پاسخ : درخواست نرم افزار رزرواسیون پرواز داخلی
طراحی سایتی مثل ticket charter چقدر هزینه میبره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B2C
سیستم جدیدی توسط ما با 1 سال زمان نوشته شده است با امکانات خیلی پیشرفته ، با شماره دفتر در تماس باشید
05138471780 اقای موسوی
با سلام خدمت شما بخش طراحی نرم افزاری ما می تواند نرم افزار درخواستی شما رو طراحی کند با قیمت مناسب با ما در تماس باشید
چطوریمیشه یک سایت مثل خرید بلیط هواپیما داشت ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
توی نت یه سرچ کنید برخی ها به صورت سرویس و سایت ارائه میدن
نمونش این شرکت هست که رزرو آنلاین هم میده. لینک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itexpert
سلام و وقت بخیر
به سیستم رزرواسیون پرواز داخلی چارتر نیاز داریم
سیستم سپهر رو میشناسیم ولی میخوایم بدونیم از دوستان و همکاران پیشنهادهای بهتری هم دارند؟ و یا شرکتی رو در این رابطه به ما معرفی کنند
متشکرم
اگه اختصاصی طراحی کنید و طراح شما حرفه ای باشه، هزینه بیشتر میشه اما دقیقا چیزی میشه که میخواید
اگه هم cms اماده میخواید، میتونم با هزینه ۱ تا ۵ میلیون براتون آماده کنم. حدود سه ماه طول میکشه تا آماده بشه!
سلام دوست عزیز چارتر 724 یک پنل کامل در اختیارت میزاره من خودم ازشون پنل را تهیه کردم و درحال استفاده می باشم
من نمونه این نوع پنل را دارم به اسم هما چارتر و اگه سوالی داشتید میتونم راهنمایتون کنم
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sh.shirdel01
سلام دوست عزیز چارتر 724 یک پنل کامل در اختیارت میزاره من خودم ازشون پنل را تهیه کردم و درحال استفاده می باشم
من نمونه این نوع پنل را دارم به اسم
هما چارتر و اگه سوالی داشتید میتونم راهنمایتون کنم
باتوجه
به بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری تمامی سایتهایی که بدون داشتن گواهی و مجوز مربوطه ( بند الف ) به صورت وایت لیبل اقدام به فروش بلیط های پروازهای سیستمی یا چارتی میکنند غیر مجاز بوده ودر صورت مشاهده قانونا با آنها برخورد میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetNegar
باتوجه
به بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری تمامی سایتهایی که بدون داشتن گواهی و مجوز مربوطه ( بند الف ) به صورت وایت لیبل اقدام به فروش بلیط های پروازهای سیستمی یا چارتی میکنند غیر مجاز بوده ودر صورت مشاهده قانونا با آنها برخورد میشه.
دوستان من سیستم میدم با مجوز که نتونه شرکت بهتون گیر بدن درصورت خواستن با من در ارتباط باشید