پاسخ : درخواست تست آمارگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
دوست عزیز متوجه منظور بنده نشدید. آیا در لیست یوزر های شما در حال حاضر یوزری بدون ایمیل و بدون نام کاربری یعنی در sql شما ثبت نشده است؟! یا حذف کردید؟
دوست عزیز به اطلاعات دیگران دسترسی وجود ندارد !! بنده بخاطر ندارم در پست های قبلم اعلام کرده باشم به اطلاعات دیگران امکان دسترسی باشد!!
بنده اعلام کردم:
منظور ما از ناحیه کاربری Admin Level شما نیست !!!!! منظور ما ناحیه کاربری خود user هست !
در فرم لاگین/register شما بعد از اینکه required را از قسمت input box از داخل inspect برداشت اطلاعات post بررسی نمی شود . با استفاده از این باگ توانستیم یک یوزر بدون email/username/password ایجاد کنیم.
سپس همینکار در فرم login.php شما نیز انجام شد که براحتی لاگین شد.
سپس دو وب سایت site.com و site2.com ایجاد شد.
ما دو سایت نیز اضافه کردیم site.com و site2.com
http://amargir.net/settings.php?site=site.com#top
در حال حاضر به هیچ صورت امکان لاگین/register وب سایت شما نیست.
یک پل ارتباطی ارسال کنید "تلگرام , یاهو یا اسکایپ"
ممنونم
خب دوست عزیز این که مشکل امنیتی نیست ! چشم فیکس میکنم تشکر بازهم
والا من به phpmyadmin لاگین نکردم توی چند ساعت اخیر اما احتمالا بدلیل اینکه فیلد username در دیتابیس کلید اصلی هست و باید اضافه شود و همچنین sitename هم یک کلید خارجی به تیبل یوزر ها دارد و شما هم فیلد مربوط به username رو خالی وارد کردید تنها سشن در php ایجاد شده و چیزی به دیتابیس اضافه نشده ... امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین, من که بدم نمیاد کسی وقت بذاره, لطف کنه و سیستم رو چک کنه ... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amargirsystem
باسلام و احترام
در مدت دوماه موفق شدم کار طراحی و برنامه نویسی سایت آمارگیر رو انجام بدم.
درحال حاضر در مرحله پیداکردن باگ های این سیستم میباشم و خوشحال میشم اگر شما بعد از تست و استفاده مشکلات این سایت رو به من بگید تا من بتونم مشکلات رو فیکس کنم
کار سایت مانند سایت هایی مثل وبگذر هست که میتونید اطلاعات بازدید کنندگان سایتتون رو با چارت ها و نمودار های پویا مشاهده کنید و اطلاعاتی مثل کشور و… بازدیدکنندگان رو مشاهده کنید.
خوشحال میشم اگر از سیستم استفاده کنید و نظرات ارزشمند خودتون رو برام ارسال کنید.
باتشکر
لینک :
سامانه آمارگیر
وب سایت خوبی هست برای شروع و برای حرفه ای شدن راه درازی و در پیش داری امید وارم رو کاری که داری می کنی جدی باشی و با برنامه ریزی و دقت که 100% داری تو کارت حتما موفق می شی. امیدوارم در آینده نه از خودت بلکه از همکارا و کسانی که در زمینه فعالیت می کنند تعریف سایتت رو بشنویم. در هر صورت هر گونه کمکی بود ما در کنار شما هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itroz.co
وب سایت خوبی هست برای شروع و برای حرفه ای شدن راه درازی و در پیش داری امید وارم رو کاری که داری می کنی جدی باشی و با برنامه ریزی و دقت که 100% داری تو کارت حتما موفق می شی. امیدوارم در آینده نه از خودت بلکه از همکارا و کسانی که در زمینه فعالیت می کنند تعریف سایتت رو بشنویم. در هر صورت هر گونه کمکی بود ما در کنار شما هستیم.
