پاسخ : عیدانه او وی اچ وب | سرور مجازی المان وفرانسه ترافیک نامحدود | شروع قیمت 11 هزار تومان
پاسخ : عیدانه او وی اچ وب | سرور مجازی المان وفرانسه ترافیک نامحدود | شروع قیمت 11 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
قابل ارائه هست دوست عزیز
سنتوس 6.5 یا 6.7؟
در پ.خ ارسال بشه؟
سنتوس 6.5 ورژن 64 بیتی بله لطفا پ.خ کنید 24 ساعت تست کنم تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
سنتوس 6.5 ورژن 64 بیتی بله لطفا پ.خ کنید 24 ساعت تست کنم تشکر
درود خدمت شما همکار گرامی
سرویس مورد نظر پ.خ خدمتتون ارسال شد
سلام
امکان نصب سرور 2012 R2 هست؟ میخوام روش bluestacks نصب کنم و کمی نیاز به پردازش گرافیکی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FCB
سلام
امکان نصب سرور 2012 R2 هست؟ میخوام روش bluestacks نصب کنم و کمی نیاز به پردازش گرافیکی داره
ولی ما نصب و کانفیگی در رابطه با کلش انجام نمیدیم و مسئولیتی نداریم
سلام خسته نباشید بنده در این انجمن چرخی میزدم و دنبال سرویس سرور مجازی برای میزبانی سایتم بودم
سایت ما فیلم و سریال هستش حدود 7 هزار ای پی در روز بازدید داره سرویس مناسبی جهت میزبانی موجود دارید؟
سلام وقت بخیر. :53:
سرور فرانسه با تورنت مشکلی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mrsoftware72
سلام وقت بخیر. :53:
سرور فرانسه با تورنت مشکلی نداره؟
درود خدمت شما
خیر مشکلی نداریم:53:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha0_0
سلام خسته نباشید بنده در این انجمن چرخی میزدم و دنبال سرویس سرور مجازی برای میزبانی سایتم بودم
سایت ما فیلم و سریال هستش حدود 7 هزار ای پی در روز بازدید داره سرویس مناسبی جهت میزبانی موجود دارید؟
درود تعداد کانشکن همزمان؟
ادرس سایت رو ارسال کنید
مصرف فعلی سایت هم ارسال کنید.
چه سروری و کنترل پنلی مد نظر شماست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
درود خدمت شما
خیر مشکلی نداریم:53:
- - - Updated - - -
درود تعداد کانشکن همزمان؟
ادرس سایت رو ارسال کنید
مصرف فعلی سایت هم ارسال کنید.
چه سروری و کنترل پنلی مد نظر شماست؟
وقت بخیر ادرس خدمتتون ارسال شد تعداد کانکشن متغیر هست بعضی مواقع 20 تا 120 نفر هم رسیده سایت وی ای پی هست انلاین ها بالاتر هم میره
سرویس از فرانسه با کنترل پنل دایرکت ادمین کدوم سرور رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha0_0
وقت بخیر ادرس خدمتتون ارسال شد تعداد کانکشن متغیر هست بعضی مواقع 20 تا 120 نفر هم رسیده سایت وی ای پی هست انلاین ها بالاتر هم میره
سرویس از فرانسه با کنترل پنل دایرکت ادمین کدوم سرور رو پیشنهاد میدید؟
سلام
مصرف بالایی دارید.
از فرانسه یک سرور با 6 گیگ رم و 4 کور سی پیو پیشنهاد میشه به شما نصب و کانفیگ دایرکت ادمین رایگان هست
درصورت نیاز به لایسنس هزینه 11500 تتومان اخذ میشه.
اگر هم نیاز به کانفیگ حرفه ایی داشتید با هزینه و کیفیت بالا قابل انجام هست
درصورتی هم که منابع کم بیاد هر زمان نیاز باشه میتونید اضافه کنید
سوالی بود در خدمتیم