آفرين.
منظور من هم همينه كه ما اخرش بايد بر گرديم سر كتاب و اون رو فرهنگ سازي كنيم تا مردم كشورمون كتاب مطالعه كنند.
فقط يك سوال :
منظورتون از بعد دقيقا كي هست؟ ١٠٠ سال ديگه؟
ما از همين الان هم شروع كنيم ديره
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرين.
منظور من هم همينه كه ما اخرش بايد بر گرديم سر كتاب و اون رو فرهنگ سازي كنيم تا مردم كشورمون كتاب مطالعه كنند.
فقط يك سوال :
منظورتون از بعد دقيقا كي هست؟ ١٠٠ سال ديگه؟
ما از همين الان هم شروع كنيم ديره
سلام
حتما دوستانی که علاقه به کتاب دارن سری کتاب های راز های موفقیت آنتونی رابینز بگیرن بخونن.
واقعا کتاب خوبی هست ارزش خوندن داره.
درود...کتاب هایی توی ایران عرضه میشن حسابی سانسور هستند...
همین کتاب الکترونیکی به راحتی در دسترس هستند دیگه نیازی نیست کتاب بخرن...
فعلا در ایران اینا پیشکش طرف میره دانشگاه لیسانسشم میگیره نمیتونه ۲ زار در بیاره همون یک ماست رو بخره داداشم !
فعلا در ایران کتاب و درس و مشق و همه کنار پول هم به کنار !
فعلا این حرفای شما فقط واسه کسی خوبه که کارش رو داره و همه چیش نرماله !!!
دوستان باور کنید برای یک کتابی مثل بی شعوری یا هر کتاب مورد علاقه وقت هسشت حداقل رو یک ماه میشه خوند
اما اینکه میبینم خیلی از دوستان (کاری به دوستان اینجا ندارم) روزانه ده ها ساعت رو به چت بازی و دید فیلم هندی
میگذروند و بازم میگویند: "ما وقت نداریم"
مشکل بهانه گیریست وگر نه دنیای کتاب ها چاپی وضع بهتری از لحاظ ***** محتوا نبست به اینترنت داره و بعضا هنوز میتونه بیشتر از اینترنت جذاب باشه
تکنولووژی پیشرفت کرده !
متنی که شما با خوندن 30 صفحه میخواید ازش درس بگیرید و یاد بگیرید توی یک فصل شوخی کردم کاملا روی ذهنتون قرار میگیره !
فیلم هندی هم که مثالب زدین اکثرا دارای نکات زندگی هست !
چندین صد / هزار سال پیش اینچینین چیزایی نبوده و مجبوری روی کاغذ / ... می نوشتند و می خودند !
به شخصه افرادی میشناسم اصلا کتاب نمیخونن اما صبح تا شب تو همین تلگرام تو این گروه ها دارن مطلب مفید میخونن !
برخی ها که سطح فکرشون پایینه هنوز میگن قدیما بهتر بود !
قدیم دقیق چیش بهتر بود ؟ طرف میرفت جایی ازش خبری نداشتی یا ..........................................
ادم نباید یکی به چپ بزنه یکی به راست !
تکنولوژی برای ایرانی های کم ظرفیت واقعا زیادیه ! ایرانی که اگر یک بشکه ۲۲۰ لیتری ------ بزاری جلوش همرو میخواد یه جا بخوره ! ( من خودم مستنثنی ازین موضوع نیستم ! )
چیزی هست به نام فرهنگ استفاده بهتر هست این رو رواج بدیم واسه همه جا ...
فکر نکنم تا چند صد سال آینده هم خوندن کتاب توی کشورمون جا بیوفته !!
