پاسخ : سرور زیر داس هست.طرف بیخیال نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
داداش ممنون..مشکل کم و کان پابرجاست..یک زمانی دانلود میده بعد قطع میشه...همش کلا سرور قطع و وصل میشه نمیشه چیزی دانلود کرد
مشکل شما از طرف اپاچی هست و مربوط به حملات نمیشه . می تونید با ری استارت کردن آپاچی ببینید موقتی مشکلتون حل میشه ولی باز آپاچی کم میاره . وبسرور اپاچی برای دانلود فایل های حجیم مشکل داره و داون میشه سرور شما قوی هست برای همین داون نمیشه ولی به شدت کند شده. تنظیماتی انجام دادم بهتر شه ولی بازم نمیشه زیاد رو آپاچی موند بهتره تغییر بدید.
برای سرور بهتره از nginx استفاده کنید یا apache+nginx اینطوری مشکلتون حل میشه.
درصورت نیاز بگین براتون نصب می کنم.
جالب اینجاست الان روی سرور های ما هم همین رج ایپی داره بروت فورس میفرسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsntc1
جالب اینجاست الان روی سرور های ما هم همین رج ایپی داره بروت فورس میفرسته
وقتی پورت ssh رو پیشفرض بگذارید طبیعی هست . هر روز صد ها آیپی ممکنه این حملات رو انجام بدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
وقتی پورت ssh رو پیشفرض بگذارید طبیعی هست . هر روز صد ها آیپی ممکنه این حملات رو انجام بدند.
تغییر پورت ssh اولین کاری هست ک انجام شده ، ولی دقیقا از همین رنج آی پی (185.130.5.0/24) ب ما هم اتک میشه !
بصورت Brute-Force و بروی ایمیل ، مثلا زده admin@domain.com یا info@domain.com .
البته من همون اول این رنج رو بلاک کردم و مشکل حل شده ، فقط برام جالب هست ک این بلاک چه گیری ب سایت های ایرانی داده. /:)
دست اقا وحید مدیریت wht و جناب InterServer.ir درد نکنه و تشکر میکنم که کار ما رو راه انداختند..با نصب انجینکس و بستن ای پی مشکل فعلا حل شده..
در مورد این اتک هم والا ما صدها حمله داشتیم بیخیال میشدند و مشکلی هم نداشتیم اما این معلوم نیست کیه به قول دوستمون گیر داده سایتهای ایرانی و همش اتک میزنه..رو سرور دیگر ما هم داره اتک میزنه..
یاد یک عقده ای اشنا میفتم که از انجمن بیرونش کردیم :-|