پاسخ : سرور مجازی ویندوز ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eslamzadeh
با سلام و سپاس از شما لطفا یک پیش فاکتور آماه کنید به نام آمیر اسلامزاده و تمام امکانات رو در اون درج کنید + پنل پلسک نسخه web pro رو برای بنده ارسال کنید!
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یه پیش فاکتور با سه آی پی و کور 4 به همراه بقیه امکانات + پنل پلسک نسخه web pro رو برای ما به نام امیر اسلامزاده ارسال کنید.
با سپاس فراوان
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یه پیش فاکتور به نام امیر اسلامزاده برای بنده بفرستید که توش تماما همه چیز مشخص شده باشه به همرا پنل پلسک نسخه وب پرو
با سپاس
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یک پیش فاکتور به همراه تمام امکانات + پنل پلسک نسخه وب پرو رو به نام امیر اسلامزاده برای من ارسال کنید. با سپاس فراوان
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یه پیش فاکتور با تمام امکانات فقط سی پیو با 4 کور + پنل پلسک نسخه وب پرو را به نام امیر اسلام زاده برای من ارسال کنید.
با سپاس فراوان
سلام
مهندس لطفا در سایت ثبت نام کنید تا پیش فاکتور براتون صادر بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardazit.net
دیتاسنتر پارس آنلاین می باشد.
سرور مقاوم در برابر اتک های لایه 4 و 7
لطفا یه پیش فاکتور به نام امیر اسلامزاده بسازید و برام ارسال کنید که فردا هم ببرم بدم بهشون تا تصمیمات لازم گرفته بشه!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
مهندس لطفا در سایت ثبت نام کنید تا پیش فاکتور براتون صادر بشه.
اگر امکانش هست ایمیل بفرمایید
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eslamzadeh
با سلام و سپاس از شما لطفا یک پیش فاکتور آماه کنید به نام آمیر اسلامزاده و تمام امکانات رو در اون درج کنید + پنل پلسک نسخه web pro رو برای بنده ارسال کنید!
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یه پیش فاکتور با سه آی پی و کور 4 به همراه بقیه امکانات + پنل پلسک نسخه web pro رو برای ما به نام امیر اسلامزاده ارسال کنید.
با سپاس فراوان
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یه پیش فاکتور به نام امیر اسلامزاده برای بنده بفرستید که توش تماما همه چیز مشخص شده باشه به همرا پنل پلسک نسخه وب پرو
با سپاس
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یک پیش فاکتور به همراه تمام امکانات + پنل پلسک نسخه وب پرو رو به نام امیر اسلامزاده برای من ارسال کنید. با سپاس فراوان
- - - Updated - - -
با سلام لطفا یه پیش فاکتور با تمام امکانات فقط سی پیو با 4 کور + پنل پلسک نسخه وب پرو را به نام امیر اسلام زاده برای من ارسال کنید.
با سپاس فراوان
در سایت ما ثبت نام نمایید و با ارسال یک تیکت پیش فاکتور را دریافت نمایید.
ما برای پشتیبانی بهتر به شما به صورت 24 ساعته پشتیبانی آنلاین داریم.
www.my.hezarnevis.ir