پاسخ : تخفیف فوق ویژه رم 2 فقط 12 تومان/ kvm / بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<
پاسخ : تخفیف فوق ویژه رم 2 فقط 12 تومان/ kvm / بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام بله
سلام
خب قیمتش رو هم میگفتید. همین آفر با هارد صد ماهی چند در میاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
سلام
با سلام بله ماهیانه 17 تومان لینوکس و 19 تومان ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام چه میزان رم ؟
سلام؛
4 گیگابایت Ram.
آفر فوق با ویندوز سون نیز امکان پذیر هست ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
آفر فوق با ویندوز سون نیز امکان پذیر هست ؟!
سلام ماهیانه 17 تومان تقدیم میشود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
سلام
سلام نوع سیستم عامل ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
شما با پشتیبانی تماسی گرفتید و کسی پاسخ نداده ؟؟؟؟؟؟
این دوست که در مورد روز تعطیل گفتند لطفا بفرمایند منظورشون چه بوده چون در مورد پاسخ گویی پشتیبانی 100% نبوده
این موضع که 24 ساعت است سفارش دادید و هنوز سفارش را تحویل نگرفتید ارتباطی به پشتیبانی ندارد لطفا از تیکت در مورد این موضوع پیگیر باشید !!!!
گفته شما در مورد دون تایم 2 - 3 روزه رد میشود و شما اشتباه میکنید شاید مشکلی بوده اما این گونه که شما گفتید کلا مارو دون تایم تعریف کردید !!!!!
- - - updated - - -
لطفا بفرمایید منظورتون چه بوده ؟
شما با همه مشتریهاتون اینجور برخورد میکنین؟
علامت تعجب و سوال رو شما چه یدونه بذاری چه هزارتا معنیش عوض نمیشه جز اینکه نشوندهنده عصبانیت شماست.
بنده داونتایم ۲ روزه روی سرویس شما داشتم و اون زمان هیچکسی هم پاسخگوی تیکتها نبود.
در این مورد هم از خود جنابهالی سوال پرسیدم که آیا پشتیبانی و تحویل سرویس در روزهای تعطیل فعاله یا غیرفعال و این برخورد عجیبو اتز جنابعالی دیدم.
از طرفی سرویس بنده بعد از گذشت ۷۲ ساعت هنوز بهم تحویل داده نشده و تیکتی هم که زدم با جواب عجیبی از طرف پشتیبانی، مبنی بر تمام شدن ipهای لینوکسی! مواجه شدم.
دوست عزیز هر شخصی که میاد توی این سایت و از طریق این تاپیک از شما خرید میکنه احمق نیست. بلکه به اعتبار این سایت به شما اعتماد میکنه و شما با این برخوردت نهتنها نمیتونی خودت رو برحق و محق جلوه بدی که باعث پروندن همون کاربرهایی که به شما اعتماد کردن میشی.
من از سال ۲۰۱۲ که ازتون سرویس گرفتم تا الآن فکر نمیکنم باهاتون دعوایی داشتم!
بعد از ۲ ماه نارضایتی دیگه سرویسم رو تمدید نکردم تا الآن که دیدم دوستان راضین و با خودم گفتم لابد مشکلی توی اون برهه بوده و رفع شده و مجدد سفارش دادم. اما الآن واقعا نمیدونم در مورد نحوه پاسخگویی، سرویسدهی و پشتیبانیتون باید چی بگم.
من مدت ۲ سال از یک بنده خدایی سرویس میگرفتم و یک ماه آخر سرویسش افتضاح شد و زیر بار نمیرفت. وقتی بهش گفتم میام توی فروم مطرح میکنم عذرخواهی کرد و گفت توی سایت یه سفارش ثبت کن من بدون هزینه برات فعال میکنم. من اون سرویس رو از ایشون نگرفتم اما همینکه احساس کردم متوجه شده برخوردش اشتباه بوده برام کافی بود.
الآن نمیدونم در مورد شما چی باید بگم.
من توی سایت به ناچار درخواست عودت وجه دادم چون تا الآن سرویسی بهم تحویل داده نشده (بعد از تقریبا ۷۲ ساعت) و مشکلی هم که توی تیکت مطرح کردین برای بنده قابل درک نیست. هرچند اگه خود مشکل قابل درک بود لازم بود که قبل از قبول سفارش اونو به مشتریان و مراجعین اطلاع میدادین.
با عرض پوزش از دوستان بخاطر طولانی شدن متن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
شما با همه مشتریهاتون اینجور برخورد میکنین؟
علامت تعجب و سوال رو شما چه یدونه بذاری چه هزارتا معنیش عوض نمیشه جز اینکه نشوندهنده عصبانیت شماست.
بنده داونتایم ۲ روزه روی سرویس شما داشتم و اون زمان هیچکسی هم پاسخگوی تیکتها نبود.
