجرا صدای ملت در بیاد اما چون تولید کننده وقتی بفهمه ارزش سرمایه و کارش رو میتونه حفظ کنه، زمین نمیخوره و فرار نمیکنه. اما وقتی کپی رایت اجرا نشه، هیچ سرمایه گذاری نمیاد سرمایه خودشو در بخشی پر از ریسک قرار بده که بقیه بخوان اون سرمایه رو از روش ***ی بالا بکشن. خودم دوستانی رو دیدم که در زمینه فیلمسازی خلاقیت داشتند و وقتی فهمیدند که خلاقیتشون کپی شده و یک نفر با اسم خودش، طرح اونها رو ***یده و شکایتشون هم به جایی نرسید، دلسرد شدند. و شاید همون کار خلاقانه پایانی بود بر امید و دلگرمیه اون دوست!!! :109:
کاملا حق با شماست
بار ها و بار ها این اتفاق افتاده
جوری شده الان خیلی ها تولیدشون رو کلا به ثبت نمیرسونند یا طرحشان را ارایه نمی دهند می ترسند دز.دیده شود
و بار ها و بارها پیش آمده تولید کننده داخلی به دلیل عدم حمایت به مشکل برخورد کرده است
در همین انجمن اگر کنترل پنل های نال شده نبود همه اینجا از whmc استفاده می کردند ؟ خیر
آیا قیمت ها اینقدر پایین بود ؟ خیر
ایا vps اینقدر مفت می شد؟ خیر
مردم رو به نرم افزار بومی می آورند
نه یک برنامه در حد whmcs مدیریت هاست ایرانی نوشته می شد با قیمت پایین تر و کم کم پیشرفت می کرد
متاسفانه به دلیل اینکه مردم به کرک عادت کردند فکر میکنند ارزش هر برنامه به اندازه یک عدد ماست 1 کیلویی هست ویندوز 7 قیمت 2000 تومن ماست سون 2000 تومن
دوستات مردم کم کم دارن به کپی رایت عادت میکنند نمونه اون حمایت از فیلم شهرزاده (کاری به محتوای فیلم ندارم) که رتبه سایتش طی این مدت کوتاه پخش (تقریبا کمتر از 30 هفته) شده 200
انتظار نداشته باشید یک روزه همه به سمت کپی رایت پیش برند این کار کم کم و اهسته هستش
یا مثلا برنامه های پرفروش بازار که نشون میده کم کم شاهد حمایت افراد از تولیدکنندگان محتواست
مثال دیگر سایتهایی نظیر
licenseha.ir هستند که لایسینس ها رو میفروشند
البته نحوه خرید و ارتباط ما هم تاثیر داره مثلا شما به صورت مستقیم نمیتونید خیلی از چیز ها رو از امریکا بگیرید که اگر رفع بشه تا حد زیادی کمک میکنه
دراخر سطح درامد و هزینه ها هم هستند که تولید کننده های خارجی باید متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند
البته حمایت دولت از ابده و افکار داخلی هم بی تاثیر نبوده
وقتی شما نمیتونید ایدتون رو درست و درومنون ثبت کنید (طوری که قابل پیگیری باشه هر نوع کپی)
یکم بریم تاریخچه اپل یا هر شرکت بزرگ رو بخونیم
اونا از گاراژ شروع کردند اما قوانین کشورشون اجازه پیشرفت میداد
دقيقا سهیل جان. الان هرکس که در زمینه برنامه نویسی و یا کار هنر و ... تولید کنندۀ واقعی باشه، اگر امکاناتش رو داشته باشه احتمال اینکه جذب خارج از کشور بشه خیلی زیاده. چون دز.دیده شدنِ کار یا طرحی که براش عمرت رو صرف کردی، هزینه و سرمایه گذاشتی، واقعاً دردناکه. حتی اگر فقط یک صفحه ترجمه باشه. الان وبسایتهای ایرانیه زیادی هستند که مطالبشون کپی هم هست. اگر مثلا یک هندی، مطالب وبسایت انگلیسی زبانت رو بد.زده تحملش آسونتره تا اینکه ببینی مثلا سه تا وبسایتِ پارسی زبان هموطنت اومدن مطلبی رو که کلی وقت گذاشتی در کسری از ثانیه کپی کردند و به نام خودشون هم منتشر کردند. بخاطر همین هم هست که اگر مثلا مشکلات ارزی و تحریمات ایران - در دریافت پول از مشتریان - برداشته بشه، ولی قانون کپی رایت تصویب نشه، ممکنه حتی وبمسترهای خلاق هم بیشتر به ارائه خدمات مستقیم انگلیسی روی بیارن. هم بخاطر مخاطبِ فوق العاده بیشتر، هم ارزش بیشترِ ارز، هم حفظ ارزش محتوای کار از نظر مخاطبِ انگلیسی زبان و هم امکانات بهتر برای حفظ کپی رایتِ ساختار و محتوا
اصلا موافق نیستم !!! خرید اورجینال nuke و Fl studio و Cubase بیش تر از 10 میلیون میشه !!!
