سایتتون که قاطیه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سایتتون که قاطیه ...
سایت اره ! به علت انتقال و این حرفا اینجوری شده ایشالا تا آخر هفته OK میشه . البته تو سایت این پلن ها نبود ! ;) اگر خواستید یا پیام خصوصی کنید یا اینکه به یاهو آی دی : BestVPS هماهنگ کنید
با تشکر
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
البته سایتم احتماله قوی نسخه جدیدش خواهد آمد ;)
سلام.
لطفا بفرمایید ایا امکان تهیه پنل سفارشی هست من یه گیگ رم و 350 گیگ هارد و 4 ترا پهنا لازم دارم .
امکان استفاده به عنوان سیدر باکس تورنت هست؟
ممنون.
امکان تهیه پلن سفارشی هم هست
به صورت کلی سرور های برای هر استفاده ای که میخواین تا زمانی که دیتا سنتر به ما اخطار نده ما برخوردی نمی کنیم , و ما تابع دیتا سنتر هستیم اما اون چیزی که ما ارائه میدیم و در توافقنامه خود ما هست رعایت کپی رایت هست ولی تا زمانی که دیتا سنتر اخطاری نده یا مورده جدی دیده نشه و گزارشی دریافت نشه ما اقدام خاصی نمیکنیم . اینو کلی عرض کردم جهت کل سوالات عزیزان که در این گونه موارد باشه . حالا بنده هم با اون کاری که شما میخواین انجام بدید آشنایی زیادی ندارم . خودتون ببینید آیا در این چارچوب هست یا خیر اگه هست در خدمتیم .
آی دی یاهو هم : BestVPS
پلن درخواستی :
حافظه رم : 3072 مگا بایت
فضای دیسک : 350 گیگابایت
پورت ارتباطی : 2 گیگابیت بر ثانیه
پهنای باند : 4 ترابایت
قیمت ماهانه : 75 هزار تومان
قیمت سه ماهه : 200 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 380 هزار تومان
قیمت یکساله : 650 هزار تومان
هنوز سایتتون درست نشده ؟
سلام.
از دوستان کسی شماره تماس bestvps رو داره تو انجمن و یاهو نمیتونم پیداشون کنم.
ممنون.
من هم همین مشکل رو دارم قرار مرارو انگار یادش رفته
سلام بر همه دوستان نه چیزی یادم نرفته بود :D شرمنده بنده 5 شنبه جمعه متاسفانه نبودم . چهارشنبه هم قرار بود سرویس بعضی دوستانو تحویل بدیم که متاسفانه کسی چیزی نگفت و ایمیل های مشخصات پنل ها هم متاسفانه نرسیدیم بفرستیم اما امروز تا آخر شب کل سفارشات رو پاسخشون رو با ایمیل میفرستیم ;)
بابت تاخیر هایی هم که ایجاد شده عذر خواهی میکنم و به سرویس دوستان هم از 2 هفته تا یک ماه به صورت ریاگان اضافه میکنیم بابت تاخیر ولی علت تاخیر هم اینا بود فکر نکنید یادمون رفت :D
1- دو شنبه تعطیلی خورد
2- وضعیت دلار هم که میدونید به چه صورته این روزا خود کشی کردیم واسه Exchange
3- در راستای ارتقا کیفیت با یک دیتاسنتر با کیفیت مذاکراتی انجام دادیم و قرار هایی گذاشتیم و سرور جدید رو از اونجا تهیه کردیم .
خلاصه اگه باعث ایجاد ناراحتی شده من پوزش می طلبم ولی ما همواره به یادتون هستیم و برای افزایش کیفیت تلاش میکنیم حتی زمانی که از چشم شما دور هستیم :D
سلام.
bestvps عزیز حداقل یه اطلاع رسانی بکن دوست عزیز که مشکل حل شده یا نه؟ چون ایمیلی دستم نرسیده. خیلی ممنون میشم سایت بالا نمیاد هم اینجا پست زدم هم خصوصی کردم هم یاهو پی ام دادم.
ممنون.