سلام
یک باگ دیگه از نوع xss پیدا شد.
اگر نیاز دارید بگید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یک باگ دیگه از نوع xss پیدا شد.
اگر نیاز دارید بگید.
همه باگ های xss قبلاً توسط یکی از دوستان مشروحاً ارسال شده است، لطفاً به دنبال باگ های دیگری باشید
رسومی هم پیدا شد
اما شما پشت تلفن گفتین که این باگ xss رو دیروز یکی گفته و پرداخت کردین
اما الان میگید همه باگ های xss گزارش شده.به یکی که همه نمیگن.دوتا باگ گزارش شده به قول خودتون کا یکیش فقط xss بود
اما جای سواله،چرا باگ من فوری پتچ شد.اما این باگی که دادم هنوز پتچ نشد؟
فکر کنم باگ سوم رو نگه دارم یهتره
اون یکی که گفتم بایپس لاطمه،اون هنوز هست.بجز این سومی.اما بایپس نشده هنوز.ولی مشکل هست کا باید کامل شه
بجز سومی،اینو اگه کامل شد میدمتون.
موفق بتشیو
باگ های این چنینی توسط یکی از دوستان به مشروح همراه با تصاویر و مستند سازی برای ما ارسال شده است
http://8pic.ir/images/2i6pqijt0ha77fxy7jov.png
همچنین موردی نمی بینم که دروغ بگویم ما به خاطر مورد اولی که فرمودید یعنی استفاده از کپچا در فرم های ورود و ثبت نام جایزه دادیم اگر هم خوب توجه کرده باشید متوجه شده اید که ما کپچا استفاده نکردیم چون از قبل روش جلوگیری ازش طراحی شده بود اما به خاطر ترغیب شما و سایر دوستان به شما جایزه پرداخت نمودیم
از همکاری شما سپاس گذاریم
سلام لطفا شماره تلفن بنده را تایید نمایید فک کنم اشتباه زدمش واسم پیامک نیومده تقریبا بیشتر از 8 ساعته
ایمیل تایید شدس
www.hasanazizi@gmail.com
شماره تلفن
09184613882
- - - Updated - - -
سلام ازتون خواهشمندم تمامی باگ هارو ارسال نمایید به صورت خصوصی فقط نوع و عنوانشون چون دارم سایتتون رو انالیز میکنم اونم با هشت نرم افزار شاید ما هم هذیه رو بردیم دادیم جای تمدید سرور ( ببینم شانس داریم یا نه ) :)
باسلام
تا الان چند باگ پیدا شده در مجموع؟
یک موردی که سایت داره پس ثبت نام کاربر به صفحه ای به شکل زیر میره :
https://piratepay.ir/signup.php?msg=...1a016bfa72c073
نکته ای که اینجا هست :
1 : چرا شما کد هش md5 رو به این سادگی گذاشتید ؟؟ دیکد شده این متغییر عدد 00 میشه !
2 : اگر متغییر الکی نیست چرا واسه همه ثبت نام ها همینه ؟ و اگر الکیه و مثلا رد گم کنی شما متغییر id هم نزار و یه چیز الکی بزار.
موفق باشین
سلام.منم همین سوال و داشتم.
اما شاید دلیل دارند
با اجازه استارتر،از این تاپیک،اشتراکم و بر میدارم
امیدوارم به هدفتون برسید و موفق باشید
کاری بود pv یا کار اسکن هرجا.pv در خدمتم
با اجازه
خدانگهدار