سلام خیلی ممنون لطف کردین ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinaz
سلام
به عنوان یک کاربر
هیچ وقت از سایت شما استفاده نمیکنم
هیچ نو آوری یا امکان خاصی نداشت
در ضمن ریسپانسیو قالب مشکل داره
با ورود اولیه به سایتتون حسابی خورد تو ذوقم
حال کردم واقعا قالب قشنگی داره .
موفق باشید
سلام و درود.
میتونم واستون کامل انجام بدم.اما سررت هم که فایروال روشه و آیپی بن میکنه.هی باید دیکد کنم و بایپس کنم که گیر نده
مشکل ساز میشه یهو.
اگر میخواهید سرچ کامل کنم,یک زمانی رو بگید,فایروال رو دیزیبل کنید.چون شما باید مشکل رو برطرف کنی.فایروال که 100% جوابگو نیست.
تا تست رو شرو کنم.یک هزینه هم با اجازه دریافت میکنم.چون برای کار باید ارزش قائل شد.نه اینکه فکر کنید میاد باگ میده میره تموم.
کامل به عنوان یک کاربر تست میکنم.چون چندتا دیگم هست.
iedb.team@gmail.com
حالا ایمیل بدین بگین به عنوان یوزر میخواین یا اسکریپت و توضیحات رو بدین.در خدمتم.
اگر چیز دیگه ای بود تماس بگیرید : 09215355621
فقط فایروال بایددیزیبل شه و طوری باشه که دیگه تست کردن داستان نشه.فقط تست انجام میشه.و به صاحب اون صایت داده میشه.
دوستان عزیز هم یک تست هایی کردند سایتتون رو.اما بازم داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran20host
موفق باشید
سلام خیلی ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
میتونم واستون کامل انجام بدم.اما سررت هم که فایروال روشه و آیپی بن میکنه.هی باید دیکد کنم و بایپس کنم که گیر نده
مشکل ساز میشه یهو.
اگر میخواهید سرچ کامل کنم,یک زمانی رو بگید,فایروال رو دیزیبل کنید.چون شما باید مشکل رو برطرف کنی.فایروال که 100% جوابگو نیست.
تا تست رو شرو کنم.یک هزینه هم با اجازه دریافت میکنم.چون برای کار باید ارزش قائل شد.نه اینکه فکر کنید میاد باگ میده میره تموم.
iedb.team@gmail.com
حالا ایمیل بدین بگین به عنوان یوزر میخواین یا اسکریپت و توضیحات رو بدین.در خدمتم.
فقط فایروال بایددیزیبل شه و طوری باشه که دیگه تست کردن داستان نشه.فقط تست انجام میشه.و به صاحب اون صایت داده میشه.
سلام در صورتی که نیاز بود حتما باهاتون تماس میگیرم
ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran20host
موفق باشید
سلام خیلی ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
مشکل ساز میشه یهو.
iedb.team@gmail.com
سلام در صورتی که نیاز بود حتما باهاتون تماس میگیرم
ممنون
دوستان یه نگاهی به این سایت بندازید امکانات جالبی داره
http://amargir.net
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
سلام ممنون, خوشحال میشم نظرتون رو بگید...
سلام
فعلا وقت نکردم دقیق نگاه کنم ولی ظاهرش خوبه در شروع کار همین هم زیاده قطعا با توسعه سایت به هدفتون نزدیکتر خواهید شد برای پیشرفت کار سعی کنید مشکلاتی و کمبود هایی که آمارگیرهای دیگه دارن رو نداشته باشید اینجوری حتما موفق میشید
یه مورد ریز به چشمم خورد اشتباه تایپی هست اصلاح کنید البته موجبات شادی و خنده من شد , "نوع مرورگر بازدرد کنندگان"
سلام
تو نگاه اول چند تا مشکل دیدم
آدرس http://amargir.net/dashboard.html بعد از لاگین not found میده
قسمتی که سایتمون رو اضافه میکنیم تو رزولوشن های بزرگ مشکل داره + فونت آیکن های بالا هم مشکل دارند
http://s7.picofile.com/file/82477917...1014128152.png