دوستان بنده مدتی در جریان نبودم
چند نفر از دوستان گفتند مثل این که مدارکی هست
کسی فرصت داره بنده رو هم در جریان بزاره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بنده مدتی در جریان نبودم
چند نفر از دوستان گفتند مثل این که مدارکی هست
کسی فرصت داره بنده رو هم در جریان بزاره ؟
:-|
#تحریم_زرین_پال
# تحریم زرین پال
مدیریت زرین پال جدیدا برنامه بعدیتون چیه بعد از خرابکاری که نون کلی آدمو آجر کردید ؟؟
چرا این همه درگاه واسط به مشکل میخورن ولی یک شرکت دیگه رونمایی از امکانات جدید میکنه؟ دلیل خاصی داره؟
همون مقدار که شما برای درگاهتون زحمت کشیدید بقیه هم پا ب پای شما داشتن ادامه میدادن!!
میگم من جای مسئولانت زرین پال بودم با این همه محبوبیت این شغل فعلی را ول میکردم تو انتخابات ریاست جمهوری شرکت میکردم :65:
یک نفر از پست اول تشکر نکرده
اینجا یک انجمن کاربر محور هست و با این شرایط اگر مدیران بخوان به درخواست شما عمل کنند باید در انجمن را تخته کنند ولی فکر کنم اگر قرار به آزادی و رای اکثریت باشه باید شما را اخراج کنند که تمامی کاربران انجمن ازتون ناراضی هستند
اما در مورد جمله دوم شما طبق اظهارات مدیران درگاههای پرداخت هنگام تماس با مسئولان اونها اعلام نکردن که سرویس به سایت متخلف دادن بلکه اعلام کردن این نوع شغل ممنوع هست
طبق گفته یکی دیگه از مسئولان همین درگاهها قاضی پرونده حتی اسم شماها را آورده که چون پست خودشان را ویرایش کردن نام نمیبرمنقل قول:
- اگرفعالیت درگاه پرداخت واسط وجود غیرقانونیست، چرا یکی از سایت های پر ادعا و توخالی در این عرصه ***** نشده و عمدا نادیده گرفته شده ؟
تنها دو روز مانده به تعطیلات این اتفاق افتاده و حالا هم سرویس جدید معرفی میکنید ؟ واقعا مردم را چی فرض کردید ؟ شما با این کار خودتان به کسب و کار مردم اون هم دم عیدی ضربه زدید و خیلی ها اینجا از این مورد متضرر شدن
به نظر من بهتر مدیران هاست های حاضردر اینجا تو سایت های خودشان به کاربرانشون تیکت بزنند و اعلام کنند درگاه زرین پال نا امن هست تا اینطوری به نحوی ضربه ای مهلک تر به پیگره ناحوانمردی وارد بشه و کسی جرات نکنه ناجوانمردانه به بقیه ضربه بزنه
#تحریم_زرین_پال (یا بهتر بگم رزین پال)
من نمیدونم شما ها چرا از این سایت های واسط استفاده میکنید
من خودم چند سال پیش که یه سایت فروش کالا داشتم رفتم خیلی راحت توی بانک پاسارگاد یه حساب باز کردم بعد از طریق سایت http://paypaad.ir/ درخواست درگاه کردم یه درگاه تقریبا مستقیم بهم دادن الان هم فعاله خیلی راحت (یه حساب تو بانک + یه قراداد چند صفحه ای ایمیل ) :76:
شرایط طوری شده
شما خود paypal رو هم بیاری تو ایران دیگه فایده نداره :d
و امیدوارم که شرایط اینطور نمونه و خلاف این جریاناتی که شنیدیم ثابت بشه
کاربر میاد پرداخت میکنه | پول همون لحظه نمیره به حسابت بلاک میشه تا اگر کاربر اعتراض یا شکایت کرد بررسی بشه | بعد از سه روز اتوماتیک واریز میشه به حساب پاسارگادت نه دیگه درخواست واریزی میخواد نه چیزی کاملا امن و مطمئن و بسیار معتبر !!!
بار کج به منزل نمیرسه
ایشون با کاری که کردن و ***** شدن درگاهها و دردسر سازی براشون باعث شدن سنگی رو جلوی پای دیگران بندازن که خدا جواب سنگینی براشون داره
زرین پال رو جمع کنید یه دکه بزنید و آدامس خروس بفروشید اما شرافت رو سر لوحه خودتون کنید
ملت رو دولت باید حمایت کنه و جواب این شرکت زرین پال رو بده
این درگاه کاملا نادرست داره کار میکنه و امیدوارم هرچه زودتر جواب این گروه اختلال گر و حق خوری رو بده!
نیاز همه دوستان درگاهی شکایتی کتبی رو شروع به ارائه کنن
یا حتی اگه شده بصورت ایملی تا سریعتر جوابگو باشن!
به امید روزهای موفق برای همه