پاسخ : فقط ۴۸ ساعت - سرورهای فول لود + ۲۰ ترابایت ترافیک
سلام
جناب سرور ها فایروال دارن
در مقابل ddos مقاومن؟
برخوردتون با کپی رایت چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
سلام
جناب سرور ها فایروال دارن
در مقابل ddos مقاومن؟
برخوردتون با کپی رایت چطوره؟
سرورها فایروال ندارن ولی میتونیم پشت فایروال بگذاریم با یک هزینه اضافه.
بسته به نوع ddos هست. لایه چند شبکه باشه؟ پشت چه فایروالی بذاریمتون. ساده بگم. اینا خدمات ارزش افزوده هست. سرورهای ما برا کسی هست که بدونه داره چی کار میکنه و اگه مشکل خورد ما کمکش میکنیم. اگر سرور رو برای این میخواید که هر نوع مشتری روش بیارید صرف نظر از اینکه مشتری حسابی باشه یا نه ما جای مناسبی نیستیم. عمده افرادی که با شرکت ما کار کردن بالای یک سال مشتری بودن. مشتری از همین انجمن داریم که ۵ ساله کار میکنه و فقط ماه به ماه فاکتور پرداخت میکنه و عید به عید تبریک میگه.
اگر مشتری دارید که شما یا ما رو بخواد اذیت کنه من به احترام بقیه مشتری ها ترجیح میدم بفرستمش OVH که اونا رو اذیت کنه نه ما رو.
ولی صرف نظر از شوخی، اگر نیاز خاصی برای ddos دارید، ما تجربه عملیاتی داریم. میتونم بهتون مشاوره بدم.
کپی رایت، مادامیکه مکرر نباشه مشکلی نیست و بهتون اعلام میکنیم شکایت ها رو. ولی اگر مکرر باشه آی پی رو میبندیم. با کل سرور کاری نداریم.
پنل مدیریت خاصی هم ارائه خواهد شد
لطفا توضیحات را دقیق بفرمایید همچنین از شما ممنون هم هستم
چون احتمالا برای تنوع هم که شده یک سرور تهیه خواهد شد
بفرمایید که
نرخ تا کی ثابت خواهد بود؟
امکان تهیه هارد به صورت زیر وجود خواهد داشد؟
یک 4 ترابایت و یک ssd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
پنل مدیریت خاصی هم ارائه خواهد شد
لطفا توضیحات را دقیق بفرمایید همچنین از شما ممنون هم هستم
چون احتمالا برای تنوع هم که شده یک سرور تهیه خواهد شد
بفرمایید که
نرخ تا کی ثابت خواهد بود؟
امکان تهیه هارد به صورت زیر وجود خواهد داشد؟
یک 4 ترابایت و یک ssd
پنل مدیریت، پنل عادی نرم افزار هاست بیل خواهد بود که امکان مشاهده گراف مصرف و آر دی ان اس داره. در صورت احراز نیاز شما میتونیم آی پی ام آی از طریق آی پی سک هم بدیم.
اس اس دی رو میشه ولی هارد ۴ ترابایتی رو ما خودمون مصرف نداریم. اگر موجود داشته باشیم براتون میذارم. اگر نداشته باشیم به شرطی تهیه میکنم که حداقل سرور برای یه مدت مشخص تمدید بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
آفر تا ۲۶ ساعت دیگه هست.
پنل مدیریت، پنل عادی نرم افزار هاست بیل خواهد بود که امکان مشاهده گراف مصرف و آر دی ان اس داره. در صورت احراز نیاز شما میتونیم آی پی ام آی از طریق آی پی سک هم بدیم.
اس اس دی رو میشه ولی هارد ۴ ترابایتی رو ما خودمون مصرف نداریم. اگر موجود داشته باشیم براتون میذارم. اگر نداشته باشیم به شرطی تهیه میکنم که حداقل سرور برای یه مدت مشخص تمدید بشه.
امکان خرید خوده سرور وجود داره؟
نرخ حدود بفرمایید لطفا
نرخ سرور با هارد درخواستی و بفرمایید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
سرورها فایروال ندارن ولی میتونیم پشت فایروال بگذاریم با یک هزینه اضافه.
