پاسخ : به نظر شما اصلی ترین دلیل نابسامانی بازار وب ایران چیست؟
راه رو اشتباه دارید می رید .
شما اول باید شرح کاملی از نابسامانی داشته باشید تا بعد بخواهید دلایلشو بیابید.
همه حس می کنیم نابسامانی رو ولی شاخص هاشو نمی دونیم فقط حسی درک می کنیم این روال علمی نیست و جواب علمی هم بهش نمی شه داد . مثل خیلی از جواب هایی که دیدم حالت احساسی \یدا می کنه ..
منظور شما از بیسواد چیه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
راه رو اشتباه دارید می رید . شما اول باید شرح کاملی از نابسامانی داشته باشید تا بعد بخواهید دلایلشو بیابید. همه حس می کنیم نابسامانی رو ولی شاخص هاشو نمی دونیم فقط حسی درک می کنیم این روال علمی نیست و جواب علمی هم بهش نمی شه داد . مثل خیلی از جواب هایی که دیدم حالت احساسی \یدا می کنه ..
قربان شما وقتی میتونید بحث منطقی کنید که شرایط و موارد منطقی باشه !!!!
نه اینکه بنگاه داره محل میاد طراحی سایت میکنه طراحی سایت که چه عرض کنم
وبلاگ بلاگفارو میفروشه یک و نیم میلیون بعد من طراح سایت باید سایت حرفه ای با 50 تومن بزنم که فقط بتونم رقابت کنم !!!!
نه قربان در این بازار چیزی به اسم منطق وجود خارجی ندارد من گشتم پیدا نکردم شما هم نگردید وقتتان را تلف میکنید
من این تاپیک رو زدم دوستانی که میبینند یا عمده مشکل رو بفهمند یا تغییر رو از خودشون شروع کنند
اگر کارشون مشکل داره
هدف اصلی من اینه عزیزجان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
منظور شما از بیسواد چیه؟؟
یعنی شخص اصلا نمیدونه سایت چیه فقط دنبال کلاس و....
یا فقط یه چیزهایی شنیده نمیتونه فرق کار با کار رو تشخیص بده
سلام منم نظرم که همه تاثیر دارند اما اصلی ترینش ورود اشخاص غیرحرفه ای و بی تجربه یا قیمت های غیرمعقول است
سلام
با جناب موسوی موافقم.میدونیم درباره چی بحث میکنیم اما دقیق درباره چیه نمیدونیم!
اما به یه چیز مخالفم اونم ورود زیر 18 سال ها هست!
نه اینکه کاملا مخالف باشم نه کاملا درسته ولی واقعا این شرکت های معروف کاری کردن که آدم باید بره از زیر 18 سال سرویس بگیره یا کارشو بده دست اونا!زیر 1 ماه 3 تاپیک که فقط من دیدم ضد شرکت های بزرگ ایران بود که واقعا ازشون هیچکس توقعی نداشت!
مسئله دیگه این که ایران یا هر کشور دیگه ای که وضعیتش اینطوریه باید کنترل شدیدی روش باشه.من 12 سالمه میام میبینم سایت فولانی ماهی 20 ملیون داره درمیاره!باخودم میگم این که کاری نداره(برای مثال فروش هاست)
یه whmcs نصب - یه ریسلر سی پنل یا دایرکت - اتصال whmcs به ریسلری - تمام - من الان یک شرکت بزرگ هاستینگ و سرور دارم!
باید تمامی شرکت ها نماد دار بشن اما چه نمادی؟این نمادی که الان دارن میدن که همه میتونن بگیرن با 35000 تومان هزینه ارسال و...! نمادی که نشون بده شخص واقعا کار بلده.سرور خوابید قاطی نمیکنه و هزارجور دروغ بگه به جای تعمیر سرور.هاستینگ هایی میشناسم که بالای 500 یوزر هاست رو دارن یه تنه مدیریت میکنن حتی یه مشکل هم ندارن!
انشالله بحث ادامه پیدا بکنه و نتایجی خوبی بده!
بروزباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
یعنی شخص اصلا نمیدونه سایت چیه فقط دنبال کلاس و....
یا فقط یه چیزهایی شنیده نمیتونه فرق کار با کار رو تشخیص بده
اگر کسی سر اینجور ادما کلا نزاره اتفاقی نمیوفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام
با جناب موسوی موافقم.میدونیم درباره چی بحث میکنیم اما دقیق درباره چیه نمیدونیم!
