بانك كه ماژول نميده
فقط يه نمونه كد ميده كه چند تا تابع هست
بايد خودتون ازش استفاده كنيد
خيلي هم سخت نيست
يه تابع براي اتصال داره يه تابع هم براي تاييد (اين 2 تا خيلي ضروري هستند و بقيه زياد مهم نيستند)
نمایش نسخه قابل چاپ
برای آدونیس خیر ، با برنامه نویسی مشکلی نداریم اما چون سیستم برای جناب داوری است با ایشون هماهنگ کنید.
جایی هست که این کد هارو بدونه درخواست درگاه بده !؟!
آیا کسی راهنمای پیاده سازی (فایل پی دی افی که تابع ها رو شرح داده) برای یکی از بانک های سامان یا اقتصاد نوین رو داره؟
اگر این طوره خیلی ممنون می شم اگر اینجا بگذارید. برای تبدیل ماجول دروپال بانک سامان به ملت لازم دارم. قول می دهم که ماجول رو بعد از تست بگذارم برای استفاده ی عموم!
من خودم از روی چند تا درگاه سامان تونستم کد هاشو پیدا کنم.
کاره خاصی نداره ! فقط باید چند تا داده رو پست کنید.
چیزی که به کار من می آید معادل های بانک سامان برای این تابع هاست:
[1. terminalIdيا شماره پايانه پذيرنده اينترنتي
2. userNameيا نام كاربري پذيرنده اينترنتي
3. userPasswordيا رمز عبور پذيرنده
4. amountيا مبلغ تراكنش
5. localDateيا تاريخ ارائه درخواست
6. localTimeيا ساعت ارائه درخواست
7. additionalDataيا داده اضافي همراه تراكنش
8. callBackUrlيا آدرس بازگشت به سايت پذيرنده
9. payerIdيا شناسه پرداخت كننده
10. orderIdيا شماره درخواست: اين شماره يا شناسه به ازاي فراخواني هر يك از متدها و درخواستها
ارسال مي گردد و مي بايست براي درخواستهاي پرداخت ) (bpPayRequestو استرداد
) (bpRefundRequestيكتا باشد. در حقيقت به ازاي هر درخواستي كه پذيرنده به سمت دروازه
پرداخت مي فرستد، مي بايست يك شماره شناسايي خاص اين درخواست، به درخواست خود
اختصاص دهد كه همين orderIdاست.
11. saleOrderIdيا شماره درخواست خريد: پس از انجام روند Saleسمت دروازه پرداخت و دريافت
پاسخ موفقيت آميز بودن آن، كه متعاقب آن سايت پذيرنده درخواست تاييد يا Verifyصادر
مي نمايد، طي انجام اين روند سمت دروازه پرداخت، اين تراكنش تبديل به يك تراكنش خريد موفق
مي شود و به تبع آن درخواست خريد ارسالي براي اين مورد تبديل به درخواست خريد موفق
مي شود، يعني orderIdمرحله Saleتبديل به saleOrderIdمي شود و در طي مراحل بعد از
Saleاز اين شماره بعنوان شناسه تراكنش خريد استفاده مي شود. orderIdو saleOrderIdتوسط
پذيرنده توليد و براي دروازه پرداخت ارسال مي شود.
12. saleReferenceIdيا كد مرجع تراكنش خريد: شناسه ايست كه توسط دروازه پرداخت اينترنتي
به يك تراكنش با وضعيت خريد موفق ) (Saleاطلاق مي گردد. و پس از اين مرحله نيز بعنوان كد
مرجع پيگيري تراكنش خريد در ساير مراحل و فراخواني ساير متدها مورد استفاده قرار مي گيرد.
با داشتن معادل سامان برای این پارامترها تبدیل ماجول سامان به بانک ملت آسان خواهد بود. ممنون می شم اگر کسی در این مورد کمک کنه.
متاسفانه برای دروپال ماژول پرداخت انلان درست حسابی وجود نداره یه سامان هست که اونم من ندیدم جایی کسی نتیجه تستش رو گذاشته باشه که درست کار میکنه یا نه حالا یه مساله ای شما اگه ماژول پرداخت بانک ملت رو از یه سیستم اپن سورس دیگه داشته باشی میتونی واسه دروپال پیادش کنی؟ من ماژول بانک ملت رو واسه اپن کارت گذاشتم ببین از روش میشه کاری انجام داد، منم خیلی سر قضیه پرداخت انلان اوبرکارت گیرم امیدوارم بشه کاری کرد واسش
فكر نكم بانك ماژول ارائه كنه !
بانک فقط سمپل میده !
بزودی تمامی ماژول های پرداخت برای تمامی سیستم ها را ارائه می کنیم.
آقا منتظر ماژول بانک ملت برای دروپال و در وافع روی اوبرکارت هستیم و اگه کسی هست که انجام بده لطفا قیمت اعلام کنه