در این مورد هم از خود جنابهالی سوال پرسیدم که آیا پشتیبانی و تحویل سرویس در روزهای تعطیل فعاله یا غیرفعال و این برخورد عجیبو اتز جنابعالی دیدم.
از طرفی سرویس بنده بعد از گذشت ۷۲ ساعت هنوز بهم تحویل داده نشده و تیکتی هم که زدم با جواب عجیبی از طرف پشتیبانی، مبنی بر تمام شدن ipهای لینوکسی! مواجه شدم.
دوست عزیز هر شخصی که میاد توی این سایت و از طریق این تاپیک از شما خرید میکنه احمق نیست. بلکه به اعتبار این سایت به شما اعتماد میکنه و شما با این برخوردت نهتنها نمیتونی خودت رو برحق و محق جلوه بدی که باعث پروندن همون کاربرهایی که به شما اعتماد کردن میشی.
من از سال ۲۰۱۲ که ازتون سرویس گرفتم تا الآن فکر نمیکنم باهاتون دعوایی داشتم!
بعد از ۲ ماه نارضایتی دیگه سرویسم رو تمدید نکردم تا الآن که دیدم دوستان راضین و با خودم گفتم لابد مشکلی توی اون برهه بوده و رفع شده و مجدد سفارش دادم. اما الآن واقعا نمیدونم در مورد نحوه پاسخگویی، سرویسدهی و پشتیبانیتون باید چی بگم.
من مدت ۲ سال از یک بنده خدایی سرویس میگرفتم و یک ماه آخر سرویسش افتضاح شد و زیر بار نمیرفت. وقتی بهش گفتم میام توی فروم مطرح میکنم عذرخواهی کرد و گفت توی سایت یه سفارش ثبت کن من بدون هزینه برات فعال میکنم. من اون سرویس رو از ایشون نگرفتم اما همینکه احساس کردم متوجه شده برخوردش اشتباه بوده برام کافی بود.
الآن نمیدونم در مورد شما چی باید بگم.
من توی سایت به ناچار درخواست عودت وجه دادم چون تا الآن سرویسی بهم تحویل داده نشده (بعد از تقریبا ۷۲ ساعت) و مشکلی هم که توی تیکت مطرح کردین برای بنده قابل درک نیست. هرچند اگه خود مشکل قابل درک بود لازم بود که قبل از قبول سفارش اونو به مشتریان و مراجعین اطلاع میدادین.
با عرض پوزش از دوستان بخاطر طولانی شدن متن.
چرا قضیه را جنایی میکنید مجازی سازی لینوکس ما متفاوت است و رابطه بیچیده ای نیست و ای پی های این نوع مجازی ساز موجود نیست تمام شده
پشتیبانی در هر لحظه پاسخ داده که خیلی از دوستان بجای لینوکس ویندوز درخواست دادند و تحویل گرفتند شما اگر عجله دارید میتونستید اعلام کنید عجله دارید برای موارد خاص میتونیم سرویس را تحویل دهیم
بطور مثال سرور قبلی کاربری سرسید شده و ناچار بوده سریع اطلاعات را منتقل کند که برای این کاربر یک سرور سریع آماده کردیم
محال است شما چنین موردی را در پشتیبانی عنوان کنید و رسیدگی نشود
نیاز نیست این همه به این قضیه فکر کنید در ضمن 48 ساعت است که آی پی لینوکسی تمام شده و 72 ساعت نیست
سلام
دوستان قرار بود بعد از چند روز استفاده بیام و نظرم را در مورد سرور خریداری شده بگم
من سرور را خریداری کردم و به عنوان هاست دانلود دارم ازش استفاده میکنم
تا الان که برای کار من بسیار مناسب بوده و هنگی نداشته
سرعتش هم کاملا ثابت هست. برعکس سرورهای قبلی که از افراد دیگه خریده بودم و یک روز سرعت بالا بود چند روز سرعت میومد پایین
در مورد پشتیبانی هم اگر بخوام صادقانه توضیح بدم از صبح تا غروب از طریق تلگرام و یاهو بسیار خوب جواب گو هستن ولی بعد از غروب باید تیکت ارسال کرد و
تیکت ها یکم با تاخیر جواب داده میشن ولی بعد از پاسخگویی مشکل را حل میکنن
به خاطر اشتباه خودم سه بار ویندوز سرور خراب شد و هر سه بار ایشون به من کمک کردن و تونستم از طریق پنلی که به من داده بودند ویندوز عوض کنم
بعد از اون هم هر مشکلی بود حل کردن.
کاش برای عید آفر ویژه بزارن که بتونم سرور را سه ماهه تمدید کنم
امیدوارم از این به بعد هم همینطور سرویس ها با کیفیت ارائه بشن
از همه به خاطر طولانی بودن نظر معذرت میخوام
با سلام
امکان ارائه سرور لینوکس با این افر هستید؟