پاسخ : آیا تلگرام فیلتر شد؟ :::۳۱فروردین۹۵
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
در قالب طنز بود دوست گرامی. :71:
متاسفانه خیلی ها بدو اطلاعات و آگاهی از رسانه هایی مثل تویتر و ... استفاده نمی کنند به همین دلیل اخبار و نظر های شخصی خودشون رو می نویسند و همین نوشتن ها دامن میزنه به یک سری افرادی که قدرت دارند و میتونند این رسانه ها رو ***** کنند.
در ایران
همیشه خودمون باعث شدیم هر چیزی گرون بشه.
خودمون باعث میشیم هر چیزی ***** بشه، از بس دربارش حرف میزنیم و میگیم، میشه میشه میشه ...
توییتر فیلتر هست ... مرجع مناسبی برای ایرانی ها نیست متاسفانه.
ولی اون افراد با قدرت اگر صرفا بابت کامنت هایی که از یک شبکه در سایت ها درج میشه سرنوشت اون شبکه رو تصمیم بگیردن که الآن باید تمامی سایت ها و شبکات فیلتر باشند. کامنت بد همیشه و برای همه هست.
الآن من اعتقاد دارم که سایت شیپور باید فیلتر بشه چون یک نفر دزد یک گوشی چینی جای اورجینال به من انداخت
افراد با قدرت لطفا اقدام کنند :d:))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
***** که شاخ و دم نداره برادر من، پکت های ارسالی از ایران دراپ میشه، به همین سادگی ،
من الان با شبکه او وی اچ - هتزنر دسترسی به تلگرام دارم
نقشه :
http://downdetector.com/status/telegram/map/
تلگرام هم دیگه شب ها می خوابه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
این نکته خیلی ریزی بود واقعا ! :))
یاد دوران فرعون ها و این داستانا افتادم خخخ ....
:71:
چند روزه سریال یوسف پیامبر رو شبکه ifilm گذاشته، بر همون اساس این واژه ها رو به کار بردم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
توییتر فیلتر هست ... مرجع مناسبی برای ایرانی ها نیست متاسفانه.
ولی اون افراد با قدرت اگر صرفا بابت کامنت هایی که از یک شبکه در سایت ها درج میشه سرنوشت اون شبکه رو تصمیم بگیردن که الآن باید تمامی سایت ها و شبکات فیلتر باشند. کامنت بد همیشه و برای همه هست.
الآن من اعتقاد دارم که سایت شیپور باید فیلتر بشه چون یک نفر دزد یک گوشی چینی جای اورجینال به من انداخت
افراد با قدرت لطفا اقدام کنند :d:))
اگر از قدیم در تویتر حضور داشته باشید و الان هم حضور خاصی در این شبکه داشته باشید باید بدونید که خیلی رسانه پر طرفدار و شلوغی در ایران هست.
با توجه به سن عضویت شما در این سایت شاید تازه با این موارد آشنا شده باشید که قابل درک هست.
در هر حال ممنون از توجهتون به شوخی بنده. :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
باسلام از دقایقی پیش یعنی بامداد ۳۱ فروردین ۹۵ نرم افزار تلگرام هم در نسخه اندروید و هم در ویندوز از دسترس خارج شده اند.
از اینترنت مخابرات و اینترنت ایرانسل تست شده و با هیچکدام در دسترس نیست.
برای سایر دوستان وضعیت به چه صورت هست؟
بنظرم الآن که اکثر سایت و شبکه های مطرح در این شبکه اجتماعی حضور دارند فیلتر شدن این شبکه دور از انتظار باشه.
اما خب اینجا ایران هست غیر ممکن نداریم ...
لطفا بررسی کنید و اطلاع بدید وضعیت رو؟
امیدوارم که اگر اختلالی هم هست موفقی باشه و دوباره مجبور نشیم به سرورهای قرون وسطی یاهو برگردیم !
با سلام
نشده اما با ... ان میتونی به راحتی وصل شی/
من از ژاپن وصل شدم اوکی هست
بعضی کشورها مشکل پیدا کردن و از سرورهای اوناس
نسخه های اندرویدی و کلاینت ویندوزی تلگرام مشکل داشت و نزدیک بود اشکم رو در بیاره! داشتم فایل میفرستادم که یهو روی سیمش لگد کردن.
اما نسخه ی تحت وبش برام مشکلی نداشت و فایلم رو همون لحظه از اون طریق ارسال کردم.
خدایان (به قول آقای علی گلی) حافظ من بودن و نذاشتن اشکم در بیاد.
شیلتر میلتری هم در کار نبود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
:71:
اگر از قدیم در تویتر حضور داشته باشید و الان هم حضور خاصی در این شبکه داشته باشید باید بدونید که خیلی رسانه پر طرفدار و شلوغی در ایران هست.
با توجه به سن عضویت شما در این سایت شاید تازه با این موارد آشنا شده باشید که قابل درک هست.
در هر حال ممنون از توجهتون به شوخی بنده. :71:
در توییتر و فیسبوک از سال ۸۹ عضو هستم اما با وجود این فیلتر ها فقط هر از گاهی وقت میکنم سر بزنم و حضور فعالی نمیتونم داشته باشم.
ضمنا سال عضویت در یک انجمن هم هیچ ملاک مناسبی برای قضاوت در مورد صاحب اکانت نیست :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
نسخه های اندرویدی و کلاینت ویندوزی تلگرام مشکل داشت و نزدیک بود اشکم رو در بیاره! داشتم فایل میفرستادم که یهو روی سیمش لگد کردن.
اما نسخه ی تحت وبش برام مشکلی نداشت و فایلم رو همون لحظه از اون طریق ارسال کردم.
خدایان (به قول آقای علی گلی) حافظ من بودن و نذاشتن اشکم در بیاد.
شیلتر میلتری هم در کار نبود.
تلگرام
روسیه
ابزار جاسوسی
شما داری چه کار می کنی اونوقت؟! جا به جایی اطلاعات@-)
مشکوکی:62:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
در توییتر و فیسبوک از سال ۸۹ عضو هستم اما با وجود این فیلتر ها فقط هر از گاهی وقت میکنم سر بزنم و حضور فعالی نمیتونم داشته باشم.
ضمنا سال عضویت در یک انجمن هم هیچ ملاک مناسبی برای قضاوت در مورد صاحب اکانت نیست :)
قضاوت نکردم دوست گرامی، صرفا گفتگو دوستانه هست.
از آشنایی با شما خوشبختم، پس حتما کاربر تنبلی بودید.
خوشحال میشم پروفایل هاتون رو برام خصوصی کنید.
سلام
برای ما تقریبا دو ساعت هست از دسترس خارج شده
ولی انصافا چقدر خوبه
تلگرام صداش در نمیاد یه امشب....
من وصلم ولی کسی نیست (راحت شدیم)