سلام.
پیشنهاد بنده Asus هست.
پردازش های سنگین(رندر) و حتی GTA V رو خیلی روان و راحت اجرا کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
پیشنهاد بنده Asus هست.
پردازش های سنگین(رندر) و حتی GTA V رو خیلی روان و راحت اجرا کردم.
به نظر من خودتو درگیر برند نکن ، همشون یکی هستن !
ممنون از همه دوستانی که اطلاعاتشونو در اختیار بنده گذاشتن :53:
اینجور که متوجه شدم ظاهرا سلیقه ایه و هرکسی مارک مورد علاقه ی خودشو میپسنده :D
یه تشکر ویژه هم از سهیل جان عزیز (soheil869) بابت توضیحات کاملشون
Sony - Fujitsu
با سلام.
یه پیشنهادی که دارم (چون برای خودم خیلی مهم بود) حتما اگر برات مهم هست زمان شارژدهی لپ تاپ رو بررسی کن. اکثرا لپ تاپ ها دارای باتری 4-5 ساعت هستند که برای من به شخصه یعنی هیچ! به همین دلیل سری لپ تاپ های کم مصرف که از حافظه ی خشک (ssd) استفاده میکنند میتونه گزینه مناسبی باشه (مصرف برق کمتر دارند) که در لپ تاپ های ویندوزی تا 9 ساعت و در لپ تاپ های اپل تا 12 ساعت طول عمر باتری رو خواهید داشت.
اگر خواستید نمونه معرفی کنم.
درود و احترام
از اینکه هرکسیی یک مارک رو دوست داره مشکلی نیست ولی برتری اون رو بگه واقعا اشتباه هست
اکثر مارک هامشکلات خاص خودشون رو دارن و نمیشه گفت بهترین مارک همونه
دوستانی که ایسوز میگن واقعا با مشکلات بعدیش برنخوردنه البته نه توی همه مدل هاش ولی در کل ایسوز نگیرید - لنوو هم نخرید دل هم که عمرشو کرده بیشتر زده تو کار سرور و اگرم جنس خوبشو بخواید باید از خارج از کشور بیارید 13 یا 14 میلیونم بدین
ولی خب اچ پیلودینگ پاینی داره ولی توی پایداری و اجرا برنامه ها قدرت خوبی داره
ایسر که خیلی ها ازش حرف نزدن فعلا داره کیفیت خوبی رو ارائه میده و مدلهایی که کار کردیم و فروختیم واقعا راضی کننده بوده
مارک سونی هم قیمتش بالاست و برای رنج قیمت شما مناسب نیست
با هزینه ای که شما میفرمایید توی اکثر مارک ها جز سونی و اپل چنین کانفیگی رو میتونید تهیه کنید
cpu i5
ram 4
hdd 500 & 750
vga 1
بازم توبعضی مارک ها متفاوته
بنده طرفدار مارک خاصی نیستم چون همشون ایراداتی دارن و جنس هایی که در ایران تشریفشون رو میارن کاش درجه 3 بودن:-b
دقت کنید با توجه به بودجه ای که گفتید این مدل لپ تاپ ها رو نمیتونید خرید کنید ولی چون خواستید چند نمونه میگم. در این سری ها نکته ی مهم وزن پایین و شارژدهی بالاست که قابلیت حمل آسان و استفاده طولانی مدت رو به ما میده ولی معمولا قدرت سی پی یو کمتری دارند تا لپ تاپ های دیگر.
Apple MacBook Air 2015 - MJVE2 - 13 inch
تا 12 ساعت شارژدهی و وزن 1.35 کیلوگرم (من اینو دارم و واقعا عالی است)
Acer Aspire S7-392-7836 - 13 inch
تا 8 ساعت شارژدهی و وزن 1.3 کیلوگرم
ASUS Zenbook UX305FA - B - 13 inch
تا 10 ساعت شارژدهی و وزن 1.18 کیلوگرم
Lenovo Yoga 3 Pro 13 - A - 13 inch
تا 7 ساعت شارژدهی دارد و وزن 1.18 کیلوگرم.
آقا من Lenovo زیاد نداشتم و به همین دلیل تایید نکردم اما خدایی این لپ تاپ مشخصاتش رو دیدم عالیه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-119097/
رم 16 گیگ DDR4 داره + هارد 1 ترا + هارد SSD 128GB که واقعاً فوق العاده است فقط قیمتش هم فوق العاده است :)
من اگه می تونستم لپ تاپ جدید بخرم حتماً اینو می خریدم.
asus :X