بدون شک خود مخابرات که این کار رو نمیکنه چون اصلا دلیلی نداره و نیازی هم نداره.
شما به صورت حضوری بدید مخابرات و پیگیری کنید.
(ممکنه نمایندگی که ازش خرید کردید خودش یا فردی که دسترسی به پنلش پیدا کرده اینکار رو انجام داده.)
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون شک خود مخابرات که این کار رو نمیکنه چون اصلا دلیلی نداره و نیازی هم نداره.
شما به صورت حضوری بدید مخابرات و پیگیری کنید.
(ممکنه نمایندگی که ازش خرید کردید خودش یا فردی که دسترسی به پنلش پیدا کرده اینکار رو انجام داده.)
من واسه خونه دوستم از مخابرات اینترنت گرفته بودم تو جای دیگه مودم رو کانفیگ کردم وصل شد و هر سایت می خواستی میرفت!!!!مخابرات چرت ترین اینترنت ایران هست بیچاره افرادی که تلفن خونشون کافه نوری هست!!!که مجبورند سمت مخابرات برند!!!
ببینید من در موبایل خانمم به اشتباه گزینه camera upload برای dropbox روشن بود، الکی الکی 2.5 گیگ تو یک روز آپلود داشتیم و ترافیک پر پر شد!
همین مشکل برای google photos هم بود.
دوست عزیز اون آیپی که میفرمایید آیپی نیست که از شما ***ی کرده. این آیپی isp هست که به شما تخصیص داده شده در زمان کانکت شدن.
شما با ۲۰۲۰ تماس بگیرید و تمام مواردی که پیشبینی میکنند را چک کنید تا مطمئن شوید اشکال از کجاست.
ضمن اینکه هر isp یک اکانتینگ استفاده میکند و معمولا هم خطای محاسبه با شدت بالا ندارند. شاید بین چند میلیون تراکنش چند اشتباه جزئی پیش بیاد که بنده با تجربهای که با بیش از ۱۵ اکانتینگ مختلف دارم ممکن هست در هر کدام این اتفاق بیفتد.
عذر میخوام از بحث خارج شدم !!! ولی عجیبه مبیننت سرور مجازی ارائه میده با 20 ترابایت پهنای باند!!!!!!! (جدا از اینکه isp خودم مبین نت هست...)
+ دوستان مخابرات محدودیت فیزیکی برای کانکت شدن به ADSL نداره؟ .. پارس آنلاین و شاتل داشتند.. پس اگر هک هم شده باشن یکی از افراد محله شونه:))
یه سوال ذهنمو مشغول کرده
یعنی یکی که اصلا adsl روی خطش نیست اگه مودم رو با یوزر و پسورد خودم اونجا کافیگ کنم کانکت میشه؟
- - - Updated - - -
یه سوال ذهنمو مشغول کرده
یعنی یکی که اصلا adsl روی خطش نیست اگه مودم رو با یوزر و پسورد خودم اونجا کافیگ کنم کانکت میشه؟
سلام
تا اون جایی که من می دونم هر یوزر مخابرات برای یک خط تلفن است.
پس چطور ممکنه شخصی دیگه با خط تلفن دیگه به یوزر شما متصل بشه؟
به نظر منم به خود 2020 زنگ بزنید یا اگه خیلی واجبه حضوری به مرکز مخابراتی محل خودتون سر بزنید بهتره.
خیر نمیشه.
=======
با وجود نرم افزرها امروز هر بچه ای می تونه خیلی از مودم های وایرلس رو کمتر از یک دقیقه هک کنه ! و بعد از اونجا یوزر و پسورد ای دی اس ال رو هم بر داره و روی خط خودش ست کنه
با 2020 تماس بگیرید و خطتتون رو روی مک خود مودم ست کنید
همچنین پورت فیزیکی رو محدود کنید
بدون نیاز به تماس به اپراتور می تونید این کارها رو انجام بدید
روی خود مودم قفل مک بزارید
wps رو غیر فعال کنید
با نرم افزارهای مانیتور تعداد وای فای های متصل رو همیشه کنترل کنید