قسمت ثبت نام برای چند ساعتی مسدود کرده بودیم و در حال انجام تغییرات برای کاربران ثبت نام جدید بودیم.
اکنون باز شد می توانید ثبت نام و سفارش را انجام دهید.
- - - Updated - - -
با سلام
اطلاعات لازم برای شما ایمیل شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
پاسخگوییشون خیلی خوبه سریع جواب میدن. من یکم تازه کارم ولی ظاهرا تستی که گرفتم خوب حساب میشه که لینک میذارم اینجا http://beta.speedtest.net/result/5151365847.png
روی سرویس تست فکر میکنم خوبه باز اساتید نظر بدن بهتره.
اینکه همه چیز اتومات هست کار رو خیلی راحت میکنه واقعا عالیه. درسته تازهکار هستم ولی قبلا ویپیاس داشتم برای هر کاری باید به پشتیبان تیکت میزدم و ...
یه چندتا سوال دارم ازشون که احتمال خیلی قوی مشتری دائمیشون بشم.
فکر میکنم معنی نتیجه این تست اینه که تقریبا ۵ درصد از سرعت پورت در اختیار ویپیاس من هست یعنی حدود ۱ به ۲۰ حالا باز اساتید بهتر میدونن خوبه یا نه ولی من که برای وبسایتم راضی هستم اینو داشته باشم.
موفق و موعید باشید.
انشالله که همیشه راضی باشید.
دوستان عزیز که سرویس تست دریافت می کنند لطفا نظر خودتون حتما به ما اعلام کنند اگر از سرویس تست دریافت می کنند باید دلیل خرید یا عدم خرید خودشون رو راعلام کنند اگر ضعفی هست در هر نقطه ما پوشش بدیم اینکه 24 ساعت سرویس تست دریافت کنند بعضا دیده شده اصلا نحوه استفاده از ریموت دسکتاپ آگاهی ندارند یا لینک تست از سایت آسان دانلود میگیرند بعد از سرعت دانلود کم صحبت می کنند!
خواهشا دوستانی که سرویس تست دریافت می کنند در مورد سرویس که دریافت کرده اند در تیکت در ارتباط باشند .
با سلام خدمت شما همکار گرامی.
متاسفم ولی تصمیم گرفته شده به دلیل اینکه همکار ها قصد خرید به هیچ عنوان ندارد و فقط نیت تست شبکه و سخت افزار دیتاسنتر هست که اگاهی داریم. و هدف از ارائه تست به مشتری نهایی هست و نه همکارها که می خواهند سرور اختصاصی از دیتاسنتر تهیه کنند قبلش تست کنند!
متاسفانه روال بدی هست این تست های که بی دلیل هستند چون کم قیمت هستند یا رایگان فقط مشتری میگیره ببینه چیه اصلا سرور مجازی!
و اکثر درخواست دهندگان همکاران گرام جهت تست ها و اهداف غیر صلح جویانه!
چی بگیم.والا ما حاضر و تضمین برگشت وجه در صورت وجود مشکل کیفیتی دادیم چون مطمئن هستیم ولی مشتری که قصد خرید نداشته باشه بعد از تست هم خرید نخواهد کرد,وکسی هم که قصد خرید داشته باشه تست نمی کنه نمونه زیاد داریم.
سلام
این مالیات دیگه چه صیقه ای هست که رو سرور مجازی فاکتور میکنید؟
سلام کار کانفیگ رو هم خودتون انجام میدید؟
__________________________________________________ __________________________________________________ _
راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سئوی فوق العاده
با سلام
دقیقا چه کانفینگ هایی نیاز دارید؟
- - - Updated - - -
با سلام مجدد .
دوست عزیز مالیات از کلیه فاکتور های سرور مجازی حذف شد طبق صحبتی که دیروز انجام شد با یکی از مسئولان امور مالیاتی اهواز فعلا این بعد معلق خواهد بود برای ما و وا نیز حساب درگاه وب سایت از حساب دستگاه کارت خوان فروشگاه جدا کردیم.
جایی که با کپی رایت مشکل نداشته باشد ندارین چنین افری؟
با سلام
از چه نوع کپی رایتی صحبت می کنید شما.
اگر یک هاست ساده تعداد سایت باشد مشکلی نیست.
به طور کلی تا زمانی که شکایت نشود از شما هیچ مشکلی نیست که معمولا نیز برای وب سایت های فارسی شکایتی دریافت نمی شود.
اگر هم اخطاری دریافت بشود که در چند سال گذشته نداشته ایم برای سایت ها و کاربران ایرانی مسئله خاصی نیست قابل رفع شدن هست.