پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت عید نوروز *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان ***دارای نماد اعتماد الکترونیکی*** منابع اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qozmyox
مخاطب بنده در اون قسمت شما نبودید ، منظورم افراد دیگری بود که در همین سایت از این جور کار ها میکنند ، دلیل و منطقشم میتونید به یک سری از تاپیک ها سر بزنید ، بعضی هاشون که دیگه خیلی جالبه ، در کل منظورم به شما نبود.
من همون رم 1 میخوام الان ، فقط آیپی هارو میشه برای تست پینگ اینجا بدید یا اونم تیکت ؟ تشکر
براتون پ.خ شد
- - - Updated - - -
تمامی سرور های تست دوستان تقدیم شد
با تشکر از همکاری و صبر این دوستان
- - - Updated - - -
فروش ادامه دارد...
ولی نمی دونم کلا وقتی مشتریای من سوال می پرسند یا نظرشون رو اعلام می کنند
دقیقا توی تاپیک بنده همه نظرات و سوالات پاک می شه و به عنوان اسپم محسوب می شه
ظاهرا قانون صرفا برای بنده و تاپیک بنده قابل اجراست .
و کسانی که تاپیک هاشون فقط صرفا به خاطر مولتی یوزر بودن و یا سوالات چرت و پرت و
یا تشکر هایی که به خاطر شکایات متعدد توسط مشتریان , توسط مولتی یوزر ها انجام می شه
کلا مشکل نداره . فقط اینجا تنها کسی که باید قانون شاملشون بشه مما و مشتریان ما هست
به هر حال ....
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت عید نوروز *** از چهار کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان ***دارای نماد اعتماد الکترونیکی*** منابع اختصاصی
من یک تیکت چند ساعتی هست زدم برای تست لطفا پاسخ بدید
سلام گرامی
آیا شما روی سیستم عامل دبیان تا به حال دایرکت ادمین نصب کردید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qozmyox
من یک تیکت چند ساعتی هست زدم برای تست لطفا پاسخ بدید
با سلام
ببخشید اگر کمی طول کشید
براتون اطلاعات ارسال گردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yebordi
سلام گرامی
آیا شما روی سیستم عامل دبیان تا به حال دایرکت ادمین نصب کردید ؟
بله یکبار برای کی از مشتریان روی دبیان 7 نصب شده بود
و بدون مشکل هم بود
اما نمی دونم الان روی دبیان 8 هم بدون مشکل خواهد بود یا خیر
ولی فکر نکنم مشکل خاصی وجود داشته باشد
سلام و سپاس بابت پاسختون
منظورم نصب دایرکت ادمین رایگان است
مطمئنن نصب دایرکت ادمین روی دبیان 7 و 8 اوکی است چون تو سایتش معرفی شده
http://www.directadmin.com/ubuntu.shtml
من حقیقتا روی دبیان 7 می خواهم و می خواهم دایرکت ادمین رایگان باشه
مشکل ابیوز که پیش نمیاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yebordi
سلام و سپاس بابت پاسختون
منظورم نصب دایرکت ادمین رایگان است
مطمئنن نصب دایرکت ادمین روی دبیان 7 و 8 اوکی است چون تو سایتش معرفی شده
http://www.directadmin.com/ubuntu.shtml
من حقیقتا روی دبیان 7 می خواهم و می خواهم دایرکت ادمین رایگان باشه
مشکل ابیوز که پیش نمیاد ؟
در مورد دایرکت ادمین رایگان متاسفانه تجربه ای نداشتم و نمی دونم روی دبیان بشه یا نه
ولی روی سنت او اس 6.7 نصب و کانفیگ کردم و بدون مشکل بوده
جسارتا می تونم بپرسم دقیقا به چه عنوان دبیان رو مد نظر دارید ؟
پ.ن : ما روی سرور های اروپاییمون تقریبا ابیوز نداریم
با سلام
حدود 4 5 روزی میشه بعد از سرور تست ، ازشون سرور خریداری شده
تا الان مشکلی نبوده و پشتیبانی خوبی دارن فقط یک خورده خیلی کم زمان پاسخوگویی طولانی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadatom
با سلام
حدود 4 5 روزی میشه بعد از سرور تست ، ازشون سرور خریداری شده
تا الان مشکلی نبوده و پشتیبانی خوبی دارن فقط یک خورده خیلی کم زمان پاسخوگویی طولانی هست
ممنون از بابت تعریفتون
ولی موردی رو که باید براتون مشخص بکنم این هست که واقعا در این حدی که شما می گید کند عمل نکردیم
و در اکثر مواقع حتما در کمتر از 3 ساعت به تیکت ها جواب دادیم
ولی به هر حال از ارائه نظرتون بسیار سپاس گذاریم
- - - Updated - - -
دوستانی که مشکل باز کردن و لود شدن سایت ما در 24 ساعت گذشته داشتند و یا مشکلی در سرور های دیتاسنتر psychz داشتند
متاسفانه در 24 ساعت گذشته کل سرور اختصاصی ما مورد حمله قرار گرفته بود و به دلیل اینکه سایت ما نیز در این سرور اختصاصی میزبانی می شد
سایت ما نیز از دسترس خارج شد
ولی تقریبا در 16 ساعت گذشته سرور به حالت پایدار برگشته و بدون مشکل می باشد
سایت نیز در دسترس می باشد
از دوستان به خاطر صبر و تحمل سپاس گذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervin110
با سلام
فاکتور شماره 2550 رو به خاطر مشکل سایت خودتون که تراکنش رو موفق نزده ، شما موکول به فردا می کنید ؟
در صورتی که با تماس تلفنی با به پرداخت ، و اعلام شماره کارت ، گفتند که تراکنش موفق بوده و گفته شد شماره ارجاع و پیگیری رو به پذیرنده VPSco ارائه بده .
یعنی دقیقا بعد از پرداخت و درج تیکت در ساعت 21:32 دقیقه ، تا الان که ساعت 23:59 هستش خبری از تائید فاکتور و تحویل سرور نیست . و موضوع به فردا موکول شده . :109:
مابقی تیکت ها و پشتیبانی ها همین طور خواهد بود ؟؟؟
قربان من که خدمتتون گفتم شرکت به صورت رسمی امروز تعطیل بود
و عدم تحویل خود سرور هم به خاطر پرداخت و یا عدم پرداخت فاکتور نبوده. یه خاطر همین روز ۱۳ بدر و تعطیلی رسمی بود
ما فردا صبح خدمتتون سرور رو تقدیم می کنیم
- - - Updated - - -
سرور شما صبح بعد از جواب دادن به تیکت مربوط به سیستم عامل سرور خدمتتون تقدیم شد
1 سرور تحویل گرفته شد .
با تشکر