پاسخ : مشکل در با یکی از هاستینگ ها در تمدید دامنه
مستقیم ایمیل برنید به Direct I و با دست داشتن ایمیل نماینده و ایدی نماینده ازشون شکایت کنید !
بگویید من می خواهم دامین را تمدید کنم نمی گذارند ! حتما Direct I برات پیگیری می کنه و به نماینده ایمیل می زنه و ازش بازخواست می کنه اگر پاسخ درستی تا 60 ساعت ندهد راه حلی به شما می دهد .
یه زنگ بزن بم تا بگم چیکار کنی: 9197129372
منم يه چند تا از دومينام دست اينو اونه بايد چيكار كنم كه مطمئن مطمئن شم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza88
منم يه چند تا از دومينام دست اينو اونه بايد چيكار كنم كه مطمئن مطمئن شم؟
یک نمایندگی مستقیم از دایرکتی بگیر و همه ی دامنه ها رو انتقال بده
کاری که من الان دارم انجام میدم
نتیجه بررسی:
دامین مثه اینکه تمدید شده: vastdata.net Whois - vast data - Who.is
Expiration Date: 2011-10-12
ولی تو پنل یکی از ارورهای 600 گانه دایرکتی رو میده!
خود حسام هم میگه که مشکل از مایاهاسته! مثه اینکه تلفنو اصلاً جواب نمیدن و تیکتهاشم بی جواب مونده ...
[r3] Error Message: An unexpected error has occurred - please re-try the action.
If you repeatedly encounter this error message, please contact our Support team with the URL in the address bar and the steps performed when you encountered the error message.
طبق تجربه ای که با این ارورها دارم! تنها راهش اینه که به دایرکتی تیکت بزنن (مایاهاست) و بگن دامین اینجوری شده! اونا خودشون درستش میکنن! (سر یکی از دامینهای سعید *** هم همین بلا اومده بود)
پ.ن: یه چیزای دیگه ای هم در مورد مایاهاست شنیدم (عدم پاسخگویی به سرویس گیرنده و فضولی و ...) که بررسی میکنم! اگه حقیقت داشته باشه واسه یه شرکتی مثه مایاهاست جای تاسف داره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نتیجه بررسی:
دامین مثه اینکه تمدید شده:
vastdata.net Whois - vast data - Who.is
Expiration Date: 2011-10-12
ولی تو پنل یکی از ارورهای 600 گانه دایرکتی رو میده!
خود حسام هم میگه که مشکل از مایاهاسته! مثه اینکه تلفنو اصلاً جواب نمیدن و تیکتهاشم بی جواب مونده ...
[r3] Error Message: An unexpected error has occurred - please re-try the action.
If you repeatedly encounter this error message, please contact our Support team with the URL in the address bar and the steps performed when you encountered the error message.
طبق تجربه ای که با این ارورها دارم! تنها راهش اینه که به دایرکتی تیکت بزنن (مایاهاست) و بگن دامین اینجوری شده! اونا خودشون درستش میکنن! (سر یکی از دامینهای سعید *** هم همین بلا اومده بود)
پ.ن: یه چیزای دیگه ای هم در مورد مایاهاست
شنیدم (عدم پاسخگویی به سرویس گیرنده و فضولی و ...) که بررسی میکنم! اگه حقیقت داشته باشه واسه یه شرکتی مثه مایاهاست جای تاسف داره!
این ارور از حدود 2 ساعت پیش اومد نگاه کنی من وقتی پست زدم از صفحه دامنه عکس گذاشتم
برای اون فضولی ها هم که گفتم خواستی عکس میگیرم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
این ارور از حدود 2 ساعت پیش اومد نگاه کنی من وقتی پست زدم از صفحه دامنه عکس گذاشتم
برای اون فضولی ها هم که گفتم خواستی عکس میگیرم :d
خوب زود تر بگيد ما هم بدونيم. يكي دوتا مشتري دارم رو سرورشونه :-s
آقا بهترین راه اینه که باهاشون کنار بیایید.
به داریرکتی تیکت بزن چون اکثر مشکل ها برای خود دایرکتی هست منم میخواستم انتقال بدم کلی مشکل داشتم اولش پول دادم دامین رو تمدید کردم بعدش از دایرکتی پیگیری کردم یه 1 هفته ای طول کشید تا جواب بدن اخرش ازم پاسپورت و گفت یه نامه بنویس و درخواست بده نوشتم و برام انتقال دادن
این مشکل دامین همیشه تو شرکت های ایرانی وجود داره 2 دلار بیشتر بدید شرکت خارجی درست حسابی براتون ثبت کنه خیالتون راحت میشه سر موقع هم پرداخت میکنید و تمدید میکنند
این شرکت و اون شرکت نداره کار دامین چون سودش کم هست و دردسرش زیاد این شرکت های ایرانی زیاد ساپورت نمیکنند روش
باید Move فعال باشه!
حالا که شارژ شد
اما این امکان باید باشه که هرموفع یوزر خواست پنلش رو جابه جا کنه
ایشالا که کارت ردیف شه زودتر
اما حداقل برای اینجو کارا 1ماه قبل باید به فکر بود