فک نمیکردم ضریب هوشیتون اینقد زیاد باشه ! اراعه مینویسم چون کیبردم اون حرفو نداره ! شیفتو هم گرفتم هرچقد گشتم نبود!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوست عزیز هاستینگ به نظر من واقعاً کار ساده ای نیستش ، اگر فقط میخواید یاد بگیرید که این یه مورد جداست ...
اما اگر میخواید خدمات بدید واقعاً کار سختی هستش و باید هزینه زیادی هم بکنید.
لطفاً خیلی خیلی بیشتر تحقیق کنید در این رابطه.
عزیز با موس این متن رو " ارائه " سلکت کنید بعد کلیک راست بزنید بر روی copy کلیک کنید ، سپس برید داخل تنظیمات امضاء past کنید .
کانفیگ و مدیریت رو به نحوی میشه یاد گرفت اگر کسی بخواد انجام بده مطلب های آ»وزشی تو اینترنت زیاده + هوش خوب برای درک موضوع ها و استفاده از اونها
این بحث اولیه هست که حل کردنیه
بحث دوم " تبلیغات " هست که مهم ترین بخشش هست
شما خرید هاست تو گوگل بزنید 100 صفحه میاره براتون
مهم بالا کشیدن تو مفاهیم سئو و بالا اومدن تو گوگل هست که به موفقیت شما کمک میکنه
عزیز بنده متوجه منظور شما شدم و شمارو راهنمایی کردم و کاملا متوجه منظورتون هم شدم
اما با این حال میدانم که شما در امر مدیریت سرور اطلاعات چندانی ندارید
چرا که در پست شماره 3 در جواب به کاربر میلاد که به شما گفتند باید دانش فنی و کانفیگ داشته باشید فرمودید به whmcs مسلط هستید در حالی که ایشون اصلا از whmcs صحبت نکردند و شما هاستینگ رو انگار فقط در whmcs میدانید
در حالی که این سی ام اس برای مدیریت کاربران است نه ربطی به دانش کانفیگ سی پنل داره و نه دایرکت ادمین و آنلاین بودن زیاد هم بدون دانش ارزشی ندار
http://s6.uplod.ir/i/00770/vkz3lgrpw8an.png
در ضمن دوست عزیز بنده با شما دعوا نداشته و ندارم که شما اینگونه پاسخ مرا میدهید . بنده قصد راهنمایی داشتم
به هر حال مختارید
اما بهتره به جای جانب گیری گاهی به نصایح گوش داد
موفق باشید
سلام.
نه :دی