پاسخ : کمی زبان و ادبیات فارسی مطالعه کنیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
در مورد زبان فارسی میخواستم یه چیزی رو عرض کنم نه امر!
در این انجمن و یا بیرون از انجمن بار ها دیدم حروف کلمات فارسی به خوبی تایپ نمیشه مثلاً در ضمینه ی، آدم میمونه ایشون چند سالشه با کی داریم صحبت میکنیم چی کار باید کرد؟!
یا مثلاً همین جدیداً با یه بنده خدایی داشتم چت میکردم در آخر گفتم امری ندارید؟ گفت نه امری ندارم؟ آقا برادر، خواهر چه وضعشه برو یه ذره ادبیاتت رو قوی کن!
یا خیلی چیزای دیگه، البته خواستم من باب تذکر عرض کنم نه امر! :d
الان این ضمینه چی معنی میده؟@-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WAREZZ
الان این ضمینه چی معنی میده؟@-)
اگه منظورتون معناشه و اگر اشتباه نکنم یعنی بستر، بافت و اگه منظورتون اینه که چرا من بکار بردم منظورم این بود که یه بنده خدایی اشتباهی به جای استفاده از زمینه از ضمینه استفاده کرده.
ادبیات نوشتاری و گفتاری بخشی جدا نشدنی از فنون یک سرویس دهنده , ارائه دهنده خدمات و در اولیت یک فرد در قالب مدیرعامل و یا شخص فنی می باشد
البته متاسفانه این مورد اصلا رعایت نمیشه و بنده هم از این اتفاف خیلی ناراحت و نگران هستم
اصلی ترین دلیل این رخداد هم یک موضوع بسیار ساده است
در مقطع تحصیلی خیلی از عزیزان این اتفاق بسیار عادی هست:
زبان فارسی: نمره 14
زبان انگلیسی: نمره 19
زبان عربی: نمره 16
متاسفانه مرسوم شده که به زبان شیرین فارسی اهمیتی داده نشه
بنده خداروشکر می کنم به وجود این که ایران نیستم به این اصل پافشاری می کنم
اما متاسفانه مشاهده شده که اصلا دوستان به این موارد اهمیتی نمیدن
این خیلی بده - من نوعی توهین می دونم این پیشبرد و اصلا هم نمی تونیم بهانه آوری کنیم که کار دشمن هست و دارن فرهنگ و ادبیات و نشانه میرن و....
به نظر من هر متن نوشتاری باید ساده ترین اصول ادبی و فنی رعایت بشه
یعنی محترمانه باشه و بدون غلط!
شاد باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ادبیات نوشتاری و گفتاری بخشی جدا نشدنی از فنون یک سرویس دهنده , ارائه دهنده خدمات و در اولیت یک فرد در قالب مدیرعامل و یا شخص فنی می باشد
البته متاسفانه این مورد اصلا رعایت نمیشه و بنده هم از این اتفاف خیلی ناراحت و نگران هستم
اصلی ترین دلیل این رخداد هم یک موضوع بسیار ساده است
در مقطع تحصیلی خیلی از عزیزان این اتفاق بسیار عادی هست:
زبان فارسی: نمره 14
زبان انگلیسی: نمره 19
زبان عربی: نمره 16
متاسفانه مرسوم شده که به زبان شیرین فارسی اهمیتی داده نشه
بنده خداروشکر می کنم به وجود این که ایران نیستم به این اصل پافشاری می کنم
اما متاسفانه مشاهده شده که اصلا دوستان به این موارد اهمیتی نمیدن
این خیلی بده - من نوعی توهین می دونم این پیشبرد و اصلا هم نمی تونیم بهانه آوری کنیم که کار دشمن هست و دارن فرهنگ و ادبیات و نشانه میرن و....
به نظر من هر متن نوشتاری باید ساده ترین اصول ادبی و فنی رعایت بشه
یعنی محترمانه باشه و بدون غلط!
شاد باشید
این حرفا رو شاید همه قبول داشته باشن
ولی لحنی که استارتر به کار برد رو هیچکی قبول نداره چون توهین امیز یا نیش دار بود منم خدارو شکر کردم که من قبلا با ایشون چت نکردم تا اینجور برای مثال ازم استفاده کنه
اصل بحث سر اینه وگرنه چیزی که شما میگید درست
دیگه تاپیک داره به دور تسلسل دچار میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
این حرفا رو شاید همه قبول داشته باشن
ولی لحنی که استارتر به کار برد رو هیچکی قبول نداره چون توهین امیز یا نیش دار بود منم خدارو شکر کردم که من قبلا با ایشون چت نکردم تا اینجور برای مثال ازم استفاده کنه
اصل بحث سر اینه وگرنه چیزی که شما میگید درست
صادقانه عرض کنم
من از روی تیتر تاپیک نظر خودم و ارسال کردم
دقتی به متن ایشون نداشتم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
صادقانه عرض کنم
من از روی تیتر تاپیک نظر خودم و ارسال کردم
دقتی به متن ایشون داشتم
موفق باشید
الان شما نداشتم رو نوشتید داشتم !
