به به !!! عجب تاپیک خوش مزه ای... :d
بوی ازدواج و اینها هم میاد=P~
چقده چسبید این تاپیک:d
یه 5 تومن بزار کنار + اعصاب خوب برا سر رو کله زدن با مشتریهای ...
حساب در گردشم برا کارهای بانکی خوبه که اگه آشنا داشته باشی اصلا مهم نیست!
نمایش نسخه قابل چاپ
به به !!! عجب تاپیک خوش مزه ای... :d
بوی ازدواج و اینها هم میاد=P~
چقده چسبید این تاپیک:d
یه 5 تومن بزار کنار + اعصاب خوب برا سر رو کله زدن با مشتریهای ...
حساب در گردشم برا کارهای بانکی خوبه که اگه آشنا داشته باشی اصلا مهم نیست!
عذر می خوام می پرم وسط یه سوالی پیش اومده واسم میشه بدون دفتر شرکت ثبت کرد و محلش رو خونه یا یه مغازه دوستی چیزی معرفی کرد ؟ و اینکه یه مکانی که برای یک شرکتی هست می شه به عنوان شرکت دوم هم استفاده کرد ؟
آره چرا نمیشه.. مثلا آدرس بقالی محل رو بده :71: ....... پسر خوب یک دفتر + خط تلفن ثابت شخصی حداقلش هست! بقیه رو هم دوستان گفتند.درضمن فکر نکن وقتی ثبت کردی تمام هست.حسابی مالیات و .. بهت میچسبونن و اماکن و... هر دفعه برای صرف چای تشریف میآورند و.. در کل کیلویی باید پیاده شوید.به این راحتی ها هم نیست که 200 تومان بدی با 4 تا صندلی شرکت بزنی
کی میگه نمیشه!؟
نه دفتر لازمه نه چیزی شما آدرس هرجارو دوس داره بده!
+
به شرکت ها هیچ وقت از مالیات نمیان فقط نامه میدن که شما برین بعدشم شما اگه درآمد زیر 5 ملیون در سال داشته باشی به شما مالیت نمیده فقوش اگه شد مثلا 6 یا 7 ملیون یکم مالیات میاد مثلا 200 تومن!
بعدشم اتفاقا به همون راحتی هست که 200 تومن بدی 4 تا صندل بزاری ولی بعدش سخته ه چطوری نگهش داری!!!
من دوستم شرکت رو ثبت کرده آدرسش رو گاراژ خونش رو داده شاید خنده دار باشه ولی واقعیته
با این موضوع کاملاً موافقمنقل قول:
1) تنها کار هاستینگ نمیتونه شمارو بگذرونه حتما در کنار اون کار دیگه ای رو هم انجام بدین! (برای اینکار به نظرم کار شبکه و طراحی وب خیلی مناسب هست)
اینها نهایتاً مگر چقدر میشه ؟؟نقل قول:
عزیز جان شما نمی خوای به هزینه هات هزینه ی اجاره ی سرور و ریسلری دامین رو اضافه کنی؟ من فکر می کنم هزینه های اصلی این ها هستن ها! نمی دونم! باز شما می دونی! شاید ما هم باید اول یخچال می گرفتیم بعد به فکر سرور می افتادیم!
نهایتاً ماهیانه 300 هزار تومان برای سرور و دامین رادقیق نمی دونم
چیزهایی مهمتری هم هست
شما در زمان ثبت هر مکانی و آدرسی را می تونید اعلام کنیدنقل قول:
عذر می خوام می پرم وسط یه سوالی پیش اومده واسم میشه بدون دفتر شرکت ثبت کرد و محلش رو خونه یا یه مغازه دوستی چیزی معرفی کرد ؟ و اینکه یه مکانی که برای یک شرکتی هست می شه به عنوان شرکت دوم هم استفاده کرد ؟
خود من کارهای ثبت را در تهران انجام دادم ولی در مشهد مشغول به کار شدم
آدرس یکی از اقوام دور را دادم و ...
مالیات هم نسبت به درآمد و سرمایه اولیه شرکت در زمان ثبت محاسبه میشهنقل قول:
به شرکت ها هیچ وقت از مالیات نمیان فقط نامه میدن که شما برین بعدشم شما اگه درآمد زیر 5 ملیون در سال داشته باشی به شما مالیت نمیده فقوش اگه شد مثلا 6 یا 7 ملیون یکم مالیات میاد مثلا 200 تومن!
موفق باشید
به نظر من چون اکثر مشتری ها آقایون هستند در کار ما و اینکه همه آقایون در مقابل خانمها ضعیف اند از نظر اراده از این لحاظ استفاده خانمها کاراتر هست... البته نظر شما محترمه ...نقل قول:
2) از خانم ها تو کادر شرکت زیاد استفاده نکنید چون معمولا افراد در معامله با خانوم ها در اثر احساساتشون قرارداد رو میبندن ولی معمولا بعدا به مشکل بر میخورن (درسته که بازده خانوم ها بیشتره ولی تا جایی که ما دیدیم قراردادهایی که خانوم ها میبندن سخت تبدیل به پول میشن)
یک موضوع مهم اینکه الان که یارانه ها را نقدی پرداخت میکنند و قیمت آب و برق و گاز و... گرون میشه آیا به شرکت ها مثل واحدهای صنعتی و کشاورزی قیمت جدا میخوره یا نه باید ما هم پا سوز بشیم ؟؟ شاید یک نفر سرور داخل شرکت داشت .میدونین چقدر هزینه برقش فقط میشه ؟؟
برای من که ازدواج نکردم و سرپرست خانوار نیستم باعث بیچاره شدن من میشه ...