ما خودمون به زور کتاب های درسیمون رو میخونیم ، حالا رفتن و کتاب جدا از درس و... که تازه اونم مجبوری از دیدگاه 90% ایرانی ها واقعا از تحریمات سخت تره
شخصا به خوندن کتاب علاقه دارم ، تمامی جلد های Game Of Thrones رو دارم اما طی 1 سال فقط 1 جلد رو خوندم :| :|
واقعا ما مشکل وقت داریم ، چون برنامه ریزی درستی نداریم چه سیستمی چه شخصی
صبح تا ساعت 3 و 4 دانشگاه ، بعد اون میایم خونه یکی دو ساعت میخوابیم / بعد میشینیم پا سیستم ( وبمستر ها ) / آخر شبم پا فیلم و سریالیم :D
البته لازمه بگیم که عامل حیاطی پیشرفت صنعت در دنیا همین کتاب ها هستن ، هنوز خیلی چیزارو میشه از کتاب ها در آورد
بند منظورم از فیلم هندی یه ایهامی داشت
درسته اما کتاب خوندن خیلی مفیده و واقعا تاثیر زیادی رو زندگی موفقیت نحوه تصمیم گیری و ... داره
الان دنیا پیشرفت کرده بنده انتظار ندارم که همچش کتاب های دوران وسطا باشند اما اکثرا دنبال بهونه هستند برای کتاب خوانی
صفحه نمایش های تلفن های همراه بزرگه - تبلت - کامپیتور و ...
کتاب های صوتی هم هستند اما باز هم سرانه ما خیلی پایینه و به جز سه ماه منتهی به کنکور کتاب خانه ها خلوته (حداقل اون 4-5 تایی که من رفتم برای گرفتن کتاب)
چندی پیش داشتم توی ted.com یک کنفرانس یکی از خانم های کار افرین رو میدیم کتاب ایشون در سال اول چاپ 500 هزار نسخه فروش داشته و 2 میلیون نسخه به صورت دانلودی
کشورش هم برزیل بوده!
با این وضع کتاب خونی شک دارم توی ایران حافظ بتونه اینقدر فروش کنه (اگر الان کتاباش منتشر میشدند)
البته کم کم رسانه ها دارند کمک میکنند که خرید یک کتاب هم به اندازه خرید دیگر چیز ها مهم باشه
و فروشگاه های انلاین که کتاب میارند هم خیلی میتونند کمک کنند چه جایی بهتر از سایتی که بازدید میلیونی داره برای تبلیغ کتاب خوانی؟
نسل قدیم هیچی...همین خودمون که قراره چند سال آینده بابا بشیم یا الان شدیم
همین کار رو بکنیم..یعنی قبل خواب یه کتاب دستمون باشه..
لا اقل نسل بعدی همین کار رو می کنه ...
و یا بچه ها رو عادت بدیم که شبا کتاب براشون بخونیم
آقا حتماً باید کتاب باشه مجله نمیشه؟
آخه من تقریباً هر شب هر وقت مجله جدید دارم قبل خواب می شینم مجله رو می خونم.
معمولاً هم همه شون مجله های کامپیوتری هستن.
آدم که نمی تونه که چیزی که علاقه نداره مثل این کتاب هایی که شما در پست اول ذکر کردید رو به زور بخونه که. هر کسی هر کتاب یا مجله ای که علاقه داشته باشه می خونه.
یا حتی در بعضی حیطه ها اصلاً کتاب خوب فارسی نداریم که انتظار داریم کتابش خونده بشه مثلاً در حیطه مدیریت سرور و مجازی سازی اصلاً هیچ کتاب فارسی وجود نداره و به همین دلیل کسی که می خواد توی این حیطه فعالیت کنه باید از منابع موجود در اینترنت استفاده کنه.
بازم میگم مطالعه مقاله و آموزش اینترنتی هم سطح مطالعه یک کشور رو بالا میبره چرا این قدر بند شدید به کاغذ و کتاب؟ الان همه چیز داره الکترونیک میشه که دیگه درختی قطع نشه همون خارجی ها که شما خیلی مثال میزنی تو کتاب خوان الکترونیک آمازون کیندل کتاب هاشون رو مستقیم دانلود و مثل یه کتاب کاغذی می خونن.