والا خيلي علاقه دارم براي ارائه پادكست خبري ولي اصلا با نوع كار و نحوه كارش آشنايي ندارم !
چه چيزهايي براي راه اندازيش و درست كردنش لازمه و....
اگه بشه توضيح بديد ممنون ميشم
نمایش نسخه قابل چاپ
والا خيلي علاقه دارم براي ارائه پادكست خبري ولي اصلا با نوع كار و نحوه كارش آشنايي ندارم !
چه چيزهايي براي راه اندازيش و درست كردنش لازمه و....
اگه بشه توضيح بديد ممنون ميشم
فک نکنم از این جامع تر پیدا کنی خوب بخونش راحته
ممنون.دوستان ديگر هم از اين نظرات خوب ما رو بي نصيب نگذارن.
با سلام
بعد از یک مدت دوری
ممنون میشم عزیزان کارکرد این چند ماهه برناپرس رو ارزیابی بفرمایند
www.bornapress.com
تغییری نکرده! جز اینکه این همه نظر خواستید ولی تغییراتی که باید دیده میشد دیده نشد...
تغییرات فقط در تبلیغات جدید دیده شده و همینطور مقداری افزایش آمار...
در هر حال موفق باشید...
این گونه خبرگذاری ها دیگه واقعا چیزی واسه گفتن ندارن ... بهتر جمع بشن ... واسه مثال این یعنی چی ؟؟
لودگی مجری سابق صداوسیما
مردم دیگه از این چرت و پرت ها نمیخوان ...
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
خبرگذاری بایستی خبرای راست و بدون جانب داری بده ... مثل bbc .. این بنده خدا حسینی هم حرف بدی نزده فقط حق رو گفته همین ..
دوست عزیز اولا این سایت خبرگززززززاری نیست و سایت خبری است دوما سلیقه مخاطب متفاوت است و شاید از نظر شما مشکلی داشته باشد. در ضمن این خبر نقل از سایت دیگر که پربازدیدترین سایت خبری ایران است تابناک می باشد ثالثا اگر در خبرها بگردید اخبار خوب هم پیدا می کنید. رابعا خب من نظر خواهی کردم نگفتم تعریف بفرمایید
دوستان نظرتون رو در مورد سایت www.drparsaei.com هم بدید.
من نگفتم در مورد قالب نظر بدید روی سرویس ها و خدماتی که این سایت عرضه می کنه نظر بدید و اگر برای بهتر شدن سرویس ها نظری یا پیشنهادی دارید بفرمائید.