کسایی که کارشون موزیک بخصوص ادمین سایت موزیک ها کلا بیچاره میشن
نقل قول:
دراخر سطح درامد و هزینه ها هم هستند که تولید کننده های خارجی باید متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند
[/quote]
در واقع چنین چیزی امکان نداره چون اگر قرار باشه متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند بقیه کاربران خارجی از طریق ایران نرم افزار ها یا لایسنس های خود را می میخرند و این یعنی ضرر برای سازنده در طولانی مدت و این چیزی نیست که سازنده بخواد زیر بارش بره
پول ما نسبت به پول اونا ارزش کمتری داره و همین دلیل است که قیمت های نرم افزار ها و لایسنس ها برای ما بالا است وگرنه اگر هر دلار 1000 تومان باشه نرم افزار 900 هزار تومانی 300 هزار تومان خریداری خواهد شد.
در واقع چنین چیزی امکان نداره چون اگر قرار باشه متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند بقیه کاربران خارجی از طریق ایران نرم افزار ها یا لایسنس های خود را می میخرند و این یعنی ضرر برای سازنده در طولانی مدت و این چیزی نیست که سازنده بخواد زیر بارش بره
پول ما نسبت به پول اونا ارزش کمتری داره و همین دلیل است که قیمت های نرم افزار ها و لایسنس ها برای ما بالا است وگرنه اگر هر دلار 1000 تومان باشه نرم افزار 900 هزار تومانی 300 هزار تومان خریداری خواهد شد.[/quote]
منظورم این نیست که ویندوز مثلا 10 هزار تومان باشه
بلکه 100 هزار تومان نسخه های پایه باشه
و اینکه سطح درامد مردم چیزی نیست که به همین راحتی بره بالا ولی با قیمت گذاری درست و مناسب همراه با شرایط قسطی (یک مثال : ایفون در امریکا به صورت اقساط هم فروخته میشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
یعنی اگه این قانون اجرا نشه 80 میلیون جمعیت متخلف میشن فرشته بهشتی؟
راستشو بخوای باید قبول کنی اگر کپی رایت اجرا بشه نون خیلی ها قطع میشه تو ایران
من که به شخصه کپی رایت رو نمیپسندم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
راستشو بخوای باید قبول کنی اگر کپی رایت اجرا بشه نون خیلی ها قطع میشه تو ایران
من که به شخصه کپی رایت رو نمیپسندم :)
خب همون خیلی ها هم وقتی به خونه و خونواده میرسن دیگه نباید ادعا کنن حتی یه لقمه حروم هم نخوردن.
نمی دونم چرا ملت ما د.زدی در فضای کامپیوتری رو حروم خوری نمی دونن.
من که به شخصه اعتراف میکنم در دنیای کامپیوتر از محصولات خارجی ها حروم خوری های زیادی کردم و هنوز هم میکنم.
