پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redpaknik
قیمت افر ثابت میباشد؟
بله حداقل ۶ماه ثابت میباشد
پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
سلام
من یه سرور می خوام ولی با رم 256
می خواستم ببینم امکانش هست؟قیمتش چند میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naeim_1990
سلام
من یه سرور می خوام ولی با رم 256
می خواستم ببینم امکانش هست؟قیمتش چند میشه؟
سلام و احترام
متاسفانه حداقل فروش رم ۱گیگابایت میباشد
هزینه تمام شده برای رم ۱گیگابایت بسیار مناسب میباشد چرا رم ۱گیگابایت تهیه نمیکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام و احترام
متاسفانه حداقل فروش رم ۱گیگابایت میباشد
هزینه تمام شده برای رم ۱گیگابایت بسیار مناسب میباشد چرا رم ۱گیگابایت تهیه نمیکنید؟
این مقدار رم برام خیلی زیاد هستش و استفاده ندارم و می خوام تا جایی که میشه هزینه را کم کنم
512 هم نمی دهید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naeim_1990
این مقدار رم برام خیلی زیاد هستش و استفاده ندارم و می خوام تا جایی که میشه هزینه را کم کنم
512 هم نمی دهید؟
متاسفانه چون کانفیگ سرور رم بالا میباشد فروش رم زیر ۱ گیگابایت برای ما از نظر اقتصادی به صرفه نیست .
پوزش بنده رو قبول کنید
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
متاسفانه چون کانفیگ سرور رم بالا میباشد فروش رم زیر ۱ گیگابایت برای ما از نظر اقتصادی به صرفه نیست .
پوزش بنده رو قبول کنید
با احترام.
قیمت رم 1 گیگ را بهم میگید؟
دیتا سنتر چی هستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naeim_1990
قیمت رم 1 گیگ را بهم میگید؟
دیتا سنتر چی هستش؟
خدمت شما :
سرور فوق ماهانه با مشخصات زیر فقط 25000 تومان به صورت دائم
Ram : 1024 MB DDR4
Cpu : 1 core HasWell
HDD: 15 GB SSD Pro
Traffic: UP-unlimited/Down 50GB
DC: Zirsakht
لینک خرید: http://drsweb.ir/desk/cart.php?a=add&pid=83
دیتاسنتر زیرساخت میباشد .
من از شما خریدم ، راضی بودم فقط در صورت اتمام ترافیک زودتر از موعد تعرفه ترافیک اضافی رو هم اعلام میکنید
درود
هارد تا جه مقدار می توانید ارایه بدهید و اینکه نهایت استفاده مدام از 1 کور سی پی یو برابر با چند مگا هرتز است؟
سلام
ی ip برای تست پینگ می خوام برای گیم سرور لطفا فقط ip اینترانت بدهید