پاسخ : سنگ اندازی دولت و ... و آوردن فشار بر روی سایت ها بلاخره منجر به بسته شدن تمامی سایت ها میشود
البته فراموش نکنین ادیسون مسلمون بوده نحوه ساخت لامپ هم توی نهج البلاغه با رسم شکل اومده جونه تو!
من تازه داشتم وارد وبمستری میشدم که ظاهرا اینجا هم بازار خرابه...
چند وقت پیش میخواستم ی دامین ثبت کنم به اسم اریاسایبر،البته بعد از اونهم یکی دیگه که کلمه تحریم توش بود،فکر کنم دولت به این کلمه ها آلرژی داره،هیچی دیگه برادر دیجیتال اجازه ثبت نداد میگفت برو بزرگترتو بگو بیاد!
خلاصه من دارم میرم جیبوتی هر کی پایس بسم الله...
پاسخ : سنگ اندازی دولت و ... و آوردن فشار بر روی سایت ها بلاخره منجر به بسته شدن تمامی سایت ها میشود
نتیجه باور کردن برق و گاز رایگان همین میشه :)
اتفاقا به نظر بنده کار بسیار خوبی دارن میکنن . تقصیر خود ماست
جدیدا هر روز هر کسی میخواد سایتش بگیره سایت فیلم میزنه . نه اهمیتی به مادیات میده نه معنویات
از فیلم های نیمه پ و ر ن گذاشه . تا فیلم های سینما و سینمای خانگی بدون رعایت کپی رایت و....
از اون طرف نصف سایت های به گفته خود ما غول ایران . تنها سایت هایی هستند که کپی رایت را بیشتر نقض کردن . از سافت گذر گرفته تا ... ایکس دانلود
هر روز هم سایت های کلاه برداری و فریب مردم بیشتر میشه . توی همین انجمن یک روز در میون شخصی میاد تاپیک میزنه مستر کارت هک شده
چیه این روال . اگر قراره ازادمون بذارن به این سمت بریم همون بهتر که همه را ببندن
مطمئنید بخاطر آزادی زیاده که به این سمت رفتیم؟؟
اصلا آزادی رو نشون من بدید :|
در اینجا اگر میخوای راحت باشی باید به این چیزا اهمیت نزاری و برات مهم نباشه به قولی غیر مجاز کار کنی
متاسفانه و متاسفانه عده ای بدون در نظر گرفتن مواردی ، تاپیکهای بحث آزاد را به سمت و سویی که نباید ،، منحرف می کنند !