در مورد اینترنت هوشمند هم لطف کنید اطلاعات بدید ، بسیار مَمِنون :d
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد اینترنت هوشمند هم لطف کنید اطلاعات بدید ، بسیار مَمِنون :d
خوب توسعه سامان سرور خیلی عالی داره اما شرکتی هست به اسم آفاق اندیشان اونم سیستم خوبی داره من ازش استفاده کردم
خواستید معرفیتون بکنمکد:afaghco.info
username:demo
pass : demo
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
خوب نت هوشمند کلی وسایل می خواد و خط و اینترنت خواستی میتونم راهنماییت کنم به مسنجرم پی ام بدید
اما تلفن بین الملل بیشتر یه اسم محسوب میشه اما من سابق نمایندگیه 040 رو داشتم (پیشگامان)بازم میتونم کمک کنم بگیرید
در مورد سیستم اس ام اس بالا سوالی داشتید بگید قبلا این پانل رو داشتم تقریبا از زیر و بمش خبر دارم
a-shams@att.net
سلام مجدد این بحث خیلی شیرین شده :دی
hello عزیز شما که گفتید به جز مگفا شرکت ها دیگه هستن بودنش هستند ولی به عام تا جایی که من خبر دارم نمیدن شماره 2000 و 1000 بیشتر برای ارگانهای دولتی هست و سیاست اصلی مگفا برای این بود که از این نوع خط ها به عام هم ارائه بشه و با پیش شماره 3000 اومد البته اول های کار 2000 هم میدادن ولی دیگه کلا جلوش بستن ... ( البته تمام این اطلاعات من خورده خورده جمع شده و از مدیر فروش یکسری این شرکت ها و یک دوستی که نماینده هستن پرسیدم ) اگر اشتباه بود ببخشید دیگه ....
موفق و پیروز باشید
متاسفانه یکم اطلاعات رو چپه خدمتتون رسوندند!
ابتدا شرکت رهیاب اپراتور اول پیام کوتاه کشور کار خودشو شروع کرد ولی بدلایلی اپراتور دوم یعنی آتیه داده پرداز زودتر سرویس خودشو ارائه داد.و اینکه پیش شماره هایی که مشاهده میکنید مختص هر اپراتور هست یعنی اینکه به هیچ وجه مگفا نمیتونه 2000 ارائه بده! مثل اینه که بیایم از همراه اول، ایرانسل بخریم!!!
رهیاب و آتیه هم از اوایل کارشون به تمامی شرکت ها حتی افراد حقیقی هم سرویس میدن! ما 3سال هست از رهیاب سرویس داریم! و تقریبا 2سال هست که از آتیه هم سرویس دارم که سرویس آتیه رو به عنوان فرد حقیقی قرارداد بستم و هیچ مشکلی نبوده!
و اما مگفا، با سیاست گذاری خوبش و قیمت پایین با کیفیتی مطلوب و انعطاف پذیری مناسب همینطور با استفاده از مدیران برنامه ریزی و فروش بسیار قوی تونست بازار و نظر خیلی از کاربران رو به سمت خودش جلب کنه! واینم خدمتتون بگم که 2اپراتور دیگه مشتریان خاص خودشونو دارن! و کیفیتی تضمینی رو دارن ارائه میدن!
اگر بخوام خلاصه مگفا و کارهاشو توصیف کنم میتونم بگم ایرانسلی در زمینه پیام کوتاه بود که با استفاده از کارهای نوین با قیمتی پایین و کیفیتی مطلوب باعث ایجاد رقابت و بالا بردن سطح کیفی رهیاب و آتیه شد.ولی من کیفیت رهیاب و آتیه رو بیشتر میپسندم!البته نظر شخصیه!
اقا مهران عصر فرا ارتباط فراموش نشه اس ام اس تعداد بالا 8 تومان ازینم خدمات داشتم
عصر فرا ارتباط
بله درسته آرش عزیز!
عصر فرا ارتباط مشهد کاملا با مگفا کار میکنه! عمده یوزرهاشون هم isp هستند.نرم افزار تحت وبشونو ندیدم! ولی نرم افزارهاشون در سطح حرفه ای و امکاناتی کامل نبوده! ولی سرویسشون از مگفاست.بدلیل خرید بالا و حجم بالای کاری با مگفا خوب تونسته به قیمتی متعادل برسه! البته قیمتشون برای اون تعدادی که نوشتند قیمتی خارج از ارف نیست! حداقل سود ممکن رو دارند میگیرند! همون سرویس رو میشه با قیمت پایین تر هم داد!بحث سر قیمت ها نیست.فکر کنم به فکر کیفیت و انعطاف کاری باید باشیم!
اره مهران سرورش خوابیده آخه(سرور اس ام اس Afaghco) سرورش تو خود شرکتشون بود من تعریف نمی کنم از سرویسش یا سرورش اما من سیستمشو تایید میکنم (با اینکه میدونم تایید من یه شاهی نمی ارزه:">)سیستم تحت وب خوبی داره
parssms.ir
parssms
خوب با شکل افتضاح قالب این سایت آدم رغبت خوندن امکانات بهش دست نمیده