پاسخ : تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ممنون از نظرات شما،
ببینید من نگفتم اصلا مشتری ندارم! منظور من ناراضی بودن از نتیجه ای هست که از این انجمن و انجمن های دیگر گرفتم. اکثر مشتری های ما خارج از فضای مجازی جذب میشن و درسته تبلیغاتی در سایت های متناسب نداریم. اما بحث کلی من این هست که حداقل در این انجمن بطور کامل شناخته شده هستم بعد از بیش از 3000 پست مفید! اما نتیجه ای متناسب هرگز نداشته!
همین مورد هم دلیلی داره که معمولا به اینصورت معروفه «مردم عقلشون به چشمشونه» ؛
اکثر افرادی که از سرویس دهنده های فعال در این انجمن قصد دارن خرید کنن، افراد آماتور و تازه وارد هستن. اکثرا هم دنبال قیمت پایین هستن و امکانات بالا .
خب، کاربر میاد سایت شما می بینه ظاهرش آنچنان به چشمش قشنگ نمیاد. ( سادگی خوبه ها اما جذاب بودن مهمتره. اینکه بتونه و یه چیزایی تو خودش داشته باشه که از چشم کاربر یا بازدیدکننده نیفته)
بعد میره سراغ قیمت ها؛ میبینه اونم نسبت به امکاناتی که ارائه میشه به تیپ و جیبش نمیخوره.
این میشه که تعداد زیادی از افرادی که قصد خرید دارن رو از دست میدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
همین مورد هم دلیلی داره که معمولا به اینصورت معروفه «مردم عقلشون به چشمشونه» ؛
اکثر افرادی که از سرویس دهنده های فعال در این انجمن قصد دارن خرید کنن، افراد آماتور و تازه وارد هستن. اکثرا هم دنبال قیمت پایین هستن و امکانات بالا .
خب، کاربر میاد سایت شما می بینه ظاهرش آنچنان به چشمش قشنگ نمیاد. ( سادگی خوبه ها اما جذاب بودن مهمتره. اینکه بتونه و یه چیزایی تو خودش داشته باشه که از چشم کاربر یا بازدیدکننده نیفته)
بعد میره سراغ قیمت ها؛ میبینه اونم نسبت به امکاناتی که ارائه میشه به تیپ و جیبش نمیخوره.
این میشه که تعداد زیادی از افرادی که قصد خرید دارن رو از دست میدید.
خب فعلا اول از همه یک بازنگری در مشخصات پلان ها و نحوه نمایش آنها می کنیم. سعی می کنم بجای رفتن به صفحه کارت whmcs ابتدا پبان ها در صفحه ای جداگانه بخوبی نمایش داه شوند هرچند همین الان هم در صفحه اول جدول زیبایی برای آن هست.
سلام
دید شما نسبت به این انجمن درست نیست اینجا برای رفع مشکلات و همفکری هست تجاری کردن اون باعث از بین رفتنش میشه .
در مورد مشتری هم باهاتون موافق نیستم دلیل اصلی مشکل شما نبود تنوع سرویس ها هست. بیشتر مشتریان در این سایت به دنبال سرور مجازی و ... هستند و برای هاستینگ جز در موارد خاص کسی درخواست نمیده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla2
سلام.
این تاپیک رو دیدم تعجب کردم! چون منم دیشب میخواستم دقیقا همین موضوع را مطرح کنم و بگم از سال 2011 که عضو این انجمن هستم تا حالا حتی یک دونه مشتری هم از اینجا نداشتم!!
کلیه مشتریان ما از گوگل وارد سایت میشن و خرید می کنند و یا معرفی شده توسط مشتریان قبلی ما هستند.
من به این نتیجه رسیدم که فعالیت در اینجا و مشارکت در پست هایی که درخواست سرویس هاست میدن فقط اعتبار و پرستیژ یه هاستینگ را میاره پایین!!
چون بعضی از فروشنده های اینجا موقتی هستند و همچنین سرویس ارزون و بی کیفیت ارایه می دهند و با مشارکت ما در اینجا انگار خودمون را هم سطح چنین فروشنده هایی قرار دادیم و ارزش کاری خودمون را پایین آوردیم!
دیشب خیلی روی همین موضوع فکر کردم و تصمیم های خاصی گرفتم..
موفق باشید دوستان
Sent from my D6633 using Tapatalk
لطفا در طرز صحبت کردن و بیان کلمات دقت کنید ... بنده و خیلی های دیگه در این انجمن در حال فعالیت هستیم و پرسیژ هاستینگمون هم به هیچ وجه پایین نخواهد آمد .
در این انجمن افراد متخصص سطح بالا بسیار زیاد هستند ، هر شرکتی و هر فردی ارزش کاری رو خودش تعیین میکنه ! فروشندگان موقت و بی کیفیت ارزش کاری شما رو تعیین نمیکنند !