اما به یه چیز مخالفم اونم ورود زیر 18 سال ها هست!
نه اینکه کاملا مخالف باشم نه کاملا درسته ولی واقعا این شرکت های معروف کاری کردن که آدم باید بره از زیر 18 سال سرویس بگیره یا کارشو بده دست اونا!زیر 1 ماه 3 تاپیک که فقط من دیدم ضد شرکت های بزرگ ایران بود که واقعا ازشون هیچکس توقعی نداشت!
مسئله دیگه این که ایران یا هر کشور دیگه ای که وضعیتش اینطوریه باید کنترل شدیدی روش باشه.من 12 سالمه میام میبینم سایت فولانی ماهی 20 ملیون داره درمیاره!باخودم میگم این که کاری نداره(برای مثال فروش هاست)
یه whmcs نصب - یه ریسلر سی پنل یا دایرکت - اتصال whmcs به ریسلری - تمام - من الان یک شرکت بزرگ هاستینگ و سرور دارم!
باید تمامی شرکت ها نماد دار بشن اما چه نمادی؟این نمادی که الان دارن میدن که همه میتونن بگیرن با 35000 تومان هزینه ارسال و...! نمادی که نشون بده شخص واقعا کار بلده.سرور خوابید قاطی نمیکنه و هزارجور دروغ بگه به جای تعمیر سرور.هاستینگ هایی میشناسم که بالای 500 یوزر هاست رو دارن یه تنه مدیریت میکنن حتی یه مشکل هم ندارن!
انشالله بحث ادامه پیدا بکنه و نتایجی خوبی بده!
بروزباشید
والا قربان
ما همیشه مخالف ورود اشخاص زیر 18 سال بودیم
هربار مطرح کردیم
چندین عضو یونیسف امدن به ما توهین کردند رفتند
هیچوقت نپرسیدند دلیل مخالفت ما چیست!!!
دلیل مخالفت ما مشاهدات و تجربه ما بود
که پسرکی 13ساله را دوسال اموزش دادیم
کل مطالب
یوزرها و..... مارا ***ید
و اب از اب تکان نخورد
میلیونی کلاهبرداری کرد بازهم اب و ازب تکان نخورد
فقط ما دلسرد شدیم و همه چیز را ول کردیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
اگر کسی سر اینجور ادما کلا نزاره اتفاقی نمیوفته
اتفاقا
امیدوارم
به حق همین شب عزیز
سر تک تک اینجور مشتری ها کلاه بذارند
که به خاطر چندهزارتومن کمتر
نیان حق یک عده طراح و زحمتکش و... ضایع کنند
با سلام
به نظر من ورود افراد زیر 18 سال و کم سوادی این آقایون که کارشون فقط لود کردن تمپلیت های وی ام ویر هست دلیل اصلی می تونه باشه
که به دلیل اورسل بالا وی پی اس یا هاست رو با قیمت خیلی پایین می فروشن و خیلی ها هم که کیفیت مد نظرشون هست برای جلب مشتری ناچار به راه اومدن با این افراد هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmohammadx
با سلام
به نظر من ورود افراد زیر 18 سال و کم سوادی این آقایون که کارشون فقط لود کردن تمپلیت های وی ام ویر هست دلیل اصلی می تونه باشه
که به دلیل اورسل بالا وی پی اس یا هاست رو با قیمت خیلی پایین می فروشن و خیلی ها هم که کیفیت مد نظرشون هست برای جلب مشتری ناچار به راه اومدن با این افراد هستن
مشکل کم سوادی نوجوانان نیست! این نسل جدید برخی هاشون از ما 30 - 40 ساله ها هم بیشتر حالیشونه! اما مشکلشون چیه؟ مشکلشون اینه که به پول بستنی راضین! نه اجاره خانه میدن، نه قسط میدن! نه مانتو برای همسرشون می خرن! مشکلی اصلی اینه که درکی از هزینه های زندگی ندارند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmohammadx
با سلام
اگر مشتری ها کمی سواد داشته باشند
نسل این موجودات منقرض خواهد شد
مجبور هستند برای کار به شرکت های معتبر بروند
و شرکت ها که زیر 18سال استخدام نمیکنند
ولی متاسفانه مشتری دنبال قیمت این موجودات را ساخته اند !
که پول تو جیبی و ... از دز..دی از حق افراد با سابقه درارند