پاسخ : سرور اختصاصی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
بله ممنون.
موضوع اینجاست که رو سرور من نزدیک به 20 سایت هستش که همشونم بار خودمن که دو سایت دانلودی با دانلود نزدیک و حتی بالای 10 ترابایت در ماه روش قرار داره و تقریبا شکل هاستینگه و من بخاطر همینها به ایران نمیومدم که هزینه رو هرجوری حساب میکردم بالا میشد
الآن فهمیدم که آپلود سرور بر روی سیستم کاربر رایگانه مثل اینکه و میخوام اینو بدونم
مصرف سایت های گیم من تو ماه به 300 گیگ هم نمیرسه و بیشتر مصرف سروذ دانلود از سمت کاربراست
pm هم پاسخ داده شد.
فقط باید با واحد مشاوره در مورد بررسی سرورتون و قیمت نهایی صحبت کنید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام و عرض ادب
بر خلاف میلم که نمیخواستم هیچوقت به سرور های ایران کوچ کنم ولی به علت داشتن سایت بازی آنلاین و افت و خیز شدید پینگ آی اس پی های مزخرف کشورمون که مصرف اکثریت رو دارن به طوری که پینگ سه برابری آخر هفته هارو تجربه میکنم!
نیاز دارم به سرور اختصاصی ایران با بهترین آپتایم و پایین ترین پینگ با مشخصات زیر :
سی پی یو فعلی سرور Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1271 v3 @ 3.60GHz هستش که 4 هسته و 8 خروجی داره که میشه ظرفیتش رو گذاشت 800 درصد از این 800 درصد 100-300 درصدش مرف میشه که سی پی یو با قدرت نصف فعلی هم جوابگو هست
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
سرور تا یک هفته دیگه لازمه
لطفا پیشنهادات و قیمت هاتونو بگید
ممنون.
با سلام
توضیحاتی خدمتتون پ.خ شد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
تا بررسی نشه نمیتونم پاسخی درستی بدم.
اگر سایت هاتون معروف باشه میتونم با دیتاسنتر صحبت کنم که ترافیک رو رایگان محاسبه کنند.
چندتا سایت از محدوده 100هزار تا 200 هزار جهان و 2000 تا 3-4 هزار ایران هست حجم دانلودی هم نزدیک 10-15 ترا در ماه برای ایران هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
چندتا سایت از محدوده 100هزار تا 200 هزار جهان و 2000 تا 3-4 هزار ایران هست حجم دانلودی هم نزدیک 10-15 ترا در ماه برای ایران هست
لیست سایت ها رو برای بنده پخ کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
لیست سایت ها رو برای بنده پخ کنید.
تعدادی از سایت ها ارسال شده و منتظر پاسخم
- - - Updated - - -
دوستان هر کدوم از عزیزان یه ایرادی داره سرورشون
یکی رمش کمه یکی سی پی یوش ضعیفه یکی با پهنای باند مشکل داره
ببیند آپلود سرور من بین 10 تا 20 ترابایت در ماه هست دانلود هم کمتر از یک ترابایت
نیاز به یک سی پی یو با قدرت متوسط بالای 15000 GHz و رم بالای 10 گیگ
قیمت هم مناسب باشه نه فضایی نه کم یک قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام و عرض ادب
بر خلاف میلم که نمیخواستم هیچوقت به سرور های ایران کوچ کنم ولی به علت داشتن سایت بازی آنلاین و افت و خیز شدید پینگ آی اس پی های مزخرف کشورمون که مصرف اکثریت رو دارن به طوری که پینگ سه برابری آخر هفته هارو تجربه میکنم!
نیاز دارم به سرور اختصاصی ایران با بهترین آپتایم و پایین ترین پینگ با مشخصات زیر :
سی پی یو فعلی سرور Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1271 v3 @ 3.60GHz هستش که 4 هسته و 8 خروجی داره که میشه ظرفیتش رو گذاشت 800 درصد از این 800 درصد 100-300 درصدش مرف میشه که سی پی یو با قدرت نصف فعلی هم جوابگو هست
رم 16
هارد 120 ssd
Bandwidth هم 1 ترابایت
سرور تا یک هفته دیگه لازمه
لطفا پیشنهادات و قیمت هاتونو بگید
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
تعدادی از سایت ها ارسال شده و منتظر پاسخم
- - - Updated - - -
دوستان هر کدوم از عزیزان یه ایرادی داره سرورشون
یکی رمش کمه یکی سی پی یوش ضعیفه یکی با پهنای باند مشکل داره
ببیند آپلود سرور من بین 10 تا 20 ترابایت در ماه هست دانلود هم کمتر از یک ترابایت
نیاز به یک سی پی یو با قدرت متوسط بالای 15000 GHz و رم بالای 10 گیگ
قیمت هم مناسب باشه نه فضایی نه کم یک قیمت مناسب
با سلام و احترام
درخواست هاتون بسیار متفاوت هست و احتمالا حتی نیاز خود را مطلع نیستید.
پردازنده e3-1220 ذکر شده دارای 13.6 گیگاهرتز در حالت توربو میباشد.
با بخش مشاوره ما صحبت کردید و سرور و مصرف فعلیتونرا بررسی کردند در مورد ترافیک و سایر موارد مشکلتون حل نشد ؟ چه چیزی ذکر کردند ؟ مورد چیست ؟
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
درخواست هاتون بسیار متفاوت هست و احتمالا حتی نیاز خود را مطلع نیستید.
پردازنده e3-1220 ذکر شده دارای 13.6 گیگاهرتز در حالت توربو میباشد.
با بخش مشاوره ما صحبت کردید و سرور و مصرف فعلیتونرا بررسی کردند در مورد ترافیک و سایر موارد مشکلتون حل نشد ؟ چه چیزی ذکر کردند ؟ مورد چیست ؟
باتشکر
همونطور که تو پست اول گفتم بر خلاف میلم که نمیخواستم به سرور ایران بیام دلیلشم سایت های دانلودیم بودن
بعد متوجه شدم خیلی از مراکز آپلود سمت سرور یعنی همون دانلود کاربرهارو حساب نمیکنن برا همین حجم ترافیک تغییر پیدا کرد!
سی پی یو فعلی هم با 8 خروجی 28000GHz نیرو داره که نصفش میشه 14000
خیلی واضحه صحبت ها و مطمئن باشید بعد چندین سال نیاز ها رو حتما میدونم و در حال مذاکره با هزارنویس هستم
ممنون از شما بخاطر شرکت در تاپیک