نقل قول:
چون منم دیشب میخواستم دقیقا همین موضوع را مطرح کنم و بگم از سال 2011 که عضو این انجمن هستم تا حالا حتی یک دونه مشتری هم از اینجا نداشتم
بنده با افتخار عرض میکنم که حداقل 30 % از مشتریان شرکت ما از همین انجمن با ما آشنا شده اند و در بین این مشتریان افراد بسیار متین و با شخصیتی وجود دارد که به شخصه از همکاری باهاشون لذت میبرم .
همینطور دوستان و همکاران بسیار خوبی در انجمن پیدا کرده ایم که کار کردن باهاشون باعث افتخار ما هستش و چیز های بسیار زیادی ازشون یاد گرفته ایم ...
*** مشکل رو در انجمن و کاربرانش جویا نباشید ، این انجمن جنبه اصلیش آموزش هستش نه جذب مشتری ***
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
نکته جالب اینکه هیچ نقطه ضعف و بدگویی از شیوا هاست در اینترنت وجود ندارد و حدود 5 تا 6 سال فقط سابقه خوب برای ما ثبت شده!
یک زمانی..حدود 2 سال پیش..سه چهارتا شبکه اجتماعی اومد روی شیواهاست...اما خیلی اتفاقا افتاد که داخل فروم شیرترانیکس هست!!!
افرونه ها و ....
اون سه چهار تا سایت حتی تا مدت ها جزء اولین مشترکین شما بود که معرفی می کردید..در صورتی که انتقال داده بودند!!
بگذریم کلا بهتره!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
یک زمانی..حدود 2 سال پیش..سه چهارتا شبکه اجتماعی اومد روی شیواهاست...اما خیلی اتفاقا افتاد که داخل فروم شیرترانیکس هست!!!
افرونه ها و ....
اون سه چهار تا سایت حتی تا مدت ها جزء اولین مشترکین شما بود که معرفی می کردید..در صورتی که انتقال داده بودند!!
بگذریم کلا بهتره!!
لینک بدید لطفا! چون هر چه هست دروغی بیش نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
=))
خودِ بنده یکی از مدیران اون سایت ها هستم!
اینکه قالب سایت ایما ریپ کردن به ما هیچ ربطی نداره! و ما هیچ دخالت و کمکی به ریپ کننده نکردیم و اصلا آشنایی هم با آنها نداشتیم.
مدیر پارسه فیس از ما کمک در برنامه نویسی می خواست و ما آقای نقدی پور رو به ایشون معرفی کردیم که در شیرترانیکس رفه ای بودند و اصلا در جریان رقابت این سایت ها با هم نبودیم! چون سعی می کنیم پشتیبانی خوبی به همه مشتری ها بدهیم گاهی برای رفع مشکل پارسه فیس از خود آقای مجتبی حتی سوال و در خواست کمک می کردیم.
اما اینکه افزونه های شیرترانیکس و قالب و ... را بخواهیم برداریم و به دیگران بدهیم تقریبا غیر ممکنه چون افزونه های شیرترانیکس مثل وردپرس نیستند که یک فولدر را بردارید! بلکه باید در فایل ها و کدهای مختلف جستجو بشه که اصلا از توانایی ما هم خارج بود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
سخت نگیرید . طبیعی هستش هر هاستینگی یک سری مشتری ناراضی داشته باشه
بعضی اوقات ممکنه مشکل از مشتری و سایتش باشه و بعضی اوقات هم مشکل از مشتری
در کل این موارد در هاستینگ طبیعی هستش و دلیل بر بودن یک هاستینگ نیست ! اگر این موارد حجم وسیعی داشته باشه اون موقع اوضاع تفاوت داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
نکته جالب اینکه هیچ نقطه ضعف و بدگویی از شیوا هاست در اینترنت وجود ندارد و حدود 5 تا 6 سال فقط سابقه خوب برای ما ثبت شده!
سلام
امیدوارم با دیدی باز به مورد نگاه کنید
درسته شاید بدگویی نباشه که البته اگر هم باشه طبق قوانین اینجا بلافاصله حذف میشه ولی خوب تعریف و تمجید هم از هاست شما کم بوده (لااقل من که اصلا ندیدم برای همین گفتم کم بوده چون ممکنه بوده ولی من ندیدم)
یعنی الان صد تا تاپیک هست که کدام هاست را پیشنهاد میکنید ؟ یا تجربه شما از کدام هاست بهتر بوده ؟ و تاپیک های مشابه زیاد ولی من تا حالا ندیدم کسی بیاد بگه هاست شما خیلی قوی هست ولی همان نت افرازی که گفتید تاپیک در مورد ضعف هاش زیاد هست در تاپیک هایی که گفتم شاید جزوه مواردی هست که کاربران بسیار اون را پیشنهاد میدن
بهترین تبلیغ تبلیغی هست که خود مشتری بیاد و از سرویس دهنده تعریف کنه به قول معروف :
عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید