به نظر شما در این نرم افزار چیا نشون داده بشه که همه راضی باشند
نمونه برای تست
http://79.143.176.2
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر شما در این نرم افزار چیا نشون داده بشه که همه راضی باشند
نمونه برای تست
http://79.143.176.2
هر صنف و هر محصولی دارای یک سایت مرجع برای نشون دادن رنکینگ شرکتها هست .
معتبرترین و پرفروشترین شرکتهای دومین و هاست در ایران در لینک زیر که رنکینگ این شرکتها رو نشون میده مشاهده کنید .
رنکینگ شرکتهای دومین و هاست در ایران
یه خبر هم برای سایر سایت هایی که ارائه خدمات هاست و دومین رو میدند دارم .
بزودی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرحی داره که شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاست ساماندهی میشند .این خبر رو من به این دلیل به شما میدم چون عضو کمیسیون هاستینگ نظام صننفی و رایانه ای کشور هستم .
کلیه شرکتهایی که مجوز فعالیت نداشته باشند سایتشون ***** میشه و با صاحب سایت در صورت ادامه فعالیت برخورد قانونی میشه
مواردی که برای اخذ مجوز لازم هست :
1- شرکت ثبت شده با حوزه تخصصی فناوری اطلاعات
2- پشتیبانی 24 ساعته تلفنی
3- شرکت بایستی دارای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری باشه
4- سایت شرکت باید در دیتاسنتر ایران باشه
5- شرکت در بخش های مختلف بایستی حداقل دارای 10 نیرو تمام وقت باشد
6- کلیه پرسنل بایستی بیمه شده باشند
7- شرکت نباید بدهی مالیاتی داشته باشد
8- وب سایت شرکت میبایست دارای محتویات کامل در ارتباط با خدمات باشه
9- تعرفه شرکت میبایست دارای حداقل و حداکثر مصوب نظام صنفی و رایانه ای باشد .
10 - قوانین مربوط به جرائم رایانه ای و قوانین عرف خدمات هاستینک مصوب نظام صنفی میبایست در سایت شرکت در دسترس باشد
بنابر در آینده نزدیک فقط شرکتهایی که در سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اسمشون اومده باشه برای خریداران معتبر هستند و الباقی شرکت ها میبایست به دنبال شغل جدیدی باشند یا سرویس ها و دومین های خودشون رو به شرکت های دارای مجوز و معتبر منتقل کنند .
این قانون به دلیل شکایت بسیاری از کاربران به علت سو استفاده سایت ها ازشون شده و دلیل بعدی اعتزاض شرکتهاییست که از ورود واسطه ها و سایت ها و شرکتهایی که متخصص ارائه خدمات هاست و دومین نیستند مصوب شده .
هر سوال دیگه بود در خدمتیم
اگه اینجوری باشد که ریسلری حذف میشد چون کسی که 10 تا نیرو و ... دارد پول یک سرورم هم حتما دارد
ولی در کل خیلی خوب میشد دیگه هر کسی که خوندن و نوشتن بلده نمیاد تو کار هاست :d
فکر کنم که باید به مرور این کار بکنید. تکمیل که شد ممنون میشم ما رو هم در جریان بذارید. مرسی.
من هم یه جا خوب میشناسم
شرکت ثبت نکرده ولی اگه آدرسش رو خواستی پ خ بده