پاسخ : درخواست سرور مجازی بعلاوه کانفیگ مورد نیاز یک هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
فقط عنوان نکردین هارد اس اس دی هست یا خیر؟
بعلت سرعت خوب هارد اس اس دی نیازمندم
بعلاوه بکاپ خودکار هر 12 ساعت در یک اف تی پی جداگانه یا حتی دو اف تی پی جداگانه
توع تنظیمات خودکار طوری باشه که احتمال بکاپ ناقص در کمترین حد ممکنش برسه و فول بکاپ رو دقیق بگیره
در مورد کانفیگ اولیه هم تما کانفیگهایی که مثلا برای هاست پربازدید خودتون انجام دادین نیاز داریم از لحاظ امنیت و انتی دیداس و انتی شلر و....
بعلاوه اپدیت و اگر مشکلی بود رفع ان که هزینه رو عنوان کردین و توضیح دادین
ضمن انکه در مورد هاست پربازدید خودتون و پلن رم 4 گیگ خصوصا در مورد سی پی یوش توضیح دهید 40 درصد چقدر میشه از چند کور و مجموعا چند گیگاهرتز
در اخر خدمت دوستان و شما عرض کنم چون ثبت نام در همه سایتها و تیکت مقدور نیست از نظر زمانی سوالات اینجا میپرسم و اگر خواستین در خصوصی پاسخ بدین با همین تاپیک اما در نظر داشته باشین بنده امکان ارسال پیام خصوصی ندارم چون تاره ثبت نام کردم
با تشکر
- - - Updated - - -
با نهایت احترامی که براتون قایلم و میدونم شخص شخیصی هستین نمیدونم چگونه بیان کنم بی ادبی محسوب نشه اما ترجیحا دنبال شرکت و مدیریتی هستم که در ایران ساکن باشه
عذرخواهم و تشکر از شما عزیز گرامی
خواهش میکنم
این حق شماست که انتخاب دلخواهی داشته باشید
برای شما آرزوی موفقیت می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛
آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامهی متن را بخوانید!
چهار سال سابقه
۴ هسته بدون محدودیت در اختیارتان قرار میگیرد
۴۰۹۶ مگابایت رم اختصاصی که تا ۶ مگابایت آخرش تضمینی و اختصاصی است
یک فضای بکاپ در سروری جداگانه و خارج از محیط دیتاسنتر و در کشوری دیگر در اختیارتان قرار میگیرد. سرور ساز این سرویس را به عنوان هدیه (رایگان) و لایف تایم ارائه میکند
کانفیگ هم انجام می شود. لایت اسپید و تنظیمات دیگر.. که بالاترین سرعت و performance را دریافت خواهید کرد..
لایسنس قانونی دایرکت ادمین بصورت آفر ویژه برای مشتریان سرور ساز : فقط ۵۰۰۰ تومان ماهیانه
پنل مدیریت مجهزی در اختیارتان قرار میگیرد که در ادامه بیشتر راجع به آن توضیح داده شده است و تصویر هم گذاشته شده
اتفاقا خیلی کار درستی میکنید..
مجازی ساز قدرتمند KVM است
تعداد زیادی سرور میزبانی میکنیم که برای سایت های پربازدید استفاده میشوند.
دیگر توضیحات:
در سرور ساز، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.
مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.
تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)
پنل مجهز و پیشرفتهای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
تحویل آنی سرور
قابلیت انتخاب فضای سرور
و..
نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:
http://up.vbiran.ir/uploads/40535145...427_pannel.jpg
بیست درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف WHT
تاپیک ما :
▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز
خرید سرور مجازی
بسیار متشخص هستین قبلا باهاتون صحبت کردم اما گویا خودتون نمیتونین کانفیگ حرفه ای و کامل بعلاوه مانیتور انجام دهید و این رو به کانفیگرهای پارس انلاین سپردین جدا از قیمت بالاشون برای دفعه اول بدلیل عدم سواد بنده در اپدیت و مدیریت و مانیتور و اگر مشکل بودن حل مشکل دنبال شخی هستم که کاملا حرفه ای باشه که در کنار اینکه سرور رو ازشون خریداری میکنم مانیتورینگ بدن و خب هاستدهی هم داشته باشن که معلوم بشه خودشون تو این کار هستن و دست دارن و درکنار اون قیمتها بیاد پایین پشتیبانی سریعتر و بهتر و مشخصا طرف حسابت یک نفر و یک شرکته . پوزش مخام امدیوارم حمل بر بی ادبی نباشه حرفام و بسیار متشخص هستین و وقت گذاشتین چند روز پیش و تو تلگرام ده دقیقه یه ربع راهنمایی کردند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
با تشکر اما هاست که شما معرفی کردین یک گی رم داره و احتمال سی پی یوش هم کمه و در مورد سایت ما جوابگو نیست
اساک سرور
شماره مشاوره
09363424420
asakserver.com
Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk
درود
از آمریکا، فرانسه . آلمان درخدمتیم
برای اطلاع از جزئیات از طریق پشتیبانی آنلاین در تماس باشید.
Cpu :3 core 1800mhz
Ram : 4096 MB ECC
Hdd :65 GB SATA III
Traffic: Unlimited
ماهیانه 32 هزارتومان از آمریکا
ماهیانه 38 هزارتومان از اروپا
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ آنتی دیداس سخت افزاری رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 10 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
www.mahtaonline.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
بسیار متشخص هستین قبلا باهاتون صحبت کردم اما گویا خودتون نمیتونین کانفیگ حرفه ای و کامل بعلاوه مانیتور انجام دهید و این رو به کانفیگرهای پارس انلاین سپردین جدا از قیمت بالاشون برای دفعه اول بدلیل عدم سواد بنده در اپدیت و مدیریت و مانیتور و اگر مشکل بودن حل مشکل دنبال شخی هستم که کاملا حرفه ای باشه که در کنار اینکه سرور رو ازشون خریداری میکنم مانیتورینگ بدن و خب هاستدهی هم داشته باشن که معلوم بشه خودشون تو این کار هستن و دست دارن و درکنار اون قیمتها بیاد پایین پشتیبانی سریعتر و بهتر و مشخصا طرف حسابت یک نفر و یک شرکته . پوزش مخام امدیوارم حمل بر بی ادبی نباشه حرفام و بسیار متشخص هستین و وقت گذاشتین چند روز پیش و تو تلگرام ده دقیقه یه ربع راهنمایی کردند
نظر لطف شماست.
ما کانفیگ را خودمان (معمولا ریگان) انجام میدهیم بعضی مواقع بدلیل اینکه نیازمند صرف زمان (نسبتا زیاد) هست مثل موردی شما که گفتید میخواهید امنیت و performance تا سرحد خیلی بالایی تامین شود؛ بعضی از دوستان که مورد تائید ما هستند انجام میدهند.
به هر حال اگر هنوز تهیه نکردید میتونید با بنده در ارتباط باشید همین الان یک سرور آماده داریم که کانفیگ مناسبی دارد و پاسخگوی سایت شما خواهد بود.