پاسخ : سرور مجازی (امریکا، کانادا ، انگلیس، آلمان، فرانسه، هلند) از ۱۰ دیتاسنتر مطرح دنیا - 25٪ تخفیف دایمی - یک روز تست رایگان قبل خرید - کنتر
سلام خسته نباشید
من یک سرور می خوام از آلمان فقط برای کار پی پال هیچ استفاده ای هم از منابع سرور ندارم
می خوام ارزونترین سرور باشه یعنی 9900 تومن با 25 درصد تخفیف دائمی
تست 24 ساعته هم احتیاج ندارم یک تست ده دقیقه ای کافیه
مهمترین نکنه برای من ثبات سرور هاست چون برای مدت ها باید از همین سرور استفاده کنم و ثبات قیمت هاتونه یعنی قیمت ماههای بعد هم همین قیمت باشه
استفاده ام از این سرور فقط برای کار پی پاله
آیا همچین سروری می تونید ارائه کنید؟
پاسخ : سرور مجازی (امریکا، کانادا ، انگلیس، آلمان، فرانسه، هلند) از ۱۰ دیتاسنتر مطرح دنیا - 25٪ تخفیف دایمی - یک روز تست رایگان قبل خرید - کنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webmoney-seller
سلام خسته نباشید
من یک سرور می خوام از آلمان فقط برای کار پی پال هیچ استفاده ای هم از منابع سرور ندارم
می خوام ارزونترین سرور باشه یعنی 9900 تومن با 25 درصد تخفیف دائمی
تست 24 ساعته هم احتیاج ندارم یک تست ده دقیقه ای کافیه
مهمترین نکنه برای من ثبات سرور هاست چون برای مدت ها باید از همین سرور استفاده کنم و ثبات قیمت هاتونه یعنی قیمت ماههای بعد هم همین قیمت باشه
استفاده ام از این سرور فقط برای کار پی پاله
آیا همچین سروری می تونید ارائه کنید؟
با سلام
از المان با تضمين كيفيت سرور روي هارد SAS و تصمين عدم تعويض اي پي حداقل ٢ سال رم يك قيمت ١٥٩٠٠ تومان قيمت دايمي ماهانه و ١٣٩٠٠ تومان براي رم ٥١٢ قيمت دايمي ماهانه
در صورت نياز در تماس باشيد
چنانچه از امريكا رم ٥١٢ بخوايد ماهانه دايمي قيمت ٩٩٠٠ تومان مي تونم بدم خدمت تون
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
امکان ارایه سرور تست از انگلیس رپید سویچ دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imyz
امکان ارایه سرور تست از انگلیس رپید سویچ دارید ؟
بله تست ارایه میشه - لطفا ایمیل تون + سیستم عامل موذرد نظر رو اعلام کنید
سلام ببخشيد من ثبت نام انجام بدم ولي بعد ثبت مشخصات دكمه ثبت نام خاموشه و نميشه ثبت نام انجام بدم
راستي لطفا پيغام خصوصي رو چك كن ؟:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meisam317
سلام ببخشيد من ثبت نام انجام بدم ولي بعد ثبت مشخصات دكمه ثبت نام خاموشه و نميشه ثبت نام انجام بدم
راستي لطفا پيغام خصوصي رو چك كن ؟:d
جهت فرم ثبت نام فید های ضروری از جمله فیلد پسورد رو که پر بفرمایید دکمه ابی ثبت نام کنید اتوماتیک فعال و قابل استفاده میشه .
اگر سوال خاصی قبل خرید دارید از طریق تلگرام هم می تونیددر ارتباط باشید.
باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
ایدییاهو : vpsgroups_co
پشتیبانیسریعپیامکوتاه :
98210007203861870
من برای خرید سرور تیکت زدم و منتظر جواب هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
من برای خرید سرور تیکت زدم و منتظر جواب هستم
پاسخ تيكت پشتيباني بسته به ترافيك كاري بين ٣٠ دقيقه تا ٦ ساعت هست لطفا صبور و منتظر باشيد
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.cloud
www.vpsgroups.COM
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
پشتیبانی خوبی دارند و با حوصله سوالها را پاسخ می دهند ولی یکم کلی که من مجبور شدم باز هم سوال کنم اگر همه موارد رو دقیقتر توضیح بدهند فکر کنم وقت پشتیبانی کمتر گرفته بشه
یک عدد سرور خریداری شده و منتظر تحویل هستم