پاسخ : جشنواره بهاری وب ایده-سرور مجازی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ragodarzi82
دوست گرامی،
من که نگفتم ما مشکلی نداشتیم
مشکل سخت افزاری برای همه ممکن هست پیش بیاد، مسئله مهم این هست که ماهمیشه پاسخگو بوده و هستیم و کیفیت سرویس ما هم جز بهترین ها هست و
مشکل روی یک سرور تو یکه بازه 1ماهه برای چندین مشترک اتفاق افتاهد رو شما نمی تونید به همه سرویس های ما تعمیم بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
دوست گرامی،
من که نگفتم ما مشکلی نداشتیم
مشکل سخت افزاری برای همه ممکن هست پیش بیاد، مسئله مهم این هست که ماهمیشه پاسخگو بوده و هستیم و کیفیت سرویس ما هم جز بهترین ها هست و
مشکل روی یک سرور تو یکه بازه 1ماهه برای چندین مشترک اتفاق افتاهد رو شما نمی تونید به همه سرویس های ما تعمیم بدید
برای شما متاسفم
دوستانی که ناراضی بودند نهایت تا فردا 12 ظهر
1ماه سرویس رایگان به ایشان ارائه خواهد شد، هر چند یا پول آنها پس داده شده یا دوره سرویس چند روز افزایش داده شده بود جهت جبران.
اما جهت اثبات پایبندی اصول مشتری مداری وب ایده این مهم انجام می شود.
مراتب بعدی روی تیکت به اطلاع این عزیزان می رسد.
باتشکر،
فاتح
با سلام.
البته این موضوع به من هیچ ارتباطی ندارد که شما چگونه می خواهید با مشتری هایتان صحبت کنید ولی یک فروشنده هیچ وقت نمیتواند برای مشتری اش متاسف باشد چون مشتری رئیس اصلی فروشنده می باشد و مانند این می ماند که به رئیس خود بگوییم برایت متاسفم . اگر به رئییس چنین چیزی را بگیم خوب صد درصد اخراجیم و باید جمع کنیم از اون شرکت بریم.
صرفا جهت اطلاع رسانی گفتم هر چه قدر هم ناراحت باشید با مشتری کنار بیایید مانند کاری که الان دارید میکنید بزرگوار. (صرفا جهت اطلاع)
موفق باشید.
وب ایده یکی از قدیمی ترین و با تجربه ترین ها در این زمینه هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Santourio
با سلام.
البته این موضوع به من هیچ ارتباطی ندارد که شما چگونه می خواهید با مشتری هایتان صحبت کنید ولی یک فروشنده هیچ وقت نمیتواند برای مشتری اش متاسف باشد چون مشتری رئیس اصلی فروشنده می باشد و مانند این می ماند که به رئیس خود بگوییم برایت متاسفم . اگر به رئییس چنین چیزی را بگیم خوب صد درصد اخراجیم و باید جمع کنیم از اون شرکت بریم.
صرفا جهت اطلاع رسانی گفتم هر چه قدر هم ناراحت باشید با مشتری کنار بیایید مانند کاری که الان دارید میکنید بزرگوار. (صرفا جهت اطلاع)
موفق باشید.
وب ایده یکی از قدیمی ترین و با تجربه ترین ها در این زمینه هستند.
همه باید یاد بگیریم آستانه تحمل مون رو بالا ببریم هم مشتری و هم فروشنده،
ما به عنوان سرویس دهنده داخل ایران با مشکلات بزرگی در این چند سال درگیر بوده و هستیم. اما همیشه سعی کردیم این موانع و مشکلات به مشترکین انتقال پیدا نکند.
از توجه و تذکر به جای شما تشکر می کنم
باز صد رحمت به شرکت وب ایده که جبران خسارت میکنه و برگشت وجه میده و مشکلات بوجود اومده رو می پذیره و در جهت جلب رضایت مشتری تلاش میکنه.
آریاسنتر که بعد از 14 روز سرویس دهی نصف و نیمه کلا" سرورش قطع شد و نه سرویس جایگزین داد و نه بازگشت مابقی وجه کرد و 115 هزار تومن مارو براحتی خورد!!!
سلام ببخشید توی جشنواره تون سرور با ترافیک 600 ب بالا ندارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elinahost
سلام ببخشید توی جشنواره تون سرور با ترافیک 600 ب بالا ندارید؟
باسلام،
مورد استفاده تون چیست؟ ترافیک 1 به 1 مصرف می کنید
لطفا پاسخ دهید تا هزینه برآورد و به شما اعلام شود.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
دوست گرامی بهتر بود تیکت تون رو پاسخ می گرفتید اگر رضایت شما جلب نمی شد اینجا مطرح می فرمودید ما که از ابتدا اشکالاتی که روی سرویس شما بود را پذیرفتیم.
دوست گرامی،
سرور مجازی جدید رایگان شما برای شما تیکت شده است.
موفق باشید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadreza1987
درحال تست سرویس جدید که به رایگان از ایشون دریافت شده
اعلام نظر بعد از تست به همراه اسکرین شات
مدت7 روز از سرویس جدید ایشون که دارم استفاده کردم وبدون هنگ یا داون شدن یا هر گونه مشکل دیگه بود
کیفیت این سرویس با سرویس قبل زمین تا اسمونه
فایل پیوست 31421
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin1356
باز صد رحمت به شرکت وب ایده که جبران خسارت میکنه و برگشت وجه میده و مشکلات بوجود اومده رو می پذیره و در جهت جلب رضایت مشتری تلاش میکنه.
آریاسنتر که بعد از 14 روز سرویس دهی نصف و نیمه کلا" سرورش قطع شد و نه سرویس جایگزین داد و نه بازگشت مابقی وجه کرد و 115 هزار تومن مارو براحتی خورد!!!
با احترام اقای یوسفی بی هویت :)
ایشون مصرف کننده تانل وی پی ان هستند و عبور از چیلترینگ و بعد از مصرف ترافیک زیاد اقدام به کنسلی کردند و با یک سری اسکرین شات که خیلی خوش بینانه از کش مرورگرشون باشه اقدام به حواشی های زیادی نموده اند .
پاسخ شما در این تاپیک داده شده
تاپیک آقای امین یوسفی ( کاربر که بیش از حد مجاز ترافیک مصرف کرده و سپس سرویس کنسل و درخواست بازگشت وجه کل هزینه را دارد )
همکار عزیز ، ممنون ک پاسخ این کاربر ندادید و بحث وارد حاشیه نکردید و انتظار برخورد هم نداشتیم این موارد می بایست فقط خدا به راه راست هدایت کنه :)
تلاشی که برای رضایت ایشان کردیم باعث زیاده گویی این دوست عزیز شده و نشون میده انعظاف زیاد و عمل کردن خارج از قوانین سایتت و دلسوزی و خویشتن داری این چنین مشکلات در پی داره.
شما بیاید هزینه ترافیک مصرف شده اتان را پرداخت کنید بعد از کلاه برداری یا جبران خسارت سخن بگویید.
با عذرواهی از استارتر عزیز جناب وب ایده