احسن
خیلی خوبه که مردم ایران همیشه تو امر کار خیر پا پیش میذارن
نمایش نسخه قابل چاپ
احسن
خیلی خوبه که مردم ایران همیشه تو امر کار خیر پا پیش میذارن
سلام
به نظر من کار شما از پسندیده هم اون ور تره و آفرین داره :)
در اعتبار بسیار زیاد موسسه محک خصوصاً در برابر سایر موسسه ها مثل کمیته امداد هم شکی نیست اما من شخصاً ترجیح میدم خودم از فامیل و در و همسایه یکی که حالا فقیر هم نه ولی یکم دستش تنگه رو پیدا کنم و حضوری مبلغی به عنوان هدیه بهش بدم تا اینکه اینترنتی مبلغی رو به یه موسسه بریزم که فقط اعتبار زیادی بابت تبلیغات گسترده اش جمع کرده.حتی اگر این موسسه پول ها رو تا قرون آخر هم به نیازمندش برسونه باز هم به نظرم خود آمد بتونه شخصاً به کسی کمک کنه خیلی بهتره تا اینترنتی.مثلاً حتی می تونید به جای پول دادن به موسسه محک یه روز پاشید برید همین موسسه محک برای بچه های اون جا غذا یا بستنی بخرید دلشون رو شاد کنید.هم یه وعده غذایی محک رو کمتر کردید و هم دیگه مطمئنید پولتون برای چی خرج شده.
من تهمت نمیزنم اما شما مطمئنید محک یا سایر موسسه حتی اندکی از این پول رو برای صرف امور خودشون مثل حقوق کارمندان و... نمیکنه که میگید همه اش میره برای بچه ها؟ بازم میگم تهمت نمیزنم فقط سواله برای هر کسی پیش میاد آخه یه موسسه نمی تونه که از جیب خودش به کارمنداش پول بده بالاخره باید از همین کمک های مردمی که جمع میکنه به کارمنداش حقوق بده دیگه نه؟
سلام ۱۰۰۰ تومان چیزی نیس همه کمک کنید مرسی
مبلغ نا قابلی تقدیم شد لطفا عزیزانی که سایت پر بازدید دارن بنر محک رو در گوشه ای از سایتشون قرار بدن تا این عزیزانی که با بیماری سختی دست و پنجه نرم میکنن ، کمی یاری بشن .
درود
ایشالله این حرک دوستانه روز به روز بیشتر به چشم بیاد
ممنون بابت این پست خدا پسندانه
سلام
تبریک سال نو
استارتر عزیز لطفا اول هر ماه این پست رو قرار بدید که هممون اینکاره خیلی خیلی خوب رو انجام بدیم
با تشکر
به نوبه خودمون یک کمکی انجام دادیم
با تشکر از استارتر
درود
چشم بنده هر ماه که میزنم یه تاپیک یاد اوری میزنم
20 هزار تومان به عنوان کمک واریز شد.