پاسخ : سرور مجازی برای نصب بلواسکیتس با قیمت مناسب و چند روز تست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام و احترام
از دیتاسنتر گران و قدرتمند مای لوک آلمان در خدمتیم
مجازی ساز با منابع اختصاصی
KVM
سرور نیمه اختصاصی واقعی فقط با مجازی ساز KVM
DDOS Protection +
CPU: Intel XEON E3-1270v3 - 2 Core 2000 Mghz
Ram: 2 gig DDR4
HDD: 50 GB Sata3
BW: Unlimited
Port: 1000 Mbps
KVM or OpenVZ or LXC
+ پنل مدیریت حرفه ای با تمام امکانات
نمونه آی پی 62.141.32.3
با 30% تخفیف ماهیانه 34.000 تومان
جهت خرید تیکت ارسال نمایید و یا از آدرس های زیر تماس بگیرید
گفت و گو آنلاین
Yahoo: info.serverstar
09119911015
( شرکت سرور پردازان برتر شمال) شماره ثبت: 2681 - شناسه ملی:14003107133 با بیش از 5 سال سابقه واقعی
واقعا برای سایت سرور استار متاسفم
من اول این ماه با آقای نانیان یکی از کارمندان سرور استار توافق کردم که این افری که ایشون در بالا نوشتن را با قیمت 30 تومن ماهانه از ایشون خریداری کنم .
و این اتفاق هم افتاد دو روز اول همه چیز خوب بود تا این که بلواستاکس من روز سوم هنگ کرد همکار ایشون فرمودن مصرف سی پی یو شما بالاست و ما 2000 مگاهرتز اضافه کرده ایم
من از همه جا بی خبر فکر کردم برای من 3 هسته اختصاص داده شده است
متاسفانه این طور نبود و روز سوم سی پی یو من از 2 هسته یک هسته شده بود!!!!!!!
به من گفتن سرور شما یک هسته بوده است!!!!!!! (لطفا آفرشون رو در بالا ملاحظه فرمایید)
من مجدد با جناب نانیان صحبت کردم و ایشون مجدد یک هسته رو اضافه کردن
متاسفانه همکار ایشون چندبار به من پیغام دادن که مصرف سی پی یو شما بالاست و باید ارتقا بدین!!!!!!
من گفتم شما همون سروری که اول ماه توافق کردیم و دو هسته 2000 بوده رو باید برای من بزارید و ایشون گفتن خیر پلن شما یک هسته بوده است!!!!!!! آفرشون در بالا صراحتا نوشته 2000 دو هسته
و در حال حاضر سرور من مجدد یک هسته شده و گفته اند باید 15000 تومان مجدد بدهم برای تمدید تا آخر ماه!!!!!!
می گویند ما سرور رو کلی با تخفیف به شما دادیم خب فرض درست اگر می خواستین این قدر اذیت کنین اصلا فاکتور 30 تومن رو برا من نمی دادین من هم اصلا خرید نمی کردم!!!!!!
در هر صورت وظیفه من بود تا به بقیه اطلاع رسانی کنم
چون افرهای این شرکت قابل اطمینان نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hiptaseb
واقعا برای سایت سرور استار متاسفم
من اول این ماه با آقای نانیان یکی از کارمندان سرور استار توافق کردم که این افری که ایشون در بالا نوشتن را با قیمت 30 تومن ماهانه از ایشون خریداری کنم .
و این اتفاق هم افتاد دو روز اول همه چیز خوب بود تا این که بلواستاکس من روز سوم هنگ کرد همکار ایشون فرمودن مصرف سی پی یو شما بالاست و ما 2000 مگاهرتز اضافه کرده ایم
من از همه جا بی خبر فکر کردم برای من 3 هسته اختصاص داده شده است
متاسفانه این طور نبود و روز سوم سی پی یو من از 2 هسته یک هسته شده بود!!!!!!!
به من گفتن سرور شما یک هسته بوده است!!!!!!! (لطفا آفرشون رو در بالا ملاحظه فرمایید)
من مجدد با جناب نانیان صحبت کردم و ایشون مجدد یک هسته رو اضافه کردن
متاسفانه همکار ایشون چندبار به من پیغام دادن که مصرف سی پی یو شما بالاست و باید ارتقا بدین!!!!!!
من گفتم شما همون سروری که اول ماه توافق کردیم و دو هسته 2000 بوده رو باید برای من بزارید و ایشون گفتن خیر پلن شما یک هسته بوده است!!!!!!! آفرشون در بالا صراحتا نوشته 2000 دو هسته
و در حال حاضر سرور من مجدد یک هسته شده و گفته اند باید 15000 تومان مجدد بدهم برای تمدید تا آخر ماه!!!!!!
می گویند ما سرور رو کلی با تخفیف به شما دادیم خب فرض درست اگر می خواستین این قدر اذیت کنین اصلا فاکتور 30 تومن رو برا من نمی دادین من هم اصلا خرید نمی کردم!!!!!!
در هر صورت وظیفه من بود تا به بقیه اطلاع رسانی کنم
چون افرهای این شرکت قابل اطمینان نیست
از دوستانی که وارد هستن سوال دارم
به من می گن ما نوشتیم CPU: Intel XEON E3-1270v3 - 2 Core 2000 Mghz
منظورمون این بوده که استفاده شما در مجموع 2000 مگاهرتز باشه و چون استفاده شما 4000 مگاهرتز بوده هسته شما به یک تقلیل یافته
خواهش می کنم دوستانی که وارد هستن جواب من رو بدن که این گفته درست هست یا خیر!!!!!!!!!؟؟؟؟؟