هر وقت فروش ویژه تون شروع شد، یه پ.خ به من بده 3-4 تا هارد نامحدود میخوام !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا هیچکی مفهوم نامحدود رو درک نمیکنه
دوستان هم گفتن
نامحدود یعنی محدودیتی نیست نه اینکه بی نهایت...
جناب a-750 من هم هرچي ميگم باز ميگن بي نهايت
دوستان بي نهايت يك چيز ديگر هست و نامحدود هم چيز ديگري هست
من مشتری 1 سال و نیمه ی hg ام، اونا خودشون دیتاسنتر دارن نه ریسلر و vps ;) کلاً هاست های خارجی سر تا پاشون با ایرانی ها فرق داره!
بس کنید این دعوا ها رو ، اصلا جالب نیست مدیران هاستینگ های مختلف و مثلا حرفه ای اینجوری به جون هم افتادین این بنده خدا این پکیج رو ارایه میده و شما مجبور نیستید که ازش خرید کنید
کسی دعوا نکرده دارند پکیج ها رو تفسیر میکنند گه توش توی یه تاپیک دیگه هست نه این تاپیکنقل قول:
بس کنید این دعوا ها رو ، اصلا جالب نیست مدیران هاستینگ های مختلف و مثلا حرفه ای اینجوری به جون هم افتادین این بنده خدا این پکیج رو ارایه میده و شما مجبور نیستید که ازش خرید کنید
ادامه ندید اگه خواستید تاپیک باز کنید
وحيد راست ميگه واقعا؛
همه عزيزاني كه اينجا جمع شدن و ميشن و خواهند شد واسه كمك به دوستان و ساير افراد هست ....
هدف مقدسي هست ...
خرابش نكنيم!
دعوا و جنگ واسه يه جا ديگه هست!
سالم باشيد.
با سلام و درود ، پلن خیلی خیلی خوبی هست اما به شرط اینکه محدودیت نداشته باشه !
مشکل همه ما هارد هست در صورتی که هاد اصلا گرون نیست ! شما حافظه Ram و CPU را در نظر گرفتید !
یک سوال من دارم ! فرضا من این پلن را 300 هزار تومان بخرم ! بعدا 500 تا اکانت گردن کلفت بیارم روی این سرور ایا برای شما صرفه اقتصادی داره ؟ می توانید من را پشتیبانی کنید ؟
این کار شما را خارجی ها هم نکردند ! لطفا پلن و وضعیت خودتون را شرح کنید ببینم چطوری پشتیبانی نمایندگان نامحدود را می خواهید تامین کنید !
با تشکر