پاسخ : اینترنت سال ۹۵ ارزان می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
برای شهر های بزرگ زیاد تغییر نکرده ما 10 سال پیش قطی کمتر داشتیم . شرکت های بزرگ بهمون هم سرویس 128 رو 1مگ میدادن.
از لحاظ سرعت هم باید بالا میرفت چون 10 سال پیش یه انتی وروس بود 30 الی 45 مگ الان اون انتی ویرس شده 400 مگ.
و به همین ترتیت فرمت های دیگه. پس نسبت به پیشرفت تکنولوژی پسرفت داشتیم.
و در پایان سیستم های زیرساختی تعویض میشن نه تعمیر چون شما مبدل های coaxil رو نمتونی تبدیل کنی به فیبر.
این که شرکتی به شما چه سرویسی میداد مربوط به کل نمیشه و این که تعداد کاربرا در زمان کم چندین برابر شده قطعا پهنای باند کم میاد
بله سیستم های زیر ساختی و کابل ها همه تعویض میشه اما این که روی این تعویض دان تایم زیادی ایجاد نشه مهم هست که تو این مدت حدود دو سال قبل برخی از لینک ها ارتقا پیدا کرد و نو سازی شد
این که تعمیر زمان بر تر هست اصلاح هست ,
شما چند سال پیش مطمنا سرعت 600 کیلو واست رویایی بود و خیلی خوب بود اما الان چی ؟ انتظار سرعت 10 مگ دارین
به همون نسبت وضعیت بهتر شده در مقایسه با چیزی که بود
آنتی ویروسی هم ندیدم که حجمش از 40 مگ 400 مگ شده باشه
و در اخر از کابل کواکسیال
در شبکه زیر ساختی اینترنت کشور استفاده نمیشه به دلیل محدودیت هاش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
مانند هر سال !
«ارزان شدن» شده لق لقه ی لسانِ مسئولین.
و البته خیلی خیلی هم بعیده حالا حالاها بخوان کاری کنن
طرف نفر دوم دولته اومده مثلا از کشاورزان داخلی حمایت کنه میگه ما به واردکنندگان میوه نمیگیم وارد نکنید، وارد کنید فقط از قیمت محصولات داخلی ارزانتر ندید! :|
با چنین افرادی طرفیم..
والا به نظر من که کیفیت خیلی بهتر شده نسبت به قبل .
درسته میگیم اینترنت ما ضعیفه اما اکثر شرکت هایی که سرویس اینترنت میدن... خیلی بالاتر از اون سرعتی که توی قرارداد نوشته به مشترک میدن .
مثلآ خود من اینترنت 256 کیلوبیت بر ثانیه داشتم که میشه سرعت دانلود 32 کیلوبایت بر ثانیه ... در حالی که اون زمان با سرعت حدودآ 350 کیلو بایت بر ثانیه دانلود داشتم .
یعنی در اصل روی کاغذ (قرارداد) اینترنت من 256 کیلوبیت بر ثانیه بود ..در حالی که در اصل 3مگابیت بر ثانیه بهم پورت تعلق گرفته بود .
خوب از این چیزام نباید گذشت .
من خودم مشکل اصلی الانم نه سرعت بلکه قیمت بالای ترافیک هست که باید مسئولین سعی داشته باشن ارزان شه .
نمیگیم نمیشه میشه اما جای دیگه شدید برامون جبران میکنن
خدایا خودمونو به تو میسپریم ....
به جای ارزون کردن کیفیت رو ببرند بالا والا تو خوبه ما از 3مگ بالاتر نمیکشه
سایر استان ها رو نمیدونم ولی در گلستان
+ اینترنت نا محدود وجود نداره
+در منطقه مسکونی ما فقط اینترنت مخابرات هست و پارس انلاین اسیا تک و... ساپورت نمیکنن
سرعت نت هم 128 و در واقع 15kb هست امیدوارم حداقل قیمت کاهش پیدا کنه
سلام
منطقه مسکونی ما متاسفانه فیبرنوری هست و تحت انحصار مخابرات
از کیفیت اصلا راضی نیستم و الان هم با رایتل کانکت شدم :|
نت دو مگ داریم سرعت دانلود در شرایط خوبش 290 و 300 کیلوبایت هست ولی چه فایده که اصلا راضی نیستیم و همین الانش هم با رایتل کانکت شدم
ارزونی نمیخوایم فقط کیفیت رو بالا ببرن که این اوضامون نباشه
اینطور که ما شاهد بودیم سال 95 هم شاهد ادامه این انحصار و شاهد همین کیفیت خواهیم بود...
به هرحال امیدوارم که کاری برای بهبود کیفیت اینترنت کشور انجام بدن