پاسخ : کش مزخرف dns در مخابرات !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
سلام ، دوستان تا جایی که من میدونم مخابرات تهران روی DNS Serverش کش نصب کرده !
الان 2 روزه ما یه دامینی خریدیم ، ست کردیم رو سرورمون ، ولی هنوز برای ما با مخابرات صفحه ی This domain not activated yet باز میشه :|
در صورتی که با بقیه ISP ها اوکیه!
الان بنظرتون سرمو بکوبم تو دیوار؟
یه سری کد بود میذاشتی توی فایل hosts ویندوز ، دی ان اس تعریف میشد ، کسی اونو نداره؟
به نظرتون تو سومالی ، آنگولا ، افغانستان یا ... :D این کارا انجام میشه؟! یا ما انقد پیشرفته ایم که رو دی ان اس سرورمون کش نصب میکنیم !
برای فایل هاست ویندوزت به مسیر زیر برو
C:\Windows\System32\drivers\etc
اول ایپی بعد یه فاصله بعد دامنه مورد نظرت رو بزن
1 فایل پیوست
بیا عزیز اجراش کن گزینه fastest Dns رو انتخاب کن و start بزن بگذار خودش برات سریعترین را پیدا کند
http://uploads.im/wLfjn.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniserver.com
من نصبش کردم تائسیری نداشت
سلام
نصب نداره پرتابله
دوستان کش مخابرات از نوع کش سرور می باشد و با هیچ چیزی نمیتوانید این کش را خالی کنید!
به علت اینکه سایت شما یک بار بر روی سرورهای مخابرات کش میشود و در بار دوم از سرور مخابرات به شما ارسال میشود. باید به پشتیبانی زنگ بزنید تا این کش را برای شما خالی کنند تا سایت شما به روز شود!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
دوستان کش مخابرات از نوع کش سرور می باشد و با هیچ چیزی نمیتوانید این کش را خالی کنید!
به علت اینکه سایت شما یک بار بر روی سرورهای مخابرات کش میشود و در بار دوم از سرور مخابرات به شما ارسال میشود. باید به پشتیبانی زنگ بزنید تا این کش را برای شما خالی کنند تا سایت شما به روز شود!!!
مگه هر شب کش و خالی نمیکنن ؟