بله تا دیروز اوکی بودن اما من دانلود نکردم و امروز دیدم که کل لینک ها حذف شدن
امیدواریم زودتر لینک های جدید رو بدن که نیاز داریم قالب هارو
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بله متاسفانه لینک ها حذف شدن و فقط تا اطلاع ثانوی میتونم از طریق پست براتون ارسال کنم
برای سوال و موارد مشابه از طریق تلگرام در خدمتتون هستم
- - - Updated - - -
سلام
جواب دوستمون توی تلگرام صحبت شده
من تا جایی که میتونستم به دوستان موقع خرید و صحبت در تلگرام میگفتم که سریع برن همه چیز رو دانلود کنن
ولی متاسفانه برخی این کارو نکردن
در حال حاظر هم لینک ها پاک شده و فقط میتونم پستی برای دوستان ارسال کنم
سلام
دوست عزیز شما کی گفتید که سریع دانلود کنید؟!!!! اتفاقا من ازتون پرسیدم قالب ها چطوری آپدیت میشن شما گفتید از طریق همین لیست و لینک ها مادام العمر آپدیت خواهند شد! اگر قرار بود پاک بشن چرا گفتید آپدیت از همین طریقه؟
بنده نیازی به پکیج پستی ندارم و ترجیح میدم دانلود کنم لطفاً فایل هارو آپلود کنید، مگه فایل هارو ندارید خب چه کاریه که آپلود نمیکنید؟
سلام
اقای پارسا توی تلگرام بهتون گفتم من هاستم رو به شما میدم اپلود کنید بعد برای مشتریانتون ارسال میکنم !
راست میگه توی هاستتون اپلود کنید
دقیقا 170 قالب فرستادی یکیشونم تو پکیج نبود ماشالله:|
لینک ها متاسفانه از کار افتادن و قابل دانلود نیستن بنده هم لینک هارو تحویل گرفتم اما الان مشکل دانلود داریم باید چه کار انجام بدیم آیا هزینه رو برگشت میدین ؟
- - - Updated - - -
من هم بر همین حسب خردی کردم
سلام
این لینک ها موقع خرید از سایت بیگ و فریش توضیح داده شده که در صورت ارائه آپدیت جدید از طریق همون لینکها میتونید دریافت کنید
و مورد این که تا مواقعی که سایت ها بر پا باشن آپدیت ها ارائه میشن که این سایت ها بعید بدونم فعالیتشون بسته بشه
منتظر پاسخ شما هستم در غیر این صورت راه ارتباطی بفرمایید تا هزینه برگشت بخوره به حسابم
فروشنده که خبر نداشته...
قرار بر این بوده که فریش تم قالب ها رو از همون لینک های سابق ، آپدیت کنه...
انگار فهمیدن که لینک ها پخش شده..لینک ها رو عوض کردن!!!
بعد از خرید باید منتقل می کردید...
نه شما مقصر هستید نه فروشنده...
اتفاقیه که افتاده...
ما بر حسب ادعای فروشنده بنا به قانونی بودن رویه فروش و اپدیت های بعدی خرید رو انجام دادیم این به این معنی هست که ما به لینک ها درهر صورت دسترسی خواهیم داشت در غیر این صورت باید هزینه برگشت داده بشه منتظر پاسخ از جانب فروشنده هستم
سلام
دوستان بابت مشکل پیش آمده متاسفیم.
توی 2 روز آینده تمام قالب ها آپلود میشن و با لینک جدید تقدیمتون میشه.
سوال یا مشکلی بود در تلگرام پاسخگو هستیم.