بسته به نوع ddos هست. لایه چند شبکه باشه؟ پشت چه فایروالی بذاریمتون. ساده بگم. اینا خدمات ارزش افزوده هست. سرورهای ما برا کسی هست که بدونه داره چی کار میکنه و اگه مشکل خورد ما کمکش میکنیم. اگر سرور رو برای این میخواید که هر نوع مشتری روش بیارید صرف نظر از اینکه مشتری حسابی باشه یا نه ما جای مناسبی نیستیم. عمده افرادی که با شرکت ما کار کردن بالای یک سال مشتری بودن. مشتری از همین انجمن داریم که ۵ ساله کار میکنه و فقط ماه به ماه فاکتور پرداخت میکنه و عید به عید تبریک میگه.
اگر مشتری دارید که شما یا ما رو بخواد اذیت کنه من به احترام بقیه مشتری ها ترجیح میدم بفرستمش OVH که اونا رو اذیت کنه نه ما رو.
ولی صرف نظر از شوخی، اگر نیاز خاصی برای ddos دارید، ما تجربه عملیاتی داریم. میتونم بهتون مشاوره بدم.
کپی رایت، مادامیکه مکرر نباشه مشکلی نیست و بهتون اعلام میکنیم شکایت ها رو. ولی اگر مکرر باشه آی پی رو میبندیم. با کل سرور کاری نداریم.
والا ما الان از آلمان سرویس داریم برای هاستینگ استفاده میکنیم ، یکسری برزگ های کوچک عقل دیداسمون میکنن ، که با یکسری اقدامات نرم افزاری تا حد قابل قبولی جلوشو گرفتیم.
اما از اونجایی که قصد ورود به بازار خارج هم داریم احتمال میره که دیداس داشته باشیم ...
هرچند سطح دید مدیران خارجی مثل مدیران ایرانی نیست :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
امکان خرید خوده سرور وجود داره؟
نرخ حدود بفرمایید لطفا
نرخ سرور با هارد درخواستی و بفرمایید ممنون میشم
سرور دست دوم و نو موجود داریم برای فروش. امکان قسطی دادن سرور هم هست.
با توجه به اینکه مربوط به تاپیک نمیشه لطفا در سامانه ما ادامه بدیم.
client.cologica.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
والا ما الان از آلمان سرویس داریم برای هاستینگ استفاده میکنیم ، یکسری برزگ های کوچک عقل دیداسمون میکنن ، که با یکسری اقدامات نرم افزاری تا حد قابل قبولی جلوشو گرفتیم.
اما از اونجایی که قصد ورود به بازار خارج هم داریم احتمال میره که دیداس داشته باشیم ...
هرچند سطح دید مدیران خارجی مثل مدیران ایرانی نیست :)
من اکیدا پیشنهاد میکنم با نرم افزار اینکارو نکنید. اگه مصرفتون برای هاستینگ هست نه سرور محازی میتونم رایگان بذارمتون پشت فایروال سخت افزاری درست حسابی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
من اکیدا پیشنهاد میکنم با نرم افزار اینکارو نکنید. اگه مصرفتون برای هاستینگ هست نه سرور محازی میتونم رایگان بذارمتون پشت فایروال سخت افزاری درست حسابی.
این فایروال جلوی کدوم لایه هارو میگیره جناب؟
قیمت همین سرور با 2x 240GB SSD چقدر میشه جناب؟
تا چند گیگابایت بر ثانیه جوابگو هست این فایروال؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
این فایروال جلوی کدوم لایه هارو میگیره جناب؟
قیمت همین سرور با 2x 240GB SSD چقدر میشه جناب؟
تا چند گیگابایت بر ثانیه جوابگو هست این فایروال؟
تا لایه ۳ رو اتوماتیک میشه گرفت. از لایه ۳ به بالا رو باید رول نوشت.
معمولا کسی حمله لایه ۷ با ترافیک بالا نمیکنه (براش خیلی گرون در میاد)
این فایروال پورت ۱ گیگابیتی داره که کل ترافیکی که رو سرور میره رو کاور میکنه.
برای اس اس دی میتونیم توافق کنیم. اگر تصمیم جدی دارید میتونیم ادامه صحبت رو در سایت ما بدیم.
client.cologica.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
سلام آقا فاتح، دیگه این ته زورمون هست. زیر این امکان نداره فعلا.
- - - Updated - - -
بله هست. ترجیحا ساسونگ ایوو یا پرو یا ام ساتا
سلام
نفرماييد قربان، شما خيلي قدرتمندتر هستيد ؛)
بيشتر پريم براي همكاران ديگر
آفر بسيار خوبي ست ايشاله موفق باشيد