پاسخ : بپرسن شغلت چیه ؟ چی میگی ؟
مشکلات یه وبمستر، برنامه نویس و .. از جایی شروع میشود که شما 24 سالت باشد و با خانواده زندگی کنید و سریعا در تمام خانواده میپیچد که این آدم به دور است و مشکل روابط اجتماعی و .. دارد، بهترین راه به نظر بنده اگر تواناییش را دارید جدا شدن از خانواده است، این مشکلاتی که گفتم برای من پیش آمده و حتی انگ مشکلات روحی و روانی هم به من چسباندن به دلیل اینکه هفته ها در اتاق حبس و مشغول کار بودم که بعد از آن بدون کمک پدر و مادرم خانه ای در شهر پیدا کردم و به صورت مجردی زندگی و در خانه، شرکت هم کار میکنم و خوشبختانه این کار بنده موجب تمام شدن تمامی حرف های پشت سر بنده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
مشکلات یه وبمستر، برنامه نویس و .. از جایی شروع میشود که شما 24 سالت باشد و با خانواده زندگی کنید و سریعا در تمام خانواده میپیچد که این آدم به دور است و مشکل روابط اجتماعی و .. دارد، بهترین راه به نظر بنده اگر تواناییش را دارید جدا شدن از خانواده است، این مشکلاتی که گفتم برای من پیش آمده و حتی انگ مشکلات روحی و روانی هم به من چسباندن به دلیل اینکه هفته ها در اتاق حبس و مشغول کار بودم که بعد از آن بدون کمک پدر و مادرم خانه ای در شهر پیدا کردم و به صورت مجردی زندگی و در خانه، شرکت هم کار میکنم و خوشبختانه این کار بنده موجب تمام شدن تمامی حرف های پشت سر بنده شد.
با خانه حل نمیشه استاد
شخصا خودم ازدواج کردم و مستقل هستم اما هنوز این سوالات رو میپرسن البته دیگه عادی شده
خواستم نظر شما رو بپرسم
نیازی نیست برای اثبات خودتون به دیگران تلاش کنید.
همین که خودتون میدونید کجای این دنیا هستید و چه نقشی دارید کافیه، برای دهن یا طرز فکر مردم زندگی نمیکنیم 8-|
من میگم
وبدیزاینر
باکلاسه
متسفانه هنوز فرهنگ اینترنت در ایران جا نیوفتاده الان خیلیا هستن از نت دارن پول در میارن ولی بعضیا هستن میگن نت به درد نمیخوره برو شاگردی کن یا کارگری !! قرار بود اینجوری باشه ایران تا هزاران سال بعد با تکنولوژی اشنا نمیشد الان این فناوری های که تو که کشور هست به لطف افرادی هست که میگن علم بهتره دلیل اینکه ایران هنوز ازدنیا عقب هست و مثل خارجیا پیشرفت نکرده همینه چون مثلا 80 درصد جامعه میگن فناوری علم هنر 20 درصد دیگه میگن ای بابا شاگردی خوبه کارگری خوبه پولتو میگیری راحت !! حالا یکی از من بپرسه علم بهتره یا ثروت ! چرا؟ چون علم باشه ثروت هست ثروت باشه نتونی از علمت تخصصت استفاده کنی به درد نمیخوره !! من الان چند ساله پای نت هستم و کسب درامئ میکنم حالا چه کم چه زیاد فرقی برام نمیکنه ولی خیلی چیزا یاد گرفتم اون کسی که از نت پول در میاره 24 ساعت سال خونس دلیل نمیشه دیگران بگن نت به درد نمیخوره اون داره با علمش روزی خودشو تامین میکنه روزی حلال گیرش میاد چول فکرو هنرشو میگیره این چه اشکال داره؟
اخرین باری که گفتم کارم فروش سرور هست گفت سرور چیه؟براش توضیحات دادم اخرشم هیچی ببخشید سرتون درد اوردم ولی الان با اینکه خیلی چیزا یاد دارم هرکی ازم میپرسه چیکار میکنی میگم ای میگدرونیم بیکاریم فعلا دیگه جای بحث نمیمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام دوستان
مدتی بود اینجا دور هم نبودیم و گپ نزدیم
ی موضوع جدید آوردم که در موردش بگپیم
اکثر من و شماهایی که اینجاییم وبمستر هستیم و در دنیای مجازی فعالیت داریم
حال یک سوال ؟
بپرسن شغلت چیه ؟ چی جواب میدی ؟
شخصا خودم اینطورم :
توضیح دادن وبمستری برای کسانی که حتی نمیدونن اینترنت چیه خیلی سخته و کار سختتر برای افرادی مثل من هست که در خانه کار میکنند و بدون رفتن به بیرون و جایی کار میکنند و خرج زندگیشون رو میدن . چون تو ایران معمولا کار رو به عرق ریختن یا نهایت رفتن به یک دفتر و نشستن پشت یک میز در خارج از خانه میدونن و تمام مشکلات از همینجا شروع میشه
بدتر از همه میدونی چیه ؟
ی انسانی که کلا حتی نمیدونه سایت یا وبلاگ چیه ازت میپرسه کارت چیه ؟
میگی وبمستر ، طراح ، برنامه نویس و.... خلاصه هر چی جواب بدی
بعد میگه خب چکار میکنی ؟
ی چیزی میگه
بعد میپرسه خرج زندگی رو چطور در میاری ؟
اینجاست که مثل تام و جری اون ماهی تابه میخوره تو کلت و دلینگ صدا میده
ی ساعت داری توضیح میدی شغلت اینه بعد میگه....
من مدتیه هر کی میپرسه چکار میکنی میگم بیکارم . دیگه هیچی نمیگن
خیالم راحته ن سوال داره ن جواب :61: :60:
راستی خواندن این پست خالی از لطف نیست
گفتیا گل گفتی :113:
منو هرکی میپرسه اول میگم کارم شبکست ... بعد طرف میمونه :|
بعد میگم هاستینگ دارم :| بازم میمونه !
آخرش دیگه میگم طراح سایتم :|
من به همه میگم میخورم و میخابم کار کجا بود بعدش میشینم کلی از شرایط مملکت گله میکنم و از نداری و بدبختی از اینکه چقدر قیمت خونه بالاست و از این حرفا
آخه هرکی به ما میرسه میخاد دخترش رو به ما قالب کنه بابا من زن نمیخام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
من به همه میگم میخورم و میخابم کار کجا بود بعدش میشینم کلی از شرایط مملکت گله میکنم و از نداری و بدبختی از اینکه چقدر قیمت خونه بالاست و از این حرفا
آخه هرکی به ما میرسه میخاد دخترش رو به ما قالب کنه بابا من زن نمیخام
فامیل ما خوبیش اینه نرکدست پس ازت سوال نمیپرسن.
بعد بهتره بگی من تو شرکت واتساپ کار میکنم همه درکت میکنن
خخخخخخ
من ماهی 5میلیون حداقل درامدمه
وقتی به خانواده نامزدم میگم کارم وب هست،میگه نه باید شغل دولتی گیر بیاری
انگار نه انگار It حرف اول دنیا رو میزنه
برم پشت میز بشینم 1میلیون دربیارم