چون غلط املایی ( گرچه مربوط به املا هم نمیشه ) هست (در هرصورت منظورتان را به اشتباه میرساند)، دوستان باید از شما ناراحت شوند یا فکر کنند سواد و دانش کافی ندارید ؟
خلاصه کردن جملات در همه زبان ها موجود است ولی چیزی که منظور شماست عدم توجه کافی و عدم تسلط به لغات و جملات است ! که متاسفانه نمیشه توقع داشت همه عزیزان رعایت کنند به همون دلایلی که خودتون ذکر کردید !
ولی آیا ما باید بهمون بر بخوره و ناراحت بشیم ؟ یا کمک کنیم که عزیزان پیشرفت داشته باشند ؟ به جای جار زدن مشکلات آنها ، مثل یک آینه باشیم و کمکشون کنیم بدون اینکه ازشون ناراحت بشیم یا ...
تنها کشوری که همه مردم برای یکدیگر تاسف میخورند ولی دریغ از ذره ای تلاش در راه اصلاح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
در مورد زبان فارسی میخواستم یه چیزی رو عرض کنم نه امر!
در این انجمن و یا بیرون از انجمن بار ها دیدم حروف کلمات فارسی به خوبی تایپ نمیشه مثلاً در ضمینه ی، آدم میمونه ایشون چند سالشه با کی داریم صحبت میکنیم چی کار باید کرد؟!
یا مثلاً همین جدیداً با یه بنده خدایی داشتم چت میکردم در آخر گفتم امری ندارید؟ گفت نه امری ندارم؟ آقا برادر، خواهر چه وضعشه برو یه ذره ادبیاتت رو قوی کن!
یا خیلی چیزای دیگه، البته خواستم من باب تذکر عرض کنم نه امر! :d
موافقم
یعنی واقعا
طرف مدیر شرکت باشه
غلط املایی داشته باشه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
استارتر عزیز، در باب استفاده ی درست زبان فارسی:
می کردم شکل صحیح کلمه هست (البته با نیم فاصله که در ویبولتین به جاش * گذاشته میشه)
عرض داشتن و امر کردن، شکل صحیح کلمه هست. شما باید می گفتید: امری نیست، و ایشون هم می گفتن خیر عرضی نیست.
اشتباه یک لغت فارسی و ایرانی هست و باید با نشانه های جمع فارسی که "ها" است، جمع بسته شود.
به نظرم شما استارتر محترم، از پایه ی دوم ابتدایی و اون درس مربوط به جمع ها که داشتیم، زبان فارسی رو مطالعه کنید. کتاب های قدیمی که داشتید رو مطالعه کنید، نه کتاب های خزعبل امروزی رو.
نه امری هست و نه عرضی در این ضمینه.
شب شما خوش
قصدم مچ گیری نیست ولی اشتباه پارسی نیست و عربی هست پس اشتباهات هم نادرست نیست. ولی بهتر هست به جای "اشتباه" نادرست یا کوتاهی به کار برده شوند.
در ضمن غلط یابی از استارتر به درستی بحثی که باز کردند خدشه ا
ی وارد نمی کند.
- - - Updated - - -
استارتر را کاملا تایید میکنم. ایران کشوری هست که در خوش بینانه ترین حالت ۱۵ درصد بی سواد کامل و ۱۵ درصد کم سواد (برای نمونه کسی که یک کلاس درس خوانده است) دارد. سواد بقیه که باسواد فرض می شوند هم در شبکه های اجتماعی و فروم ها دیده می شود.
در ضمن, خلاصه نوشتن با غلط املایی داشتن یکی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid rostami
الان شما نداشتم رو نوشتید داشتم !
چون غلط املایی ( گرچه مربوط به املا هم نمیشه ) هست (در هرصورت منظورتان را به اشتباه میرساند)، دوستان باید از شما ناراحت شوند یا فکر کنند سواد و دانش کافی ندارید ؟
خلاصه کردن جملات در همه زبان ها موجود است ولی چیزی که منظور شماست عدم توجه کافی و عدم تسلط به لغات و جملات است ! که متاسفانه نمیشه توقع داشت همه عزیزان رعایت کنند به همون دلایلی که خودتون ذکر کردید !
ولی آیا ما باید بهمون بر بخوره و ناراحت بشیم ؟ یا کمک کنیم که عزیزان پیشرفت داشته باشند ؟ به جای جار زدن مشکلات آنها ، مثل یک آینه باشیم و کمکشون کنیم بدون اینکه ازشون ناراحت بشیم یا ...
تنها کشوری که همه مردم برای یکدیگر تاسف میخورند ولی دریغ از ذره ای تلاش در راه اصلاح
بنده چون با سیستم اندروید تحت ویندوز کار می کنم
این اختلال در تایپ به حساب میاد چون بنده خواستم تایپ کنم نداشتم
اما ن در تایپ بنده نخورده! نه اینکه من نخوام یا....
یک خطایی سیستمی بوده
ربطی به نوع نوشتار بنده نداره