این فرهنگ باید جا بیفته که به د.زدی مجازی هم همون حروم خوری میگن نه که د.زدی مجازی چون صدا و سیما و دولت و... هم انجام میدن و چون رهبر و مراجع تقلید باهاش کاری ندارن د.زدی حساب نمیشه.
هیچ جای قرآن یا دین هم نگفته که اگه از کافر د.زدی کنی د.زدی حساب نمیشه.
از گناه کار ترین آدم ها هم د.زدی بشه حروم خوری حساب میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jai
اصلا موافق نیستم !!! خرید اورجینال nuke و Fl studio و Cubase بیش تر از 10 میلیون میشه !!!
کسایی که کارشون موزیک بخصوص ادمین سایت موزیک ها کلا بیچاره میشن
به نظر من اگر 10 میلیون هزینه بود بیشتر به نفع شما بود
اینجوری فکر کنید
الآن شما نیاز به یک اسپانسر برای اینکار داشتین
چون خلاقیتش را دارید پس اسپانسر هم دارید
و دیگران که خلاقیتش را ندارند از اسپانسر هم برخوردار نمی شوند و هر کسی هم نمیتواند میوزیک بیرون بدهد چون هزینه بر است پس همیشه پیشرفت رو به سوی جلو است
شما به عنوان یک سایت میوزیک شروع به فروش میوزیک می کردید و به سازنده نیز هزینه می دادید مثل سایت های خارجی
در کمتر از 1 سال برای فردی خلاق مثل شما یک محیط عالی بدون استرس ایجاد می شد
ببنید خیلی از فروش ها ی آهنگ ست شدن روی زنگ موبایل هست
مثلا 200 هزار نفر زنگ موبیالشان همان آهنگی باشد که شما تدوین کردید و 3000 تومان بابت این موضوع هزینه پرداخت کرده باشند شما 600 میلیون درامد داشته اید
مطمعن باشید قانون کپی رایت خیلی به نفع شما می شد
اهنگ گوش دادن هم کپی رایت دارد و باید هزینه بدهید
فقط کافی است با چند نفر خارج از ایران در باره استفاده از نرم افزار های کرک صحبت کنید دید خیلی منفی نصبت شما پیدا می کنند
به نظر من کپی رایت به نفع شما هست
قانونش اگر باشه خوبه
و برای محصولات داخلی مثل فیلم،موزیک،نرم افزار ها و.... لازم الاجرا باشه یعنی هرکس مثلا البوم استاد شجریان رو رایگان برای دانلود گذاشت مجازات شه
برای محصولات خارجی نیاز به یه دوره 5 یا 10 ساله داره.
باید فرهنگ سازی بشه چون کپی رایت قبل از اینکه قانون باشه،یه فرهنگه
باید امکان خرید فراهم باشه.من بتونم برم تو سایت مایکروسافت خرید کنم ازش.الان من فرضا 4 تا واسط میشناسم برا خرید.یه کاربر عادی کامپیوتر که نمیشناسه
این کاره یه سال دو سال نیست.طول میکشه اما خوبه به نفع همه اس.
الان ما تو محصولات کرکی هم مصرف کننده هستیم.از کرک خارجی ها داریم استفاده میکنیم خودمون چیزی رو نتونستیم کرک کنیم.مثل مثلا آفیس،ویندوز،exchange,lync و....
افرادی هم که سایت دانلود و اینا دارن باید رویه کاریشون رو عوض کنند.پی سی دانلود تقریبا کرده.زیر لینک دانلود هر نرم افزار لینک خرید لایسنسشم گذاشته خودش میفروشه.
سایت های موزیک هم همینطور
سایت های فیلم هم همینطور
و....
کسایی که غیر قانونی کار میکنند دیگه رفته رفته سعی کنند زیر ساخت های قانونی و اصولی کار کردن خودشون رو فراهم کنند تا در اینده به مشکل نخورند