1 فایل پیوست
پاسخ : فروش سرور مجازی هتزنر آلمان با پردازنده قدرتمند e5 و گارانتی پورت 1 گیگابایت با 20 درصد تخفیف
سلام وقت بخیر من یه سرویس دارم از میزبان سرور خیلی خوبه ، پهنای باند خوبی هم پشت سرور هست از همه مهم تر برخورد خوب پشتیبان هست
اینم یه کپچر از صفحه دانلود فایل دو گیگی :
فایل پیوست 30324
ممنون بابت برخورد خوبتون و سرویس با کیفیتی که دارید .
پیروز باشید .
پاسخ : فروش سرور مجازی هتزنر آلمان با پردازنده قدرتمند e5 و گارانتی پورت 1 گیگابایت با 20 درصد تخفیف
3ماه ازایشون سرور مجازی دارم.میتونم بگم در این مدت فقط 2بار قطع بود.پایداری سرور خیلی بالاست باشکر ازمدیریت میزبان سرور
درود هنوز هم تخفیف وجود داره؟
سلام
اگر تست موجود هست برای بنده ارسال بفرمایید
سلام. دوست عزیز دسترسی وی ام ور برای مدیریت سرور میدین؟ کنسول وی ان سی و ..؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jjhome
Ip تست ؟
سلام
تو سایت تیکت ارسال کنید برای شما آیپی ارسال کنم
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yozar30f
درود هنوز هم تخفیف وجود داره؟
سلام
بله کد تخفیف ثابت مخصوص کاربران وب هاست تالک می باشد.
هر زمانی قابل استفاده هست و محدودیتی ندارد.
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spsgorgan
سلام
اگر تست موجود هست برای بنده ارسال بفرمایید
سلام
تو سایت تیکت ارسال کنید برای شما تست ارسال کنم
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام. دوست عزیز دسترسی وی ام ور برای مدیریت سرور میدین؟ کنسول وی ان سی و ..؟
سلام
بله پنل تحت وب کنسول و وی سنتر به کاربر ارائه خواهد شد.
با تشکر
سلام خسته نباشید ببخشید آفر های ویژتون رو یه توضیح بدید ممنون میشم. بار اولمه خرید میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.ignore
سلام خسته نباشید ببخشید آفر های ویژتون رو یه توضیح بدید ممنون میشم. بار اولمه خرید میکنم
باسلام و عرض ادب
اول عذرخواهی میکنم یک مدتی به دلایل شخصی در انجمن حضور نداشتم.
اما جواب سوال شما فکر میکنم راحت باشه آفر ویژه به طور کلی محصولی گفته میشه که براش تخفیف ویژه خورده و نسبت به دیگر محصولات خاص می باشد.
ما برای این تاپیک و کاربران گرانقدر وب هاست تالک کد تخفیف بصورت دائمی wht گذاشتیم که هر وقت نیاز به سرویس داشتند از این کد استفاده کنند. در صورتی که سرویس تمدید شود این تخفیف برای هر ماه لحاظ خواهد شد. در صورتی که که سوال دیگری دارید ممنون میشم بیان کنید.
با تشکر
با سلام
یک سرور مجازی المان پلن 1 خریداری شد
خیلی ممنون از تحویل به موقع و پشتیبانی عالیتون :x