پاسخ : درخواست راهنمایی برای خرید سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم یک سرور برای مجازی سازی بگیرم
موندم کجا رو انتخاب کنم
فاکتور های من ایناست
دوستان بگن کجا خوبه
1- آپتایم حدود 99.8 به بالا
با سلام خدمت شما،
با توجه به درخواستی که دارد، تقریبا میتونید از تمامی دیتا سنتر های امریکا و یا حتی اروپا این سرور رو تهیه کنید، چون که بیشتر دیتا سنتر ها، نتورک SLA ۹۹.۹۹% دارند، والی باز هم باید به قوانین و مقرارت دیتا سنتر مراجه بفرماید، تا این مورد دستتون بیاد.
نقل قول:
2- تحویل یک روزه
در مورد تضمین تحویل سرور در این زمان نیز، نسبت به کار کرد دیتا سنتر و قوانین ان دیتا سنتر این، تضمین ها متفاوت میباشد. البته بعضی وقت هم ممکن پیش بیاد، که دیتا سنتر های بزرگ دنیا و امریکا، همانند "ThePlanet" نیز در تحویل سرور دچار مشکل میشوند، و این به دلیل نبودن قطات سرور، و یا حتی بودن در آخر هفته و روزهای تتل میباشد، که در این موارد قسمت فروش بعضی دیتا سنتر ها کار نمیکنند، و شما مجبور میشد، چندین روز صبر کنید. والی در بعضی از دیتا سنتر ها، نظیر "Netdirect" در کشور آلمان نیز، کلان طبق قوانین فروش میباشد، که باد از واریز هزینه، سرور بین ۱ تا ۱۰ روز تحویل داده میشود. که باز هم باید تمامی موارد قوانین دیتا سنتر را به دقت در نظر بگیرید.
نقل قول:
4- پشتیبانی از
mikrotik
در صورتی که بخواهید، این سیستم رو به عنوان مجازی روی سرور داشته باشد، باید دقت کنید، که شبکه سرور نباید محدود به مک آدرس باشد، همانند دیتا سنتر"OVH" ، که متاسفانه این کار مقدور نیست، و چندین دیتا سنتر دیگر در امریکا و همچنین آلمان و دیگر کشور های اروپایی. بهتر است، قبل از خرید حتمن این موضوع را با قسمت فروش دیتا سنتر در میان بگذارد.
نقل قول:
5- نسبتا وارز (حداقل به whmcs نال گیر ندن)
متاسفانه این فاکتور شما، کمی کار رو در بعضی دیتا سنتر ها خراب میکنه. برای مثال شما با این وجود نمیتونید از دیتاسنتر های آمریکایی و اروپای میانه خرید داشته باشد. با توجه به قوانین دیتا سنتر ها در این مناطق شما اجازه استفاده از سکریپت های نول همانند "whmcs" و "cpanel " و ... را نخواهید داشت، دیتا سنتر های اروپایی در صورت برخورد با این مشکل، سرور شما را معمولا بدونه اطلاع قبلی، مسدود میکنند، و به شما اطلا میدهند که باید مشکل را حال کنید، در مورد بیشتر دیتا سنتر های آمریکایی، به شما اطلا خواهند داد، و اخطار، که شما میتونید این مشکل رو حال کنید، و به استفاده از سرور ادامه بدید.
در صورتی که بخواهید بدون مشکل از نول سکریپت و وارز فایلز استفاده کنید، باید طبق گفته همکار محترم، آریا، از دیتاسنتر های روسی و چینی استفاده بکنید، که با این کار موارد دیگر از قبیل کیفیت کمی افت خواهد کرد.
نقل قول:
6- ساپرت خوب
7- کیفیت بالا
8- پرت یک گیگ
9- قیمت حدود 230 ( حالا بیشتر هم شد یکاریش میشه کرد - در صورت این که رم بیشتر باشه تا 300 هم مشکلی نیست)
10- حدود 30 تا آی پی میخوام (با آی پی در این تعداد هم مشکلی نداشته باشه)
در مورد با این موارد هم فک کنم که میتونید از همه دیتا سنتر ها استفاده کنید، بطور مثال، گمون نمیکنم که هیچ دیتا سنتری با تعداد ۳۰ عدد ای پی مشکل داشته باشه.
با کمی حوصله کردن، و گشتن در همین فروم میتونید افر های خوبی پیدا کنید. والی با توجه به اینکه درخواست شما، یک سرور وارز میباشد، پیشنهاد میکنم که فرم زیر رو یک مشاهده بکنید. شاید بتونید سرور خوبی پیدا کنید.
کد PHP:
http:// www . wjunction . com/