پاسخ : ثبت دامین nu=1100 , eu=13990 , com=19 ,org=21 ,in=10
سلام ، دوستان از ایشون هیچ وقت دامنه خریداری نکنید چون مالکیت کامل دامنه رو در اختیار خودشون قرار میدند ! که هیچ کاری نمیتونید بکنید .
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MyPower
سلام ، دوستان از ایشون هیچ وقت دامنه خریداری نکنید چون مالکیت کامل دامنه رو در اختیار خودشون قرار میدند ! که هیچ کاری نمیتونید بکنید .
یا علی
الان مثلا باید به حرف شما اعتماد کنیم ؟؟ از تاریخ عضویت و مقدار پست هاتون ، وضعیت شما کاملا مشخصه
دروغی بیش نیست دوستان و حرفشون اصلا صحت نداره ، بنده چندین دامنه از شیراز تکنولوژی خریداری کردم که همه هم به نام خودم در پنل شخصی خودم در رسیلو ثبت شده ... امکان انتقال ، تغییر نیم سرور ، تغییر اطلاعات و هر امکانی که باید داشته باشه رو هم داره
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
الان مثلا باید به حرف شما اعتماد کنیم ؟؟ از تاریخ عضویت و مقدار پست هاتون ، وضعیت شما کاملا مشخصه
دروغی بیش نیست دوستان و حرفشون اصلا صحت نداره ، بندین چندین دامنه از شیراز تکنولوژی خریداری کردم که همه هم به نام خودم در پنل شخصی خودم در رسیلو ثبت شده ... امکان انتقال ، تغییر نیم سرور ، تغییر اطلاعات و هر امکانی که باید داشته باشه رو هم داره
یا حق
بله اونا رو ما هم امکانشو داریم !
ولی یک بار تو طلا هاست whois بگیرید :)
شاید واسه شما که هاستینگ هستید اینطوری هست !
واسه مشتری های خودش که به صورت مالکیت کامل نمیده :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MyPower
بله اونا رو ما هم امکانشو داریم !
ولی یک بار تو طلا هاست whois بگیرید :)
شاید واسه شما که هاستینگ هستید اینطوری هست !
واسه مشتری های خودش که به صورت مالکیت کامل نمیده :)
اسم دامینتون بدید ببینیم مشکل شما چی بوده که نمیتونید با دامینتون کار کنید همین جا اسم دامین اعلام کنید
الان قیمت nu 12 هزارتومان هست توی وب سایت تون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir-mammad
الان قیمت nu 12 هزارتومان هست توی وب سایت تون
Off بر اساس تعداد برد كه همون چند روز اول تموم شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MyPower
یا علی
سلام دوست عزیز از ایشون دامین خریداری کردم که کامل دامین به اسم خودم ریجستر شد و پنل رو هم کامل در اختیارمون گذاشت
اگه حرفی دارید با سند ذکر کنید
------------------------------------------------------------------------------------
الان دامین .com چنده بدون هاست ؟
و .in?
چند دامین لازم داشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir2647
سلام
الان دامین .com چنده بدون هاست ؟
و .in?
چند دامین لازم داشتم
سلام
Com=23790
In =11890
باهاست قيمت ها كمتر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MyPower
یا علی
سلام دوست عزیز مالکیت دامنه ها رو دست خودت میدن :| چون من خودم ازشون دامنه خریداری کرده بودم و پشتیبانی بسیار خوبی دارن.