پاسخ : نیاز به ادوردز گوگل!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NiceIran.net
سلام حد اكثر قيمتي كه يك كيورد ميتونه داشته باشه چقدر هست؟
من ميخوام اكانت 70 دلاري رو (به فرض) نهايتا توي 2 روز فقط در ايران نمايش بده. براي مثال كلمه ي هاست كليك بخوره در بالاترين قيمت هزينش چقدر ميشه؟
قیمت هر کلیک بستگی به خیلی از مسائل داره و از اون جمله میزان تقاضا برای ان کلید واژه است ولی رینجش بین 10 تا 50 تومان هست ولی برای کلید واژه هاست شاید تا 70-80 تومان هم بشه کلید واژه ها مثل دخترای دم بخت میمونند ! هر چقدر خواستگار بیشتری داشته باشند مهریهشون هم بالاتره
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سقف کلیک برای هر کیورد خودم به شخصه تا 3 دلار هم داشتم!
این به علت عدم کانفیگ صحیح بوده
جناب آقا بهروز ، شما كه ادوردز كار هستيد! لطف كنيدبريد داخل پنلتون و براي واژزه ي "Server" يا "Hosting" گروپ ادد كنيد و سقف رو هم 5 سنت تعيين كنيد. ان شا الله توي صفحه ي 4 ام نمايش داده ميشيد :71:
هزينه ي بالا ربطي به كانفيگ نداره! كسي كه ميخواد بازديد بشه از سايتش و توي رقابت از بقيه سر باشه بايد هزينه كنه!
سقف كليك HostGator قبل از اينكه با Conversion كار كنه تا حدود 4 دلار هم رفته بود!
كليك ها در زمينه ي فاركس تا 3.5 دلار هم تا حالا رفته!
كمي اطلاعات;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
جناب آقا بهروز ، شما كه ادوردز كار هستيد! لطف كنيدبريد داخل پنلتون و براي واژزه ي "Server" يا "Hosting" گروپ ادد كنيد و سقف رو هم 5 سنت تعيين كنيد. ان شا الله توي صفحه ي 4 ام نمايش داده ميشيد :71:
هزينه ي بالا ربطي به كانفيگ نداره! كسي كه ميخواد بازديد بشه از سايتش و توي رقابت از بقيه سر باشه بايد هزينه كنه!
سقف كليك HostGator قبل از اينكه با Conversion كار كنه تا حدود 4 دلار هم رفته بود!
كليك ها در زمينه ي فاركس تا 3.5 دلار هم تا حالا رفته!
كمي اطلاعات;)
جناب فراری عزیز همون طور که یکی از پستام تو این تاپیک عرض کردم کلمات کلیدی مثل دختر دم بخته اگه 3 تا خواستگار بیاد 10000 سکه مهر کنه معلومه که با 5000 سکه هم راضی نمیشه اگه هاست گیتور جاست هاست و..... بیان تبلیغ کنند طبیعیه که انقدر بشه اگه 20 تا سایت بیان بابت یه کلمه کلیدی 10 دلار بدن شما با 9.9 دلار هم به زور صفحه دوم هستی ولی این رو هم در نظر بگیرید این کاملا غیر طبیعیه که مثلا برای کلید واژه خرید سریال یک کلیک بشه 300 تومان و این به کانفیگ شما برمیگرده دادا
دوست من ، بله حرف شما در مورد سریال کاملا متین هست!
اما شما آخه هیچ اطلاعی درمورد نوع تبلیغ من نداشتی و فقط گفتی کانفیگ بلد نیستی (اینو نگفتی ها منظورت این بود :d)
پس اینو میدونید که تو زمینه ی رقابت این چیزا هست ;) پس نگید کانفیگ غلط ;)
آقا دعوا نکنید هر کسی تو زمینه ای تخصص داره یکی تو گوگل ادوردز یکی تو یه چیز دیگه
اما آقای فراری شما درخواست این سرویس رو کردید الان شدید سرویس دهنده موضوع چیه بگید ما هم شرکت کنیم
لطفا پست اول رو بخونید که من چی میخوام!
من یه نفر رو میخوام اینجا که بشه واسطه ی بین من و گوگل حد الامکلن پنل بده و ارزون هم حساب کنه. 2 تا اکانت های خودم ساسپند شد!
اگه کسی یه اکانت هم بهم بده بسه!
ایشون یه کمی تز منحرف کننده دادن که بنده هم بنا به اینکه اینجا انجمن تخصصی هست و کسانی که توی این انجمن میان هدفشون اکثرا آموختن هست نمیشه اطلاعات غلط بهشون داد که !
دوستان کسی $ پی میکنه توی پنل ادوردز؟ با کریدیت کارت باید باشه. اگه آره قیمت بدید
30 $
50 $
100 $
150 $
200 $
+201 $
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
دوستان کسی $ پی میکنه توی پنل ادوردز؟ با کریدیت کارت باید باشه. اگه آره قیمت بدید
30 $
50 $
100 $
150 $
200 $
+201 $
ممنون
مشکل اینجاست که هر کردیت کارت رو فقط میشه برای یک اکانت استفاده کرد و کسی نمیاد برای شما کردیت بده مگه اینکه خودش نخواد استفاده کنه
سلام من يك اكانت ادوردز دارم 105$ هم در حسابش هست كسي خواست از اين طريق با هم تماس بگيره
vahid@khasal.ir
yahoo id: vahid_khasal
سلام
کسی میدونه که چجوری میشه تبلیغات تو ایران نمایش داده بشه؟
لطفاً راهنمایی کنید.