با توجه به حجم فایل ها، ترافیک و هزینه مورد نظر پیشنهاد های مختلفنی میتونید داشته باشید
برای نمونه می تونید از ساب هاستینگ سرور مجازی تهیه کنید.
پتشیبانی نسبتا خوبی دارند. سرور ها مدیریت شده و پرداخت ریالی هم دارند.
نمایش نسخه قابل چاپ
با توجه به حجم فایل ها، ترافیک و هزینه مورد نظر پیشنهاد های مختلفنی میتونید داشته باشید
برای نمونه می تونید از ساب هاستینگ سرور مجازی تهیه کنید.
پتشیبانی نسبتا خوبی دارند. سرور ها مدیریت شده و پرداخت ریالی هم دارند.
با سلام
میزان بازدید روزانه خود و نوع اسکریپت مورد استفاده و لیست افزونه های فعال بفرمایید.تا بتوانیم پگیچ مورد نظر شما ارائه کنیم و از این مشکلات آپتایم و ... خلاص بشید.
فروش هاست ما عمومی نیست معمولا یوزر های قدیمی و سایت های خود ما هاست کردیم ولی ما فقط به دنبال مشتری ثابت هستیم و نه مشتری 1 ماهه.
در صورت تمایل با شماره همراه من در تماس باشید مکاتبه می کنیم .
البته اگر سایت شما بزرگ باشد که بخواین هزینه کنید چون قیمت هاست ما نسبت به همکار های گرامی حدود 3 برابر هست.
یک سرور اختصاصی بگیرید که فقط با دیتاسنتر طرف باشید!
برای کانفیگ هم به یک فرد مورد اعتماد بدید انجام بده و اگر هم میتونید یک هزینه مانیتورینگ ماهانه بدید ک هیچ مشکلی نداشته باشید!
اگر میتونست شخص مورد اعتماد پیدا کنه که دیگه همون هاست رو هم تهیه میکرد ازش..تقصیری نداره بنده خدا..ایشون هم بالا بره پایین بیاد تا تجربه و قطعی سایت و هزینه نکنه نمیتونه هاست مورد علاقشو پیدا کنه..چون هر کسی از هاستینگ یک معیاری مد نظرش هست.تا بخواد ان شخص سازگار با کارش رو پیدا کنه طول میکشه..
کسانی بودند که از هاست دل هم بد گفتند با اینکه میدونید واقعا کارش درسته...هم از هاست ایران معروف و هم تاپیک هایی زدند برای میهن هاستینگ و غول های هاستینگ در اصطلاح بد گفتند!! حتی خود من همون نت افراز عامه پسند رو تست کردم منو بیرون کرد از سرورش!! با اینکه همه ازش تعریف میکنند..
بنده هم عرض کردم شاید نت افراز یا میهن وب هاست و ... برای سایت هایی با امار 400 پ500 ای پی یا نهایت چند هزار ای پی در روز مناسب باشن ولی زمانی که یک سایت پربازدید سرویس میخواد ازشون به مشکل برمیخورن از همه نظر !
امروز به یک سری غول های هاستینگ تیکت زدم برای درخواست هاست بعضی هاشون هنوز پاسخ ندادن بعضی ها هم مشکلات خاصی داشتن یکی ای پی اختصاصی نمیداد یکی وب سرور درست و حسابی نداشت و ....
جایی رو سراغ دارید دوستان سرور اختصاصی بگیرم ؟ ظاهرا این بحث هاستینگ به هیچ نتیجه ای نمیرسه
- - - Updated - - -
بنده هم عرض کردم شاید نت افراز یا میهن وب هاست و ... برای سایت هایی با امار 400 پ500 ای پی یا نهایت چند هزار ای پی در روز مناسب باشن ولی زمانی که یک سایت پربازدید سرویس میخواد ازشون به مشکل برمیخورن از همه نظر !
امروز به یک سری غول های هاستینگ تیکت زدم برای درخواست هاست بعضی هاشون هنوز پاسخ ندادن بعضی ها هم مشکلات خاصی داشتن یکی ای پی اختصاصی نمیداد یکی وب سرور درست و حسابی نداشت و ....
جایی رو سراغ دارید دوستان سرور اختصاصی بگیرم ؟ ظاهرا این بحث هاستینگ به هیچ نتیجه ای نمیرسه
Hostdl.com
دوست عزیز من هیچگونه تبلیغی برای شرکت خودم انجام نمیدم.
در تهیه سرویس به نکات زیر توجه نمایید.
از شرکتی با سابقه سرویس تهیه نمایید.
سروری که وب سایت خود را بر روی آن بارگذاری میکنید سروری قوی از نظر پردازش و رم باشد.
چون وب سایتتون موزیک و فیلم هست توجه کنید که سرور مجهز به لایت اسپید و رایانش ابری حتما باشد.
پورت سرور حتما 1 گیگ باشد برای لود بهتر سایتتون
بکاپ گیری به موقع انجام گیرد برای پست هایی که روزانه میگذارید حتما این مورد الزامی میباشد
پشتیبانی قوی
و در آخر قبل از خرید اشتراک تست دریافت نمایید.
موفق و پیروز باشید/
ببینید فکر نکنید اگر سرور اختصاصی بگیرید مشکل شما حل خواهد شد.
اگر این فکر شما باشد به نتیجه ای نمیرسید.
سرور اختصاصی یا هر چیز دیگری که نیاز دارید با یک تاپیک باز کردن پیدا میشه ولی رفع مشکل شما در شرکت های بی نام و نشان نیز قابل حل است.
مشکل ما ایرانیا اینه که همش دنبال برند هستیم. همین میهن وب هاست که رتبه اول را داره که البته این رتبه در تعداد فروش است نه کیفیت شاید به دلیل جایگاه مناسب در گوگل شناخته شده باشد ولی تا به حال یک اسکن یا بررسی نموده اید که متوجه شوید به راحتی سرورهای این هاستینگ مثلا بزرگ قابل نفوذ است و تا دلتون بخواد راه ورود و خرابکاری داره ؟
نه قصدم تخریبه و نه سنگ خودم یا کسی رو به سینه نمیزنم. ولی دیدم سایت های پر بازدید زیادی رو که از سرور اختصاصی به هاست اختصاصی نقل مکان نموده اند.
در صورت نیاز خدمتتون ارائه میدم تا باور کنید خیلی راحت مورد شما قابل حل خواهد بود حتی در شرکت های ناشناخته.
یا حق