بله میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
درود این سرور موجود هست
Cpu : Intel Core i7-2600Hard : 2x HDD 3,0 TB SATa
ram : 2x RAM DDR3 8192 MB
Port : 1
هزینه ماهانه سرور 155 هزار تومان
سوالی بود در خدمتیم
با سلام
دوست عزیز پیام همکاران را میخوندم موارد زیر رو خواستم خاطر نشان کنم
اول اینکه بعید میدونم کسی از همکاران روی سرور کامفیگ شده ی خودش همچین حجمی از هاست ارائه بده به چند دلیل
وقتی این حجم از هاست پر بشه مصرف منابع رم و سی پی یو سرور هم افزایش پیدا میکنه و کیفیت بسیار تغییر
اگر برای استفاده فقط به عنوان فضای دانلود فایل مورد نیاز هست پیشنهاد بنده استفاده از چند سرور مجازی با سیستم ویندوز هست چون مصرف منابع تقسیم و سرعت رید و رایت هارد هم بیشتر میشه
ولی اگر فقط طبق فرمایش خودتون سرویس میخواید یک سرور مجازی و یا اختصاصی تهیه کنید و کانفیگ اختصاصی سیپنل انجام بشه و خودتون فقط استفاده کنید _ همه جوره از نظر هزینه و کیفیت بهتر است )
قبل از هرچیز هم حتما توجه داشته باشید توی انتخاب این نوع سرویس فقط و فقط از همکاران باتجربه و قدیمی وبهاستینگ سرویس تهیه نمایید ( چون متاسفانه افر یکی از همکاران تازه کار که یک مورد کلاهبرداری ریز ازشون داشتیم رو توی پاسخ ها دیدم ولی طبق قوانین نمیتونم نام ببرم ) + اطمینان خاطر و کیفیت بهتری از همکاران قدیمی میگیرید
و اما در هر صورت تمامی سرویس هارو هم خودمون هم میتونیم براتون تهیه و کانفیگ کنیم
برای اطلاعات بیشتر هم از طریق تیکت در تماس باشید ( پاسخ در وبهاستینگ مشاهده نمیکنیم ! )
https://gwebi.net
اگر شروع کار شماست ، ب نظر من شما ب این مقدار فضا نیاز ندارید ، بازم خودتون میدونید البته .
ب نظر من یک سرور مجازی با ۱ ترا هارد برای شروع کار شما کافیست ، بعد یک مدت ک این یک ترا رو پر کردید هم سرور اختصاصی تهیه کنید.
یا اینکه اگر مطمئن هستید در مورد حجم درخواستی ، پیشنهاد من ب شما خرید یک سرور اختصاصی با مشخصات زیر هست :
172,000 تومن / ماهانهکد:Ram : 16 GB DDR3
CPU : Intel® i7 2600 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD Enterprise
Bandwidth : 20 TB
IP : 1
هزینه ست آپ : ندارد
برای سفارش تیکت ارسال کنید : ارسال تیکت
درود سرور مورد نظرتون با 6 ترابایت هارد + کانفیگ کامل سیپنل مخصوص سرور دانلود = ماهانه 195 هزار تومن
تحویل یکساعت کامل سرور
تیکت دهید : highhost.org
- - - Updated - - -
میشه اینکارم کرد براتون که مبلغ ان به 150 کاهش پیدا میکند
عزیز شما باید سروز اختصاصی یا هاست دانلود بگیرید سی پنل برای دانلود اپلود نمیشه اگه هم بشه به مشکل بر میخورید پیشنهاد من هاست دانلود از هاست دی ال ه
پیشنهاد شما درسته ولی هاست دی ال خیلی گرونه و تخفیفی هم نمیده وگرنه من از نظر تایید کردن تایید می کنم
- - - Updated - - -
باسلام یعنی اگر مجازی ساز وی ام ویر نصب کنید و کاری کنید وقتی دانلود می کنم به صورت اف تی پی فایل زیالا آپلود کنم
150 هزار تومان میشه ماهیانه ؟
شماره تماس بدید لطفا
- - - Updated - - -
باسلام اگر مجازی ساز وی ام ویر نصب کنید و کاری کنید وقتی دانلود می کنم به صورت اف تی پی نرم افزار فایل زیالا آپلود کنم
چقدر حساب می کنید ماهیانه ؟
با سلام
هاست دانلود سی پنل فضا 5 ترابایت اینترپرایز
هزینه ماهیانه 190 هزار تومان
با ما در تماس باشید
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634521407
ID : masterphp_com
سلام
اگه خواستین میتونم 3 ترابایت هاست دایرکت ادمین بهتون بفروشم. کانفیگ شده مخصوص هاست دانلود
خودمم سایت فیلم دارم ولی 1 ترابایت از سرورم را بیشتر استفاده نمیکنم و بقیش بدون استفاده مونده
میتونید 2 ترابایت هم از جای دیگه تهیه کنید. اینطوری سرعت دانلود و کیفیت لینک هاتون هم حفظ میشه
میتونید این تاپیک را مطالعه کنید
http://forum.persiantools.com/thread...%D9%86.765033/